Απολογισμός μιας εκδήλωσης...


Χτες το απόγεμα πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας η - πολύ ενδιαφέρουσα, όπως αποδείχθηκε - ομιλία του κ. Τσιτομενέα, με θέμα " Ακτινοβολίες και περιβάλλον " ( βλ. και παλιότερη ανάρτηση ).
Απλός και ουσιαστικός ο ομιλητής, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ, μετά το τέλος της ομιλίας, ακολούθησε συζήτηση.
Υπήρξε προβληματισμός σε σχέση με την προσέλευση του κοινού. Πενήντα, περίπου, άτομα, είναι αριθμός ικανοποιητικός για μια τέτοια εκδήλωση; Όχι, απαντούν κάποιοι, για ένα σχολείο τριακοσίων και παιδιών. Ναι, απαντούν άλλοι, για μια ομιλία, αν συνυπολογίσει κανείς όλες τις συνιστώσες που την ορίζουν ( φροντιστήρια, έλλειψη χρόνου, "ειδικό" θέμα κλπ)
Το σίγουρο, πάντως είναι, πως το γεγονός και μόνο πως προγραμματίστηκε και έγινε, πως ένα σχολείο ήταν ανοιχτό ένα απόγεμα, πως ένα σχολείο είχε μια πρόταση για να σηκωθούμε από τον καναπέ του Θέμου και του Μάκη, βαραίνει θετικά στον τελικό απολογισμό.
Εσείς τι λέτε; Πέτυχε ή απέτυχε; Αξίζει να ξαναγίνει κάτι παρόμοιο;

Σχόλια

  1. Για να γυρίσει ο Ήλιος θέλει δουλειά πολλή αγαπητοί φίλοι,στην αρχή απογοητεύθηκα από τα λίγα πρόσωπα που έίχαν έλθει,μετά κάπως αναθάρρησα βλέποντας κάποια μεγαλύτερη προσέλευση.Όμως δεν το βάζουμε κάτω ,κάποτε θα πετύχουμε εμείς στο 6ο Λύκειο Καλλιθέας να αφυπνήσουμε τους γονείς των παιδιών μας να έρχονται πολλοί περισσότεροι σε παρόμοιες εκδηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για μένα πέτυχε και αξίζει να συνεχίσετε. Κάποια στιγμή οι μεγάλοι θα πιαστούν στον καναπέ και θα βγουν να ξεμουδιάσουν. Πρέπει να είστε εκεί για να σας βρουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χα! Μπράβο, Κατερίνα, με τα ισόβια κέφια σου! Ελπίζω να μας βρουν εκεί και να μη μας βρουν αγκαλιά με κανένα λάπτοπ να γράφουμε στο μπλογκ! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις