Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2012

Μέρες βιβλιοθήκης

Πάνε οκτώ χρόνια που πρωτολειτουργήσαμε τη σχολική μας βιβλιοθήκη, ένα χώρο όχι μόνο μελέτης και γνώσης, αλλά και δημιουργικής απασχόλησης, επικοινωνίας, ανταλλαγής απόψεων, ενημέρωσης, ένα χώρο που έχει φιλοξενήσει πάρα πολλές πρόβες και συζητήσεις, μικρές συνεδριάσεις, επισκέπτες του σχολείου μας, ένα χώρο που αισιοδοξεί να προσφέρει στους μαθητές ερεθίσματα και κίνητρα, χαρά, την αίσθηση του οικείου, μια αίσθηση που πολλοί μέχρι τώρα την έχουν επιστρέψει με συγκινητική δοτικότητα.
Αρκετοί συνάδελφοι, ο διευθυντής, πολλά παιδιά, φίλοι επίσης, έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν. Άλλος ένθετα, άλλος περιοδικά, άλλος βιβλία, άλλος προσωπική δουλειά, ακόμα και την καλή τους την κουβέντα. Και δημιουργείται έτσι ένας χώρος «δικός μας», ένας χώρος αναφοράς. Τον οποίο είναι ανάγκη να περιποιηθούμε αυτές τις μέρες και να τον ανανεώσουμε
.


Το σαββατοκύριακο, λοιπόν, ξεκινώντας από το πρωί, προσκαλούμε όποιον θέλει να έρθει, λίγο να βοηθήσει, λίγο να χαλαρώσει, να πιει ένα ζεστό, να μας πει τις ιδέες του για το χώρο. Δουλειά έχουμε πολλή: Να ταξινομήσουμε τα πολλά βιβλία που, προερχόμενα από δωρεές, είναι ακόμα στην αποθήκη, να τα προσθέσουμε στα ράφια της βιβλιοθήκης ( πρόκειται για πάνω από 1.000 τόμους!), να τακτοποιήσουμε υλικό που υπάρχει στα ντουλάπια και ζητάει τη θέση του, να συγυρίσουμε και να διακοσμήσουμε το χώρο, να βάλουμε ταμπελίτσες, να ανανεωθούμε, τέλος πάντων.
Φέρτε λοιπόν τη διάθεσή σας και τις ιδέες σας, φορέστε κάτι πρόχειρο, γιατί θα δώσουμε αγώνα και με τη σκόνη, και … καλή μας διασκέδαση!
ΥΓ. Τις ιδέες σας για την ανάπτυξη της βιβλιοθήκης, μπορείτε να τις αφήσετε και στα σχόλια της σημερινής ανάρτησης.

214 σχόλια:

 1. ΡΕ ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΑΑΡΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑΑΑΑ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

  Ιδέες πολλές,χρόνος όμως ολίγος!!Θα επανέλθω αργοτερα με περισσότερες ιδέες!!

  ΥΓ:Η βιβλιοθήκη είναι το καλύτερο μέρος του σχολείου!!ΤΟ νοιώθεις σαν το δωμάτιο του σπιτιού σου,όπου κρύβονται όλα σου τα όνειρα,οι κρυφές επιθυμίες,οι πλάκες,οι λύπες και όλα τα συναισθήματα!!Και ελπίζω να μείνει έτσι για πάντα!!Συνεχιστε οι εναπομείναντες πίσω(γιατί χωρίς εμάς νομίζω κάτι λείπει από το χώρο!!)την καλή δουλειά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Να πεταχτούμε να σας δώσουμε ένα χεράκι;Πετάμε τη σκούφια μας για κάτι τέτοια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είναι διάλειμμα,είνα στέκι,είναι θαλπωρή τις χειμωνιάτικες μέρες που κρυώνουμε.Είναι χώρος δημιουργικής αναζήτησης κι είναι τόπος συνεύρεσης ομάδων κ' παρεών.Κάποτε "χαλάει" και μας[;] "χαλάει" η συνάφεια των ανθρώπων.Είναι παράξενα-κι είναι ιδιαίτερα όντα οι άνθρωποι-τι όμορφη που είναι η συνύπαρξή τους!Κι ο χώρος της βιβλιοθήκης μας φέρνει "το αδοκίμαστο και το απ'αλλού φερμένο",που δεν το αντέχουν πάντα,
  κάποιοι άνθρωποι.Εντάξει.Στων ανθρώπων τον κόσμο τίποτε το ανθρώπινο δεν είναι ξένο.
  Υ.Γ.
  πολλή ένταση,ως μη όφειλε,δεδομένων των πολιτικο-κάποιων... συνθηκών.Να κουβεντιάσουμε κάποτε ""ήσυχα,ήσυχα κι απλά",όπως μιλάνε οι άνθρωποι,σκέτοι,χωρίς ρόλους κι αποκρύψεις.
  Άννα Ζ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βιβλιοθήκη....

  Προσπαθούσα να βρω κάτι καλό για να πω,για να μπορέσω να δώσω τα όσα νιώθω για αυτό τον χώρο....

  Θα πω όμως το πιο απλό και για μένα το πιο ωραίο!

  Χωρίς να ξέρω το πως και το γιατί κάθε φορά που θα περάσω έξω από την βιβλιοθήκη,ακόμα και να μην θέλω να μπω μέσα,μια περίεργη δύναμη(που δεν νομίζω ότι εντάσσεται στις 4 δυνάμεις τις φυσικής) με τραβάει μέσα

  Θες κάτι τα άτομα,κάτι ο χώρος,κάτι οι στιγμές(καλές και κακές) που έχω ζήσει,όλα αυτά συντελούν στο να βρίσκομαι όλο και περισσότερο στην βιβλιοθήκη

  Και νιώθω την υποχρέωση και την ανάγκη να πω δύο πράγματα:

  1)Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ από τα βάθη της καρδίας μου για όλα αυτά τα άτομα που έδωσαν τα πάντα και έφτιαξαν την βιβλιοθήκη,και κυρίως στον άνθρωπο που έκανε την ανάρτηση!

  Και επειδή μου την σπάει ο πληθυντικός:
  Σ'ευχαριστώ ρε Διονύση!!!

  Και επειδή σε ξέρω και ξέρω ότι θα πεις ''Δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς,δεν έκανα τίποτα''
  Σου έχω απάντηση!!!

  '' Η αγάπη ζει στα μικροπράγματα
  Ζει στα ασήμαντα και στα απλά
  Δωσ’ μου και άλλα τέτοια εσύ ασήμαντα
  Για να ζήσω εγώ σημαντικά''!!!

  (Τα παραπάνω ΔΕΝ είναι γλείψιμο!!!
  Νομίζω ότι ο Διονύσης(και όχι μόνο) το ξέρει...Η παρένθεση μου είναι για κάποιους στενόμυαλους και η απάντηση μου είναι πως στην τελική δεν έχω και κάτι να κερδίσω για να το κάνω αυτό!

  Γιατί να το κάνω;

  Για να μου βάλει καλό βαθμό;Δεν τον είχα δάσκαλο μέσα στην τάξη!Ευτυχώς τον είχα καθηγητή στην ζωή μου!!)

  και
  2)Προς τα παιδεία δευτέρας,πρώτης και όλα όσα θα περάσουν από το σχολείο αυτό!!!

  Μετά από αρκετές στιγμές που έχω ζήσει μέσα σε αυτό τον χώρο σας βεβαιώνω ότι αυτός ο χώρος προσφέρετε για να τον αγαπήσεις!!!!!

  Δώστε του ότι δεν μπορέσαμε να του δώσουμε εμείς και να είστε σίγουροι ότι θα πάρετε πολλά πίσω!!!

  Τα λέμε το Σάββατο!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γιώργο αυτό εννοείς;;

  http://www.youtube.com/watch?v=8yHE_QobW3g\

  ΧΑΧΑ!!!

  ΥΓ:Συμφωνώ απόλυτα!!!Μάθετε στα νεότερα παιδιά τι εστί βιβλιοθήκη,όχι το χώρο,αλλά το πνεύμα του!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ναι Νίκο το ομολογώ!!!

  Οι στίχοι είναι από το γνωστό τραγούδι

  Όσο για το άλλο δεν είναι κάτι που στο μαθαίνει κάποιος!!

  Πρέπει να το ζήσεις μόνο σου για να το καταλάβεις!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. XAXAXA!!!!(Θα σε εκβιάσω με αυτό εν καιρώ!!!ΧΑΧΑ!!Στο χώρο των συνεδριάσεων!!Την βιβλιοθήκη!!ΧΑΧΑ!!)

  Το μαθαίνεις ζώντας το!!Αν δεν δουν δεν θα το μάθουν ποτέ και έτσι δεν θα το ζήσουν και ποτέ!!Δεν λέω να κάτσεις να κάνεις διάλεξη αλλά να τους μύησετε στο κλίμα!!Με πιάννννειιιις;;ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ήμασταν ένα τσούρμο παιδιών έξω από τη βιβλιοθήκη,που ήταν κλειδωμένη,και περιμέναμε να ανοίξει.Μιλούσαμε με τη Λίζα και ξαφνικά μου λέει,τελικά η βιβλιοθήκη είναι ο συνδετικός κρίκος της παρέας μας.Πράγματι,σκεφτόμενη τα λόγια αυτά αντιλήφθηκα ότι μέσα στο χώρο της βιβλιοθήκης έχουμε περάσει τα περισσότερα μας διαλείμματα και τα κενά,κάνουμε πλάκες,έχουμε συζητήσει από τα πιο ανούσια έως τα πιο ουσιαστικά θέματα,έχουμε κλάψει,έχουμε γελάσει "δυνατά",έχουμε τσακωθεί,έχουμε συμφιλιωθεί,έχουμε υπερασπισθεί τους φίλους μας όταν αυτοί αδικούνται...με λίγα λόγια έχουμε βιώσει μέσα στο χώρο της βιβλιοθήκης εμπειρίες που θα τις θυμόμαστε για πάντα στη μετ' έπειτα
  ζωής μας...

  Αγαπάμε τη βιβλιοθήκη μας!!!
  Είναι το καλύτερο μέρος του σχολείου!!!(συμφωνώ απόλυτα Νίκο)

  Με σηκωμένα τα μανίκια(έτοιμη να εργασθώ σκληρά...:p) σας καληνυχτίζω!!!

  ΥΓ1. κ Μάνεση κάτι προτασούλες έχουν πέσει στο τραπέζι,αλλά θα τα πούμε από κοντά!

  YΓ2.Ελπίζω να μην έγινα πολύ γλυκανάλατη...

  minnie

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αφού συμφωνείς Αλκμηνη θα συμμετάσχεις σε ένα μινι συνέδριο της ΗΑ που θα γίνει στην βιβλιοθήκη;;ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Μπορώ να παρευρεθώ ως εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης;;;

  Πες τα ρε Γιώργο...!!!

  Κ. Μάνεση ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι λίγο!

  minnie

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Του Μάνεση αντιπολίτευση,όχι δική μου!!Οι κατασκοποι ξέρεις τι παθαίνουν!!Θα σου θυμήσω!!Θα με διασκεδάσουν και θα σας οδηγήσουν στο χώρο κάτω από το παράθυρο της βιβλιοθήκης!!ΧΑΧΑ!!Στους λακκοειδής τάφους που ανήκουν στην μεταβιομηχανική περιοδο IV!!ΧΑΧΑ!!(Δεν είναι τίποτα,η προιστορία με έχει επηρεάσει!!ΧΑΧΑ!!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Μαθητές του Γ3 και Γ4,

  Να πεταχτείτε;! Το αστείο είναι ότι στην περίπτωσή σας πρέπει να πετάξετε κυριολεκτικά - το πλοίο με τα τόσα μποφόρ δεν είναι η καλύτερη ιδέα.
  Μα και βέβαια να πεταχτείτε, λοιπόν, μήπως θα είναι και η πρώτη σας φορά, απίθανοι τύποι;

  Πάντως, από τα πρώτα που θα τακτοποιήσουμε θα είναι και οι τόμοι της ιστορίας της νήσου Κω, που μας φέρατε πέρυσι - αχ, οι ωραίες μέρες!

  Πολλά φιλιά σε όλους, απ' όλους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Κάποια στιγμή τοποθετήθηκε στον υπολογιστή της βιβλιοθήκης ένα πρόγραμμα σε Access για να σας βοηθήσει να την λειτουργήσετε ως δανειστική. Γνωρίζω ότι οι τότε αρμόδιοι πίστευαν πως μια λίστα σε Excel μπορεί να εξυπηρετήσει.
  Ποιά είναι η κατάσταση σήμερα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Άννα,

  Κρατάω - επίτρεψέ μου - τη θαλπωρή του σχολίου σου και τα δημιουργικά της συνεύρεσης. Τα όποια προβλήματα, ξεπερνιούνται ( "Εφόσον αγαπιούνται οι άνθρωποι" δε λέει κι ο ποιητής του "αδοκίμαστου" και του "απ' αλλού";)

  Τι να πρωτοθυμηθούμε από τις συναντήσεις στο χώρο:

  Οι συναντήσεις με τους συμβούλους,
  οι πρόβες τόσων εκδηλώσεων,
  οι λέσχες ανάγνωσης,
  οι κατασκευές της κάθε γιορτής,
  οι μικροσυνεδριάσεις των διαφόρων ομάδων,
  το μάθημα της αισθητικής αγωγής,
  οι συναντήσεις με τα άλλα σχολεία,
  η περιβαλλοντική,
  κοπές πίττας ( γεια σου, Μαριάννα!),
  το ραπ του Γιώργου,
  τα σαββατιάτικα μαθήματα της λογοτεχνίας,
  οι πολλές και καλές συζητήσεις...
  και πόσα άλλα.
  Πώς να κρατήσω κάτι άλλο παρά τη θαλπωρή;

  Περιμένουμε τις ιδέες σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Νίκο, Γιώργο, minnie,

  Μ' αυτά που γράφετε το λογικότερο θα ήταν να είμαι κρυμμένος κάπου, κατακόκκινος, και να σκεπάζω τ'αυτιά μου.
  Χωρίς διάθεση φιλοφρονήσεων, πρέπει να σας πω ότι αυτό το κλίμα που τόσο ζεστά περιγράφετε, είναι το κλίμα που διαμορφώνεται από τους ανθρώπους κυρίως. Και αυτοί είναι που αξιώνουν το καθετί. Ακούγεται λαϊκίστικο, αλλά το λέω με όλη μου την αλήθεια: Η διάθεσή σας, η ζωντάνια σας, το ενδιαφέρον σας, η ομαδικότητα κι η συντροφικότητά σας, η παρεΐστική σας ατμόσφαιρα ομορφαίνει όχι μόνο το συγκεκριμένο χώρο, αλλά ολόκληρο το σχολείο.
  Θα 'θελα να πω περισσότερα, αλλά ο δημόσιος χαρακτήρας του ιστολόγιου θα τα έκανε να μοιάζουν ψεύτικα. Άλλωστε, όλα αυτά τα ανταλλάσσουμε με τον τρόπο μας, με την εμπιστοσύνη μας και το απροσποίητό μας.

  Άντε, πολλά είπαμε, το Σάββατο να δούμε αν θα κάνουμε και καμιά δουλειά

  Α! Ξέχασα: Λέγαμε να βάλουμε απαγορευτικό για τα παιδιά της Γ΄ λυκείου, για το Σάββατο.
  Γιώργο, minnie...Ok; :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Το απαγορευτικό άρεται κ. Ένοχε!!Τα παιδιά αν θέλουν,και θέλουν,μπορούν να συμμετάσχουν!!!!Σε διαφορετική περίπτωση η ΗΑ θα προχωρήσει σε αντίποινα!!!!!Πα πα πα!!Οι κακές σας συνήθειες(δεν χρειάζεται να σας πωωωω!!)δεν σας εγκαταλείπουν!!Αφηστε τα παιδιά να χαρούν την τελευταία τους χρονιααα!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Emmanuel, καλέ μας - κι από τους πρώτους συμπαραστάτες - Μανωλά:

  Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός..
  Και ... εδώ στου δρόμου τα μισά μείναμε, που έλεγε κι ο ποιητής.
  Στο Access, δυστυχώς, δεν προχωρήσαμε. Πάντως, δεν είμαι εγώ ο υπεύθυνος στον τομέα αυτό, για να σου απαντήσω..

  Μπορώ, βεβαίως, να σου θυμίσω πως το σκάκι, τις βάσεις του οποίου με τόση γνώση, τόσο ζήλο, έβαλες, εξακολουθεί να έχει την πρωτοκαθεδρία στο χώρο και να χτίζει τη δική του παράδοση.

  Εσείς, βεβαίως, μας λείπετε...Αλλά και γι' αυτό υπάρχουν ιδέες. Λες να τις συζητήσουμε, όταν θα φιλοτιμηθώ να ... τηρήσω τις υποσχέσεις μου;

  Μαζί με την καληνύχτα και ένα ευχαριστώ - και λίγο είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Αν θυμάστε το λέγαμε το πρωί!!

  Με την απαγόρευση δίνεις ένα ακόμα λόγο στον άλλο να το κάνει!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Γιώργο η ΗΑ σε υποστηρίζει!!Αν θες μπορείς να μπεις κιόλας!!ΧΑΧΑ!!

  (Προσφέρει κάλυψη ξέρεις γιατί!!ΧΑΧΑ!!)

  Μην ακούς το Καθεστώς!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Dias,

  Χα, δίκιο έχεις! Ταυτόχρονα, όμως, αποκτάς και την καλή έξωθεν μαρτυρία!!

  Σοβαρά τώρα: Καθήστε να διαβάσετε. Το πολύ πολύ να σας δεχτούμε, για να κάνετε ένα διαλειμματάκι - άντε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Πα πα πα πα νυχτοπούλια!!Ύπνος δεν σας παίρνει βρε;;;;;;Και δεν μιλάω για τον Γιώργο κ. Μάνεση!!!!ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω εντολές από την Κεντρική Κομματική Επιτροπή(τα αρχίκα γράμματα είναι τυχαία ΤΟ ΟΡΙΚΙΖΟΜΑΙΙΙΙΙ!!!) να επεμβάινω προς υπεράσπιση των μαθητών που απειλούνται από το Καθεστώς!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. ΓΕΙΑ ΣΑΑΑΑΑΑΑΑΣ....!!!!!!!!!
  ( ΤΟ ΓΕΙΑ..ακομα και στην βιβλιοθηκη..και σε ολα της τα βιβλια-περιοδικα-...)

  (ειμαι παντα ενθουσιασμενη οποτε γραφω εδω)

  μακαρι να μπορουσα να ειμαι κι εγω μαζι σας..!!!

  ειναι υπεροχο το γεγονος οτι μπορει να δει καποιος το σχολειο μας και απο αλλη οπτικη γωνια..οχι σαν σχολειο..αλλα σαν την βιβλιοθηκη που θα παει να ηρεμισει και να διαβασει η σαν τον χωρο που θελει να ανταλλαξει καμια κουβεντουλα με τους υπολοιπους...ησυχα.

  ειναι τοσο ομορφο! ( ειμαστε τυχεροι!!!)


  ... ειναι υπεροχη η δουλεια που κανετε καθημερινα!(προς τους καθηγητες-φιλους)

  απειρα φιλια σε ολους!!! ελπιζω να τα πουμε συντομα και απο κοντα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Δεν μπορούσα να μη γράψω,αλλά μετά το Γιώργο...το χάος:Ρ
  Είμαι και (η) θεωρητική παναθεμά με και θα μου τη λέει (περισσότερο)μετά που δεν μπορώ να σταθώ στο ύψος της κατεύθυνσης.(Η Αλκμήνη το σώζει κάπως, ευτυχώς!)

  Μιας και το φέρνει η κουβέντα, πάντως,έχω να πω ότι τη βιβλιοθήκη την ανακάλυψα αρκετό καιρό μετά την "άφιξή" μου στο σχολείο, τότε, στην πρώτη.Κάτι που είμαι αφηρημένο,κάτι που δεν είχα συνηθίσει στην ύπαρξη βιβλιοθήκης σε σχολείο (εδώ μπορείτε να κλάψετε ή να γελάσετε ανάλογα με τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα στραβά και παράλογα της ζωής)περνούσα απ'έξω,αλλά είχα την εντύπωση ότι ήταν κάποιο εργαστήριο.Όταν μετά από λίγο καιρό η περιέργεια νίκησε τη διστακτικότητα και μπήκα,νόμισα ότι είχα ανακαλύψει ένα μικρό παράδεισο.

  Ο οποίος όμως άρχισε να μεγαλώνει, γιατί στον όμορφο και ζεστό χώρο προστέθηκαν όμορφοι και ζεστοί άνθρωποι:)

  Ε,ναι,λοιπόν, και εγώ την αγαπώ:Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Η Ισμήνη στο ύψος των περιστάσεων!!!!!ΧΑΧΑ!!

  Αφού σε θυμάμαι από αρκετά νωρίς στη βιβλιοθηκη!!!Αα δεν προχωρώ περεταίρω!!ΧΑΧΑ!!

  Την αγαπάς και την αγαπάμε επειδή δεν είναι απλά χώρος(που δεν είχες συνηθίσει αλλού)είναι ΙΔΕΑ!!

  ΥΓ:Αν στη λέει ο Γιώργος για την κατευθυνση χρησιμοποιησε το κλασσικό επιχείρημα του Αριστοτέλη!!Πάνω το ευ ζην κάτω το απλό ζην!!Χρησιμοποιησε δημιουργικά τα φιλοσοφικά κείμενα!!ΧΑΧΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ξέρω ότι είναι ρίσκο όποτε χρησιμοποιώ τη λέξη ύψος,αλλά και εσύ Βρούτε;!

  Βρε Νίκο,
  Απορία.
  Ο τίτλος της... παράταξής σου είναι "Ηνωμένη Αντιπολίτευση",σωστά;

  Λες δηλαδή "ηνωμένη" αντί για "ενωμένη" που παραπέμπει σε καθαρεύουσα όμως "αντιπολίτευση" αντί για "αντιπολίτευσις" που είναι δημοτική.

  Και η ερώτηση, (της οποίας την απάντηση υποψιάζομαι),τυχαίο;

  Ναι,νομίζω.

  Αλλά αν δεν ήτανε,θα ήσουνα πολύ μπροστά:Ρ
  Σύνδεση παρελθόντος-παρόντος με δυο λέξεις.

  Άσχετο το ξέρω,αλλά κάτι ο Εγγονόπουλος κάτι ένα κριτήριο λογοτεχνίας που περιμένω...

  Αυτό να λες, πάντως, από εδώ και πέρα.Είναι πιασάρικο:Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Μα δεν υπονοούσα κατιιιι!!!Εξάλλου όσο μπόι σου λείπει τόσο μυαλό έχεις(μην ανεβείς και το καλάμι γιατί θα στο κόψω!!ΧΑΧΑ!!)

  ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ!!!Κάνω άσχημους συνειρμούς!!Κόμμα πες καλύτερα!!ΧΑΧΑ!!

  Πολύ ιστορία κατ διαβάζεις και τα πιάνεις υπερβολικά εσύ!!ΧΑΧΑ!!

  Αλλά το δίλλημα που θέτεις είναι ψευδές(καθαρεύουσα-δημοτική) μιας και ως γνωστόν με βάση τη φωνολογία το η ειναι ε+ε!!Επομενως το η είναι απλά το μακρό ε και συνεπώς δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά!!ΧΑΧΑΧΑΧ!!(¨Εε δεν είμαι μπροστα!!ΧΑΧΑ!!Τι έχεις να πεις τώρα;;ΧΑΧΑ!!)

  Όταν λέω ότι πρέπει να είσαι μέλος και υπουργός των εξωτερικών εσύ αρνείσαι!!!Έχεις καταπληκτικές ιδεες!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Η πρόταση είναι ανοιχτή πάντα για ικανούς νεους ανθρώπους!!!Η ΗΑ στην υπηρεσία των μαθητών!!

  ΥΓ:Πώς σου φάνηκε ο Εγγονόπουλος;;Το τεστο της λογοτεχνίας άστο πάνω μου!!Θα ασκηθούν αι κατάλληλαι πιέσεις επί των υπευθύνων!!ΧΑΧΑΧΑ!!

  Η προτασή σου εγκρίνεται από τν Πολιτική Επιτροπή της ΗΑ και υιοθετείται!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. (Απαντάω λίγο καθυστερημένα αλλά δεν είχα χρόνο...)

  Νίκο ευχαριστώ για την πρόσκληση λέω να την δεχτώ (Είναι χρήσιμη η κάλυψη!!)

  Μάνεση όχι και άντε!Άντε!!!!:P

  Ισμήνη το μετά από μένα το χάος είναι θετικό ή αρνητικό;;;Γιατί αν είναι θετικό να σημειώσω την ημερομηνία!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ωραία!!Αυξανόμαστε και πληθυνόμαστε στην ΗΑ!!Η Πολιτική Επιτροπή θα συνεδριάσει και θα σου αποδώσει τις αρμοδιότητες σου!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ομολογώ ότι δεν πήρα χαμπάρι, που λένε, για όλα αυτά!
  Ελπίζω ότι θα υπάρξει και άλλη φορά
  και τότε θα το μάθω εγκαίρως, γιατί μερικοί, μερικοί (ονόματα δεν λέω) θα με ειδοποιήσουν!
  Όσο για την υπέροχα ζεστή ατμόσφαιρα, την μαρτυρούν όλα τα σχόλια που διαβάζουμε και προσθέτω και εγώ τα δικά μου καλά λόγια και αισθήματα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Νίκο είμαι πάντα στην διάθεσή σου!!!

  Κ.Χριστοπούλου όποιος ενδιαφέρεται ψάχνει και μαθαίνει!!!:P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Κ. Χριστοπούλου, να μας φέρετε και το κέικ σας αν θα ξανασυγκεντρωθούμε στη βιβλιοθήκη για να την περιποιηθούμε. :Ρ

  Τώρα τι να πω; Ο Γιώργος τα είπε ήδη πριν (damn you, γουρούνι!) και αν προσθέσω κι εγώ λίγα ακόμη καλά λόγια βλέπω τον κύριο Μάνεση να χώνεται στο γραφείο του και να λέει: "Όχι κι εσύ τέκνον Βρούτε!"

  Εγώ θα αναφέρω κάτι άλλο. Όταν πρωτομπήκα στη βιβλιοθήκη, βλέπε Σεπτέμβρη πρώτης λυκείου, ήμουν στη φάση που αντιπαθούσα τους πάντες και πιστεύω πως με αντιπαθούσαν κι αυτοί. :Ρ Μετά από δύο χρόνια, βλέπω πως έχει δημιουργηθεί η "παρέα της βιβλιοθήκης" που σε κάθε διάλειμμα βρίσκεται εκεί. Όταν βρίσκουμε κλειδωμένη την πόρτα, μένω έκπληκτη και σκέφτομαι: "Και τώρα τι θα κάνουμε;" Νομίζω πως όλοι αυτό σκεφτόμαστε. :Ρ

  Σε τέσσερις μήνες που θα τελειώσω το λύκειο, ένα από τα βασικά πράγματα που θα μου λείψουν είναι η βιβλιοθήκη που αποτελεί το συνδετικό κρίκο όλων μας. Λυπάμαι που οι "μέρες βιβλιοθήκης" θα τελειώσουν.


  - Θετική

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Τα περισσότερα σχόλια για τη βιβλιοθηκούλα μας!!
  thumbs up :p

  Εγώ τι να πω;;Ας σας αφήσω να τη μνημονεύσετε παιδιά της Γ'Λυκείου και απόφοιτοι...
  Εγώ έχω ακόμα πολύ καιρό να την ευχαριστιέμαι!
  χαχα (σατανικό γέλιο)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Λίζα ποιος σου είπε ότι τώρα ΔΕΝ σε αντιπαθούμε;;;>.< :P:P:P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Το καλό(ή κακό) δεν είναι ότι έχεις πολλά χρόνια να την ευχαριστιέσαι ακόμα αλλά ότι βλέπω να την ευχαριστιέσαι μόνο σου ή άντε με ακόμα 2-3 άτομα.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. ..πραγματικα παει για ρεκορ σχολιων!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Λίζα,Λίζα,Λίζα δεν σου έχουν μάθει να μην προσβάλλεις μέλη της ΗΑ όπως ο Γιώργος;;ΧΑΧΑΧΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ο καιρός περνάει γρήγορα Στέλιο!!Μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλη κουβέντα μην πεις!!!ΧΑΧΑΧΑ!!Κάθαρμα!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Πέστου τα Γιώργο,πεστου τα!!ΧΑΧΑΧΑ!!Μιλάει και το αναρχοκομμούνι από εκεί!!Ρε αμα φύγετε και εσείς αυτός θα κάνει προπαγάνδα εκεί πέρα!!!Ορίστε το νέο σου καθήκον!!Να εξουδετερώσεις την Στελιακή προπαγάνδα!!ΧΑΧΑΧΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Έλα τώρα Γιώργο μη λες στη Λίζα τέτοια πράγματα στο ιντερνετ!!Να της τα λες μπροστά της και όταν είμαι και εγώ δίπλα!!ΧΑΧΑ!!Πώς θα γελάσω ο καημένος;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Γιώργο, πήγαινε να γουρουνιάσεις καλέ μου φίλε. :Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Λίζα σε προειδοποιησα νομίζω!!!Και ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σε ξαναπροειδοποιησω!!Οι λάκκοι στον κήπο θέλουν γέμισμα!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Ιωάννα,

  Ξέχασα να αναφέρω τις συνεδριάσεις σας για το θέμα των αστέγων, στη βιβλιοθήκη! Τότε που, από δίπλα εγώ, είχα όλη την άνεση να σας καμαρώνω:-)

  Γράφουμε καλά; Χαιρετισμούς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Θεωρητική,

  Μην ανησυχείς, υπάρχουν χειρότερα απ' το να περνάς απἐξω και να μην την παίρνεις χαμπάρι, τη βιβλιοθήκη.
  Ε, ναι.. Το να είσαι μέσα:-0

  Σκέφτομαι ότι θα έπρεπε να είχε άλλο όνομα αυτός ο χώρος, μια και δεν είναι αυτό το τυπικό δείγμα του είδους. Αλλά τι;

  ( Το κριτήριο αύριο. Πήρα ρεπό σήμερα:-) )

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. minnie,

  Δε χρειάζονται πολλά λόγια από μερικούς που σήκωναν τόμους ( καλά και πόσους γκρέμιζαν..) μέχρι τις 4 το απόγεμα. Σαν την παλιά διαφήμιση:"Αγαπάς τη βιβλιοθήκη; Απόδειξη!" Μερικοί σήμερα το απόδειξαν και με το παραπάνω!

  Η βιβιοθήκη σας ευχαριστεί, λοιπόν, και λίγο είναι, που λετε κι εσείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Τόσα σχόλια κ. Μάνεση και ούτε ένα σχόλιο δεν αξίζω,μα ούτε ένα;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Η προσφορά μου δεν αναγνωρίζετε!!Η ΗΑ δεν θα το ξεχάσει ποτέ αυτό!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Στέλλα,

  Μας συγχωρείτε. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Η πολύτιμη βοήθειά σας θα μας χρειαστεί στο ( άμεσο) μέλλον, που θα επαναληφθούν οι "μέρες", μια και αφήσαμε πολλή δουλειά ακόμα ( Βλέπεις το μεσημεράκι προτιμήσαμε τα τυροπιτάκια της Αλκμήνης και τα σοκολατάκια της Λίλας..)

  ΥΓ. Να θίξουμε το ότι τραβώντας τις κουρτίνες πλέον βλέπουμε έναν κήπο περιποιημένο και φροντισμένο για τα κρύα του χειμώνα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Θετική,

  Ελπίζουμε να μην τελειώσουν οι μέρες. Όπως βλέπεις, αρκετοί κρατάνε τα νήματα κι ας είναι και μακρυά. Κι όσο υπάρχουν άνθρωποι που την κρατούν, που σημαίνει κάτι γι' αυτούς, τίποτα δεν τελειώνει.

  Καλό βράδυ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Παιδιά ( και Νίκο παραπονιάρη),

  Τώρα που βλέπω αυτούς τους λεπτούς κι ευγενικούς διαλόγους σας, σκέφτομαι πως η βιβλιοθήκη, δεν μπορεί, επιτέλεσε στο έπακρο τον παιδαγωγικό της ρόλο!! :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΗΗΗΗΣ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

  Μα οι διάλογοι που βλέπετε είναι διάλογοι βιβλιοθήκης!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Δεν μιλάμε μόνο για υψηλά εκεί,αλλά και για το πως εγώ και ο Γιώργος θα κατακτήσουμε τον κόσμο,πως θα ξεπαστρέψουμε τον Στέλιο,πως θα βασανίσουμε την Λιζα,την Ισμήμη και την Αλκμήνη και γενικά πως θα καλαμπουρίσουμε περισσότερο!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Συγχαίρω με συγκίνηση πρώτα τον φίλο και συνάδελφο Νιόνιο Μάνεση,που είναι ο «δράστης»της δημιουργίας του 95% της βιβλιοθήκης,πράγμα που σημαίνει ήθος και αγάπη στην προσφορά εκ μέρους του.Επίσης διαχρονικά όλα τα παιδιά που βοήθησαν στο να στηθείαυτό το δημιούργημα.Σας διαβεβαιώνω όταν έρχεται κάποιος επισκέπτης το πρώτο που δείχνω είναι η βιβλιοθήκη,με την ρητή επισήμανση ότι είναι δημιούργημα του Νιόνιου βοηθούντων και άλλων λίγο πολύ.Ύστερα από όλα αυτά κάνω έκκληση σε όλους, ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΙΣΤΕ τον χωρο αυτό,μην επιτρέπετε σε κάποιους να τον καταχρώνται,είναι δικός σας.Από την πλευρά μου το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι η προσπάθεια παραπέρα εμπλουτισμού με βιβλία και όχι μόνο.Καλή παρέα και καλή ανάγνωση παιδιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Δημήτρη,

  Καλημέρα, καλημέρα!
  Χωρίς καμιά διάθεση σεμνοτυφίας (στο μικρό μας χωριό όλοι γνωρίζουν τι κάθαρμα είμαι..), πρέπει να ομολογήσω ότι απέφυγα στην ανάρτηση και στα σχόλια να αναφερθώ σε συναδέλφους, φίλους μαθητές πρώην και νυν, γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ θα αδικούσα - και, εκτός των άλλων, γιατί δε θεωρώ ότι έχει και πολύ νόημα το "ποιος" αλλά το "τι".

  Σ' ευχαριστώ, λοιπόν, για τα καλά λόγια, αλλά αρπάζω την ευκαιρία να ... κατεβάσω το ποσοστό συμμετοχής μου, αναφέροντας:

  Τους πολλούς συναδέλφους που έχουν προσφέρει βιβλία στη βιβλιοθήκη ή που έχουν προθυμοποιηθεί να βοηθήσουν ποικιλοτρόπως ( σχεδόν κάθε βδομάδα με φωνάζεις κι εσύ για να μου δώσεις τεύχη περιοδικών και βιβλία..). Την κ. Βάσω που φροντίζει γαι την καθαριότητα. Τους φίλους που μαθαίνοντας για την ύπαρξή της μας στέλνουν προσφορές σε βιβλία ( Χτες χρειάστηκε να διευθετήσουμε πάνω από 1000 τόμους που ήταν όλοι προσφορές 3-4 φίλων: Βιβλία από τη βιβλιοθήκη της Τ. Πετροπούλου, πολλά απ'αυτά σημαντικά, χρήσιμα, σπάνια, εκατοντάδες βιβλία του κ. Ν.Ι. Μεγαδούκα, εξαιρετικής ποιότητας, βιβλία της κ. Μαυρίδου, του Γιάννη Μωυσίδη - αλλά γι' αυτές τις τόσο σημαντικές προσφορές θα κάνουμε εκτενέστερη) αναφορά σε ειδική ανάρτηση.
  Τους πάρα πολλούς πρώην και νυν μαθητές που ΚΑΘΕ χρόνο προθυμοποιούνται και με δική τους πρωτοβουλία τακτοποιούν, διακοσμούν, καθαρίζουν, φροντίζουν το χώρο και - κυρίως - τον σέβονται.
  Ειδική και ονομαστική αναφορά στο συνάδελφο Νίκο Μαντζαβίνο που κάποια χρόνια με δική του πρωτοβουλία και πολλή δουλειά βοήθησε στην ταξινόμηση, την καταγραφή και στη λειτουργία του χώρου αφιερώνοντας γι' αυτό εκατοντάδες διαλείμματά του.

  Μάλιστα, για να βάζουμε και τα πράγματα στη θέση τους, να ευχαριστήσουμε και τη διοίκηση της δημόσιας εκπαίδευσης που, αφού έχτισε ένα σχολείο προβλέποντας και χτίζοντας χώρο για βιβλιοθήκη, μετά απέρριψε την αίτησή μας δημιουργίας της με το αιτιολογικό ότι ο χώρος δεν ήταν κατάλληλος ( ο χώρος που σχεδίασε, αν καταλάβατε..) και έτσι μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε μόνοι μας ό,τι δε μας έκαναν οι άλλοι.
  Ίσως κι αυτός, ότι την κάναμε μόνοι μας, να είναι και ένας λόγος που την αγαπάμε τόσο.

  Καταλαβαίνεις, Δημήτρη, ότι, όπως "είναι παιδιά πολλών ανθρώπων τα λόγια μας", που λέει κι ο Σεφέρης, έτσι είναι καρπός πολλών ανθρώπων κι ο χώρος αυτός που λέμε βιβλιοθήκη στο σχολείο μας.

  Και όσο για την περιφρούρηση που σωστά αναφέρεις, αν μέσα σε 8 χρόνια που λειτουργεί το μόνο, νομίζω, πρόβλημα που παρατηρήθηκε είναι πως κάποια από τα 320 παιδιά του σχολείου μπήκαν τρώγοντας, ε, τότε βρήκαμε και την εξαίρεση που στηρίζει τον κανόνα.

  Τέλος: Ενα επίκαιρο παράδειγμα λειτουργίας του χώρου: Σήμερα, δύο συναντήσεις εκεί: Η ομάδα της κ. Βαγιατίδου με τα φοβερά της παιδιά του debate και αργότερα η μικτή αναγνωστική λέσχη που συζητάει για τον Αργύρη Χιόνη.

  Κρίση περνάμε, ας καμαρώνουμε και για κάτι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Ισμήνη,3 έγινε το σχόλιο....μην αλλάζεις την ιστορία...θα το δει ο Νίκος και ποιος σε σώζει μετά!!!

  Λίζα και εγώ σε αγαπώ <3!!!:P:P:P

  Όσο για χθες (Σάββατο) ζήτω συγνώμη που έφυγα τόσο γρήγορα και δεν βοήθησα όσο θα έπρεπε ή καλύτερα όσο θα ήθελα αλλά έπρεπε να πάω σε μια δουλεία(αν και νομίζω πως τα καταφέρατε καλύτερα χωρίς εμένα...!!!)

  Τέλος, ίσως να μην χρειάζεται να το κάνω αυτό το σχόλιο,ή να μην πρέπει, αλλά εγώ θα το κάνω....
  Βλέποντας τα όσα σχόλια αναρτήθηκαν για αυτό το θέμα και κυρίως το ύφος τους και συγκρίνοντάς τα με τα όσα έγιναν για την βιβλιοθήκη τις προηγούμενες μέρες καταλαβαίνω πως όταν δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε μεταξύ μας είναι γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ και όχι γιατί δεν μπορούμε....τώρα το γιατί το αφήνω στην κρίση του καθενός...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Ο Νίκος το είδε,το έλεγξε,είδε ότι η Ισμήνη έχει άδικο μιας και ο καλός λόγος ειπώθηκε στις 3 του Φλεβάρη του τελευταίου έτους πριν από την καταστροφή του κόσμου και απεφάσισε να στείλει την Ισμήνη σε δικαστήριο!!Ισμήνη αν ενδιαφέρεσαι η σύνθεση είναι η εξής!!Πρόεδρος εγώ,εισαγγελέας ο Γιώργος,κατήγορος εγώ,μάρτυρας κατηγορίας ο Γιώργος.Ο Μάρτυρας υοεράσπισεως δεν θα έρθει μιας και ειχε ένα πολυ περιέργο ατύχημα αφού τον πάτησε ένα κάρο που το έσερνε ένα άλογο!!Εντελώς τυχαίο όπως καταλαβαίνεις!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Άρα μην φοβάσαι για την αποφαση,θα είναι πέρα για πέρα δίκαιη!!ΧΑΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Καλά εσύ κάνεις σχόλιο για να αναφέρεις τον αριθμό των σχολίων;;;;;
  :P

  Μου θυμίζει λίγο αυτό....
  ''Στο επόμενο σχόλιο τα σχόλια θα είναι 47...τουτ!'' :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Όταν λέω εγώ ρε Γιώργο ότι πρέπει να τον ξεπαστρέψουμε!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

  58!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Όχι ρε άφησε τον!!!
  Πάντα χρειάζεται ένας Στέλιος!!!
  59

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Για ποιο λόγο χρειάζεται;;;;;;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

  60!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Ήλπιζα να μην το προσέξετε:Ρ

  Η ελπίδα μόλις πέθανε.

  60 και μισό:Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. 1)ποιο να μην προσέξουμε;
  2)δεν υπάρχουν μισά σχόλια!!
  3)62

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Καλά σου λέει ο Γιώργος δεν υπάρχουν μισά σχόλια!!Μόλις προστέθηκε και άλλη κατηγορία!!(Ακόμα δεν χάθηκε καμία ελπιδα!!ΧΑΧΑ!!Τώρα ετοιμαζόμαστε να την στείλουμε "ταξιδι"!!ΧΑΧΑ!!

  64!!!

  ΥΓ:Γιώργο πρόσεχε μην σε τουμπάρει η κατηγορουμένη!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Ποια καλημέρα ρε κάθαρμα που ακολουθείς συνταγές ΓΑΠ για να φουσκώσεις τα σχόλια!!!!!!Μεσάνυχτα είναι!!ΧΑΧΑΧΑ!!!

  67!!

  Κάθαρμα!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Ανέβηκε μία ανάρτηση αλλά μην πτωείστε!
  Συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!

  68!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Την είδαμε αλλά εδώ έχει ψωμιιιιιι ακόμα!!!!Εδώ πρέπει να σε κατηγορήσουμε επί εσχατης προδοσίας,φίλε και σύμμαχε του ΓΑΠ!!!!!ΚΑΘΑΡΜΑΑΑΑΑ!!ΧΑΧΑΧΑ!!

  69!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Νίκο κάτι βαθιά μέσα μου μου λέει ότι όταν θα ψηφίσεις,θα ψηφίσεις των ΓΑΠ!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Γιώργο μπορεί να είμαστε σύμμαχοι,μπορεί να συνμαφιόζοι,μπορεί να είσαι στην ΗΑ,μπορεί να θέλεις να καθαρίσεις κόσμο όπως και εγω ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΕΚΣΤΟΜΙΣΕΙΣ ΞΑΝΑ!!!

  ΥΓ:Εξάλλου ο ΓΑΠ πάει για πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς άρα καταλαβαίνεις!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. 71!
  Παιδιά, μην αφήσουμε στη μέση αυτά που είπαμε για τη βιβλιοθήκη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. 72!!

  Τι είπατε στη βιβλιοθηκη;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Ναι όντως πρέπει να κλείσουμε το όλο θέμα με τον ΓΑΠ!!!
  Αρκετά ασχοληθήκαμε!!!!

  Και για να επιστρέψω στο θέμα και αφού πλέων έχω και εικόνα των αλλαγών τις βιβλιοθήκης πρέπει να πούμε ότι όσοι πήγαν έκαναν πολύ μεγάλη δουλεία!

  Ένα μπράβο(αν και έχουν ακούσει πολλά) σε Αλκμήνη,Λίζα,Ισμήνη,Στέλιο,την Κ.Ζωγάκη ,την Κ.Τζέτζου (την οποία δυστυχώς δεν είδα γιατί είχα φύγει,Τα φιλία μου και την αγάπη μου!!!),τον μαέστρο Διονύση και όλους όσους ήρθαν αφού είχα φύγει και δεν έτυχε να δω!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. Και τα δικά μου μπράβο σε όσους πήγαν αλλά ρε Γιώργο έχω μία υπενθύμιση!!ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΗΑ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΕΣΤΡΟΣ!!ΕΙΝΑΙ Ο Κ. ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΑ!!ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΠΑΠΕΙΣ ΜΑΕΣΤΡΟ!!!

  ΥΓ:Πάει χάλασε ο κόσμος!!Δεν βγάζει πια η κοινωνία καλά κομματικά σκυλάκια!!!Πα πα πα πα!!Πρέπει να κάνουμε εισαγωγές ΚΑΙ εδώ!!ΧΑΧΑΧΑ!

  75!!Άντε να τα εκατοστήσουμε!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Ρε Νίκο τι σου μαθαίνω τόσο καιρό....!!!;;;
  Μπροστά του τον λέω μαέστρο για να γίνει πιο εύκολο το πισώπλατο χτύπημα(Ξέρεις αυτό που έχει και την γλύκα!!!):P
  76!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. Είμαι μεγαλύτερο,αηδιαστικότερο και χειρότερο κάθαρμα από σένα,άρα ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!(Δεν είναι τίποτα,το απόλυτο κάψιμο!!ΜΠΡΑΦ!!Παρεπιπτόντως προς τους ενδιαφερομένους την Παρασκευή βγαίνει καινούργιο!!Τι θα λέγατε για βραδιές Μπραφ στο σχολείο;;ΧΑΧΑ!!)

  Καλή τακτικά,αλλά έπρεπε πρώτα να εγκριθεί από την Κεντρική Πολιτική επιτροπή!!Υπάρχει και μια οργάνωσις βεβαιώς βεβαίως!!(ΟΧΙ ΣΤΕΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ!!χαχαχαχα!!)

  77!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. Οκ ζητάω έγκριση και κατοχύρωση της μεθόδου!!!:P:P:P

  Και νομίζω πως πρέπει να γίνει και μια συνεδρία των Δων αδερφέ Νίκο!!!!

  Κάποιοι λένε πολλά και μένουν ζωντανοί!!!χαχαχαχα!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. Εγκρίνεται,κατοχυρώνεται και η απόφαση περνιέται σε τρία αντίγραφα!!ΧΑΧΑ!!

  Αδελφέ Γιώργο όταν θα κατέβω για επιθεώρηση θα γίνει μία συνεδριαση!!ΧΑΧΑ!!

  ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΛΥΥΥΥ;;;;;;;;;

  79!!χαχα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Ε τώρα δεν θέλω να δώσω τα ονόματα δημοσίως....Χάνουμε το στοιχείο του αιφνιδιασμού καταλαβαίνεις!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. Ένας θα σε ρωτήσω!!Ανήκουν στου γνωστούς υποπτους που θέλουν σκότωμα/παλούκωμα κτλ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Ξέχασα!!ΤΟ προηγουμενο σχολιο ηταν το 81 και αυτό είναι το 82!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. Ε αφού τα ξέρεις τι με ρωτάς!!;;
  83!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. Χρειάζεται και επιβεβαιώση!!Μην σκοτώσουμε λάθος άτομα και τρέχουμε μετά για στεφάνια!!ΧΑΧΑ!!

  84!!!

  ΥΓ:Τι λες τα φτάνουμε τα 100;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Και τα λάθη μέσα στο πρόγραμμα είναι...!!!

  Νομίζω αργά ή γρήγορα θα γίνει.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. Δεν είναι όμως μέσα στο πρόγραμμα τα έξοδα για στεφάνια!Όταν σκοτώνουμε κάποιον είμαστε ευγενικοί!!Πάμε στη κηδεία του(αν έχει φυσικά περισσέψει και τίποτα!!ΧΑΧΑ!!),δίνουμε στεφάνια κτλ!!Δεν γίνεται λοιπόν να καθαρίζουμε λάθος άτομα!!Δε λέω διασκεδαστικό,αλλά κοστίζει!!Μας βλέπω και μας με μνημόνιο αν δεν προσέξουμε!!ΧΑΧΑ!!

  86!!!

  Το προηγούμενο όριο είναι 107!!Πάμε να το περάσουμε!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. Στην μπλε ιστορία που είχε βάλει η Ιωάννα πέρσι την άνοιξη!!!!

  88!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. Χμμμ το φανταζόμουν...ή εκεί ή στο Δεκέμβρη του '08.

  89!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. Γιατί το φανταζόσουν;;;;;

  90!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. Ναι μόνο που τα 107 σχόλια είχαν να κάνουν και με θέμα τις ανάρτησης!!!εδώ τόση ώρα λέμε άσχετα!!!!:P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. Μα αν δεν κάνω λάθος το θέμα της ανάρτησης είναι η βιβλιοθήκη και τέτοιες συζητήσεις κάνουμε μόνο στη βιβλιοθηκη και επομένως αυτά που λέμε έχουν άμεσο συσχετισμό με το θέμα της ανάρτησης που είναι η βιβλιοθηκη!!ΧΑΧΑ!!

  92!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. Νομίζω πως εδώ έχεις ένα δίκιο!!!

  93!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. Συμφωνώ με τον Ρασκόλνικοφ.
  Άρα το ρεκόρ θα επικυρωθεί ως επίσημο.
  (Βλέπω να γίνομαι γραφειοκράτης...:P)

  94!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. Εγώ Γιώργο ξέρω ότι έχω δίκιο,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΟΥΥΥ;;;;;;ΜΠΟΥΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ(γκουχου,γκουχου,πνίγηκα!!ΧΑΧΑ!!)

  95!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. Μα ΤΙ έχει η γραφειοκρατία και την κατηγορείτε όλοι σας;;;;;;Εκτός του ότι θα παρεξηγηθεί,είναι τοοοοοοοοοοοσο υπέροχη!!ΧΑΧΑ!!

  Ναι κατεκυρωθει!!Παρακαλώ να δημιουρηθούν τρία αντίγραφα και να πάνε προς εσωτερική διανομή!!ΕΠίσης να δημιουργηθεί ένα αντίγραφο για το αρχείο!!

  Στελάκι όταν ανακατεύεσαι με την εξουσία γραφειοκράτης γίνεσαι!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

  Γραφειοκρατη μου εσύ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. Ξέχασα να πω ότι το προηγούμενο σχόλιο ήταν το 96 και αυτό είναι το 97!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. Άντε ρε καθάρματα άλλα 9 σχόλια χωρίς αυτό και το σπάσαμε το ρεκόρ!!Άντε και καλα 150!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Να πάρουν φωτιαααα τα πληκτρολόγια!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. Καλά ρε Νίκο το έχω απορία!!!
  Άλλους τρελούς δεν είχαμε και βάλαμε εσένα πρόεδρο στην ΗΑ????
  Εγώ ζητώ να φύγεις!!!!Να πάτε αλλού κύριε!!!!!!!!!!!!!!
  99
  (Σου δίνω την ευκαιρία να κάνεις 100 τα σχόλια!!!!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. Α για ήρεμα εκεί!!ΧΑΧΑ!!Εγώ την ίδρυσα την ΗΑ μαζί με μια κοπέλα!!ΧΑΧΑΧΑ!!Ποιος είσαι ΕΣΥ που θα με ανατρέψεις από την προεδρία!!Μπας και είσαι μανεσικός κατάσκοπος!!!ΦΡΟΥΡΟΙΙΙΙ!!!ΧΑΧΑ!!Και μόνο οι τρελοί ρίχνουν καθεστώτα φίλε μου!!Αν περιμέναμε από τους λογικούς αστα να πάνε!!

  ΥΓ:Επίτηδες το εκανα!!ΧΑΧΑ!!Ήθελα να κάνω και άλλο ένα σχολιο αλλά κρατήθηκα!!ΧΑΧΑ!


  100 λοιπόοοοον!!!ΤΟ δεύτερο μεγαλύτερο νούμερο!!Πάμε για τα 107!!ΧΑΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. Νικολάκη όταν εμένα μου φορούσαν ζουρλομανδύα εσύ μάθαινες πως γράφετε η λέξη τρέλα οπότε άσε τα :''Είμαι ο απόλυτος τρελός!!!!''

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. Ο Στέλιος ο γκομενιάρης!!!:P
  Αλήθεια ποια κοπέλα???:P:P:P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. Ναι μάθαινα πως γράφεται η λέξη τρέλα στα σουαχίλι και στα αβοριγινικα!!Έχεις δίκιο!!!Απλά μου είχαν τελειώσει οι άλλες λέξεις!!ΧΑΧΑΧΑ!!!

  Τι γίνεται παιδάκια;;Μυριστήκατε κοπελίτσα και αρχίσατε να τρέχετε;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Πω πω πω πω τι έκφυλη η νέα γενιά!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. Μάθαινες πως γράφεται και στις άλλες γλώσσες αλλά και πάλι τρελός δεν ήσουνα!!!!!!!
  104!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. Λάθος!!Αυτό αποδεικνύει την τρελότητα μου!!ΧΑΧΑ!!

  ΥΓ:Τι γίνεται δεν ενδιαφερόμαστε πια για το κορίτσι;;ΧΑΧΑ!!Καθάρματα!!Μην ακούσετε αυτη την λέξη τρέχετε κατευθειαν!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Έλος είστε!!Λιγούρια!!ΧΑΧΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. Έκανα λάθος στον αριθμό στα σχόλια και δεν το πρόσεξες άρα δεν είσαι ανώτερος μου!!!!
  107
  Και για να δεις ότι είμαι ανώτερος θα σε αφήσω να σπάσεις το ρεκόρ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. Το ότι δεν στο ανέφερα δεν σημαίνει ότι δεν το πρόσεξα!!Απλά είμαι τόσο καλός άνθρωπος πυο δεν ήθελα να σε χτυπήσω κάτω από τη ζώνη(δεν θα είχε το σημείο του αιφνιδιασμού!!ΧΑΧΑ!!)!!

  Έτυχε απλά και πάλι να σπάσω το ρεκόρ των 107 σχολίων!!Τι λές το φτάνουμε 150;;ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

  Μην προσπαθείς να με ανατρέψεις!!Αν είσαι καλό παιδί όταν αποσυρθώ από την ενεργό δράση θα σου δώσω τον έλεγχο της φαμίλιας!!Αλλά μέχρι τότε μην τολμήσεις να σηκώσεις κεφάλι!!ΧΑΧΑ!!

  ΥΓ:Ρε πάμε για paintball;;;;ΧΑΧΑΧΑ!!Θα πάρουμε τον Στέλιο θα τον δέσουμε και θα τον εκτελούμε μέχρι να βαρεθούμε!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. Ξέρεις πολύ καλά τι έπαθε ο τελευταίος που νόμιζε πως είναι ανώτερος όλων!!!!χαχαχα

  Για να δεις πόσο μικρός είσαι εσύ ακόμα παίζεις paintball!!!!!Εγώ παίζω παιχνίδια στο 40.000 Μ.Χ. και εσύ παίζεις ακόμα paintball!!!!:P:P:P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 102. Σκότωσε όλους όσους τον αμφισβητούσαν!!

  Εδω αποκαλύπτεται πόσο κατώτερος είσα!!Το 40.000 μΧ ο κόσμος δεν θα υπάρχει!!Καταστρεφεται τον Δεκέμβρη!!Τσ τσ τσ τσ!!Ντροπή και όνειδος!!!

  Πέρα από την πλάκα παμε να εκτελέσουμε τον Στέλιο;ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 103. χαχαχαχααχα παρούσα δηλώνει η αντιπρόεδρος!!!

  (περισσότερο γιατί θελω να συμβάλω στο νέο ρεκορ! Ενα εχω να σας πω. καθισα και διαβασα ΟΛΑ τα σχολια. Ναι ναι...)

  111

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. Αποστόμωσε τους!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

  Υπάρχει ο κοινός στόχος!!Η κατάλυση του Μανεσικού Καθεστώτος!!Μην ξεχνιόμαστε!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

  Χαρά στο κουράγιο σου που έκατσε κια τα διάβασες ολα!!Είναι όμως ένα και ένα!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Μικρά διαμάντια!!!

  ΥΓ:ΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΛΙΟΟΟΟ ΠΟΥ ΒΟΣΚΕΙΣ ΒΡΕ;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 105. Ξέχασα!!Το προηγούμενο ήταν το 112 και αυτό είναι το 113!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 106. Μανεσικό καθεστώς ακούω!!!
  Καλά ολόκληρο μέλος των Δον και επιτρέπεις την ύπαρξη άλλων καθεστώτων πέρα από την Μαφία;;;
  Πραγματικά ντρέπομαι για σένα!

  Γεια σου αντιπρόεδρε!!!:)
  114

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 107. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΩ;;;;;;;Το ότι δεν πέφτει δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθώ!!ΧΑΧΑ!!Έχει πολλούς υποστηριχτές!!Η Ισμήνη και η Αλκμήνη ας πούμε είναι καθεστωτικές!!ΧΑΧΑ!!Κάτι πρέπει να κανουμε!!!Τρομοκράτησε λίγο,δείξε τι έχουν να χάσουν αν συνεχίσουν να υποστηρίζουν το καθεστώς!!ΧΑΧΑ!!Και δεν εννοώ πνευματικά,αλλά και σωματικά!!ΧΑΧΑ!!Άντε να σε δω!!

  Άσε το γλύψιμο επίσης!!ΧΑΧΑ!!

  ΥΓ:Πήρες ένα σημαντικό σχόλιο το 114!!ΧΑΧΑ!!

  115!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 108. ΥΓ:Υπάρχουν και άλλες αναρτήσεις Γιώργο!!!Άντε να σε βλέπω να σχολιάζεις!!

  116!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 109. Οκ!Η πρώτη μου αποστολή στην ΗΑ θα είναι σύντομα επιτυχημένη !!!
  Μείνε ήσυχος !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 110. Το καλό που σε θέλω!!Δεν είμαστε κράτος εδώ!!ΧΑΧΑ!!Σύντομα αποτελέσματα για να μην τους επιτρέχουμε την ανασυγκρότηση!!ΧΑΧΑ!!Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 111. Βασίσου πάνω μου!
  Σύντομα το κάστρο θα έχει πέσει!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 112. Τα κάστρα Γιώργο,ΤΑ κάστρα!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 113. Ακόμα καλύτερα!θα έχει και ένα βαθμό δυσκολίας που δεν θα το κάνει τόσο βαρετό!!!!:P:P:P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 114. Το ζήτημα είναι να πέσουν πριν την επιθεώρηση!!ΧΑΧΑ!!Καταλαβαίνεις τι εννοώ!!ΧΑΧΑ!!Αυτό είναι κρατικό και κομματικό μυστικό!!ΧΑΧΑ!!

  Θα τα καταφέρεις;ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 115. Αφού με ξέρεις!
  Ξέρεις ότι θα τα καταφέρω!!!
  Γιατί ρωτάς ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 116. Κρατικό μυστικό η επιθεώρηση;!;!
  Γέλια που κάνουν οι μυστικές μας υπηρεσίες, αδαείς καυχησιολόγοι!
  Γνωρίζουμε καλά τα περί επιθεωρήσεως, κύριοι...

  ( Ο Μεγάλος Αδελφός τα πανθ' ορά..)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 117. Ο αντιπαλος Γιώργο είνα ισχυρός και ύπουλος!!ΧΑΧΑ!Μην σε τουμπάρει!!ΧΑΧΑ!!

  Οι μυστικές σας υπηρεσίες κ. Ένοχε μπορούν να γελούν!!Πάντα εγώ γελάω τελευταίος!!ΧΑΧΑΧΑ!!
  Και μην προσπαθήσετε να ετοιμάσετε αμυντικά έργα,έρχεται και το μηχανικό!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 118. Τι ισχυρός μωρέ!!!!;;;;
  Εμείς τα λέμε φανερά γιατί είμαστε σίγουροι για τις δυνάμεις μας!!
  Άλλοι χρησιμοποιούν ''μυστικές υπηρεσίες''
  Και καλά για να πουν πως κάποιοι είναι!!!!
  Νίκο άρχισε να ψάχνεις ένα καλό κρασί για να γιορτάσουμε την νίκη!!!
  Ο αντίπαλος δεν έχει καν ίντερνετ!!!Μπαίνει από τον γείτονα και νομίζει πως θα κερδίσει!!!χαχαχαχα
  Το κάστρο μετράει ώρες!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 119. Σωστόοοοοοοοος!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Αν και πρέπει να έχουμε και μυστικές υπηρεσίες για να μπαγκλαρώνουμε κάτι κάθαρματα που ζουν ανάμεσα μας!!ΧΑΧΑ!!

  Υπάρχει ένα πανακριβο ελληνικό που εξάγεται αποκλειστικά στην Κινά και στο χαρτί απ' λεξω έχει ΄φυλλα χρυσου 24 καρατίων!!!ΤΙ λες;;ΧΑΧΑ!!

  Πα πα πα αποκαλύψεις!!ΧΑΧΑ!!

  Τα κάστρα των υποστηριχτών πρώτα!!ΧΑΧΑ!!Να μην αφήσουμε υποστηριχτές!!Να έχουμε και την άνεση δηλαδή να το απολαύσουμε!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 120. Σκέφτομαι να ρίψω απευθείας το κύριο κάστρο!!!
  θέλω να τον φόβο στα πρόσωπα των υποστηρικτών!!!!χαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 121. Δεν θα είναι εύκολο!!!Δυο φορές παραλίγο να συνθηκολογήσει αλλά λόγω προβληματων στο ανεφοδιασμο αντεπιτέθηκε!!ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 122. Κύριοι,

  Καλό σας βράδυ, νύχτα, ξημέρωμα.
  Στο 28ο χιλιόμετρο του μαραθώνιου προσφέρουν και νεράκια.

  ( Γιώργο, έχει πολλή πλάκα το σχόλιό σου, αλλά μήπως πρέπει να σε ενημερώσω ποιον έχω γείτονα;:-)
  Α! Κι επίσης, μόλις κατάφερα και αποκατέστησα τη βλάβη - άλλη είναι ανήκεστος...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 123. Δεν θέλουμε νεράκια!!Εμείς θα στάσουμε τα 200 χωρίς νερό!!ΧΑΧΑ!!

  Ποιον έχετε γείτονα;;;ΧΧΑΧΑΧΑ!!!!

  Αχ αυτές οι βλάβες!!ΧΑΧΑ!

  131!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 124. εγω δηλαδη που υποστηριζω λιιιιγο τον Διονυση ειμαι αντιεπαναστατικη; (ιστορικε ποιοι και ποια περιοδο καταδικαζαν με αυτη την κατηγορία ποιους; για να σε δω!)

  Γεια σου Γιωργο!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 125. 133?????????????????????????
  Ο Υ Α Ο Υ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 126. κλεβετε λιγακι ομως...μην χαιρεσαι πολυ νικο!!! :P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 127. Η μυστική αστυνομία ερευνά ολα τα ενδεχόμενα!!ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!

  Γαλλική επανάσταση!!Το διευθνυτήριο και η ηγεσία της Γαλλίας μετά την καθαίρεση του Λουδοβίκου του 16ου αποκαλούσαν έτσι όσους τους αντιμάχονταν!!Δεν ήταν όλοι βασιλικοί!!Περιλαμβάνονταν ευγενείς,αλλά και περιοχές που δεν ήθελαν να ελέγχονται από το Παρίσι το οποίο τα καταπιέζε!!Χαρακτηριστικό παράδειγμα η επαρχία της Βανδέας που ταλαιπωρούσε για χρόνια τους επαναστατες!!Ξέχασα κάτι;;;

  136 Ιώαννα πια!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

  Έχουμε στόχο τα 200 πια!!ΧΑΧΑ!!

  Έλα μωρέ σιγά!!ΧΑΧΑ!!Όλα δίκαια είναι!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 128. Ποιόν έχετε γείτονα για πείτε!!!!
  Δεν κατάλαβα το αστειάκι!
  Θα γίνω κακός με άλλο ένα σχόλιο αλλά τουλάχιστον εγώ ξέρω πότε είναι οι απεργίες κύρια αντίπαλε!!!
  ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 129. Ποιος είναι ο γείτονας;;;χΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 130. Για πες εσύ!!ΧΑΧΑ!!Με μαιλ το πολύ πολύ!!ΧΑΧΑΧΑ!!!

  ΥΓ:Θέλω να θυμήσω σε όλους χωρίς να θέλω να γίνομαι κουραστικός και γκρινιάρης πως σχολιάζουμε σε όλες τις αναρτήσεις ακόμα και αν δεν έχουμε κάτι να πούμε για λόγους τάξεως και συναδελφικής αλυλλεγγύης!!Ευχαριστώ και ελπίζω να εισακούστηκα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 131. Εγώ που θες να ξέρω ρε μαζί μένουμε???!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 132. Δεν τον άκουσες σήμερα!!!
  Ένας τυχαίος είναι ο γείτονας του και το κάνει θέμα για να φανεί κάποιος!!!
  Αυτοί είναι η αντίπαλοι κυρίες και κύριοι!!!!!
  Με αυτούς τους τρόπους προσπαθούν να ανέβουν στην εξουσία!!!
  Ντροπή τους!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 133. (Εχμμμ είναι ήδη στην εξουσία....Εμείς προσπαθούμε να ανατρέψουμε το καθεστώς!!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 134. Το θεωρώ το καθσετώς ήδη πεσμένο!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 135. ουσιαστικά ναι!!!!
  Μας μένουν κάτι τυπικά ακόμα αλλά δεν θα αργήσουν και αυτά μπουχαχαχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 136. Αφού ρίξουμε και τα περιφερειακά οχυρά!!ΧΑΧΑ!!!

  Φόβου τους Δαναούς και δώρα φέροντες!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 137. χαχαχααχαχ!!!!
  Είσαι σατανικό γουρούνι!!!!!!
  Και για αυτό μοιάζουμε!!!!!:P
  Έρχεται η μέρα του χτυπήματος!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 138. Ωωωωωωωωωωωωωωωωω σταμάτα τα κοπλιαμααααααααααααααααν!!ΧΑΧΑΧΑ!!!

  Τρέμετε δύστυχοι θνητοί!!Η ώρα της τιμωρίας πλησιάζει!!ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 139. Θέλω να αφιερώσω στους άτυχους πιστούς του Κάστρου που μένουν ώρες που θα στέκει ακόμα όρθιο αυτό το ρεκόρ!!!!!  150+1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 140. Ας είναι αυτο το ρεκορ η επικήδειος του!!Είθε ακόμα και την τελευταία στιγμή στην πυρά να μετανοήσουν ώστε η ψυχή τους να μην βασανιστεί!!!

  150+2!!!!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 141. Αλλά όπως βλέπεις ακόμα και αυτοί ξέρουν το τέλος τους!!!!!
  Να ούτε ο Μάνεσης δεν έχει βγει να κάνει ένα σχόλια!!!!
  Κάτι μου λέει ότι τρέμουν!!!!χαχαχα
  150+3

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 142. Το ξέρουν Γιώργο,το ξέρουν;;ΧΑΧΑ!!\

  Ο Μάνεσης ετοιμάζει ένα οχυρό κάτω από την Καγκελλαρία του!!ΧΑΧΑ!!Αν με πιάνεις!!!!ΧΑΧΑ!!


  Δεν τρέμουν γιατί δεν ξέρουν τι τους περιμένει!!!Φόβου τους Δαναούς και δώρα φέροντες!!ΧΑΧΑΧΑ!!!


  150+4!!ΧΑΧΑ!!

  ΥΓ:Μέχρι που το φτάνουμε;ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 143. Αύριο το χτύπημα κανονίστηκε για το σχόλασμα!
  Στόχος το 200!!!!!;)
  155!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 144. Οι ετοιμασίες βρίσκονται σε καλό στάδιο!!!Η επιστράτευση έχει αποδώσει και τα υλικά κατευθύνονται στο μέτωπο!!ΧΑΧΑ!!

  Μέσα!!!Για τα 200 λοιπόν!!ΧΑΧΑΧΑ!!

  156!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 145. Αν μπορείς γράψε και μια κάρτα!!!!καταλαβαίνεις το περιεχόμενο ;)
  157!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 146. Κάρτα έ;;Χμμμμ!!Κάτι θα κάνω!!ΧΑΧΑ!!Οι δικές σου περιοχές έχουν αποδώσει στην επιστράτευση;;;ΧΑΧΑ!!

  158!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 147. έχω φροντίσει το χτύπημα να είναι φρικτό!!!μπουχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 148. Όλα έτοιμα αν και υπήρξαν μικροπροβλήματα στην εκτύπωση!!Αλλά το μύνημα τα λέει όλα νομίζω!!Το ηθικό των στρατευμάτων ακμαιότατο!!ΧΑΧΑ!!!

  160!!!

  ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ!!

  (Και το θύμα κοιμάται!!ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 149. Η πρώτη επίθεση έγινε!!!!
  Το πρώτο κάστρο έπεσε!!!!
  Σειρά έχουν τα άλλα!!!!χαχαχα
  161!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 150. Κατέρρευσε νομίζω!!ΧΑΧΑΧΑ!!Ας κλειδώσουμε τον επόμενο στόχο αν και τώρα έχουμε χάσει το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού!!ΧΑΧΑ!!!

  ΥΓ:Το κουτί μήπως ξέρεις που είναι;;

  162!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 151. Και ο επόμενος στόχος έχει βρεθεί!!!!
  Το κουτί έχει πάει στα σκουπίδια αλλά το γράμμα είναι στα χέρια του θύματος για να θυμάται πάντα με ποιους έχει να κάνει!!!
  χαχαχα
  163!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 152. Που είναι;;ΧΑΧΑ!!

  Φτου και το θελα!!Τέεελοσπάντων!!Έτσι και αλλιώς πάντα ο άμαχος πεθαίνει!!!ΧΑΧΑΧΑ!!

  Το ξέρω για το γράμμα!!Ελπίζω να το θαυμάζει αρκετά!!Έγραψα ιστορία δεν μπορείς να πεις;;ΧΑΧΑ!!

  164!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 153. Θα σου πω από κοντά για τον επόμενο!!!
  Δεν νομίζω ότι εσύ γράφεις ιστορία......μάλλον η ιστορία γράφει εσένα!!!!!!
  165

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 154. Να ετοιμάζω και άλλο σημειωματάκι λοιπόν!!ΧΑΧΑ!!

  Η ιστορία με γράφει διότι έτσι την έχω διατάξει ώστε να περάσω απαρατηρητος και να επιτεθώ με αιφνιδιασμό!!ΧΑΧΑ!!

  166!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 155. Ναι πρέπει να γράψεις!!!
  Όσο για την ιστορία είναι και αυτό ένα από τα πολλά που μας ακούν τις διαταγές μας!!!χαχαχα
  167

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 156. Ωραία!!Πρέπει να μάθω το θύμα όμως για να του ετοιμάσω το ανάλογο!!ΧΑΧΑ!!!

  Και μας υπακούει χωρίς καμία αντίρρηση!!ΧΑΧΑ!Όχι σαν κάποιους κάποιους ονόματα δε λέμε οικογένειες σφάζουμε!!!ΧΑΧΑ!!

  168!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 157. Δεν θέλει και πολύ μυαλό...το 2ο κάστρο θα χτυπήσουμε!!!
  Μην σκας!Σε λίγο όλοι θα μας ακούν χωρίς αντίρρηση
  169!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 158. Κάτι έχω στο νου μου αλλά θα χρειαστώ επιβεβαιωση!!!

  Μα είμαι σίγουρος!!ΧΑΧΑ!!

  170!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 159. Κάντε κάτι καλύτερο όμως αυτή την φορά γιατί το προηγούμενο ήταν για κλάματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 160. Θα πάρεις και την επιβεβαίωση σύντομα!!!!

  Ν.κ. όπως σου είπα και την παρασκευή το καλό το κρατάμε για την επίθεση στο μεγάλο κάστρο αλλά κάτι καλό θα κάνουμε και εδώ!!!χαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 161. Το ότι θα κάνουμε κάτι καλό δεν έπρεπε να το πεις!!Εϊναι αυτονόητο!!Χαραμίζεις χρόνο από τη ζωή σου!!ΧΑΧΑ!!

  Μια χαρά ήταν μικρή!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 162. Αυτή την φορά σκέφτηκα κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ κάλο!!!!!!
  χαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 163. ΧΑΧΑΧΑ!!Πράγματι!!ΧΑΧΑΧΑ!!Άπαιχτο είναι!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 164. Άντε να δούμε τι θα γίνει πάλι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 165. ( Ξέρει κανείς γιατί δεν αισθάνομαι καλά τώρα τελευταία;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 166. (Από το μίγμα άνθρακα-κωνείου και υδροκυανιου που σας δώσαμε!!Δεν είναι τίποτα!!ΧΑΧΑ!!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 167. Αγαπητέ κύριε Μάνεση!!!
  Δεν είναι τίποτα!!!
  Σε 2-3 μέρες θα είστε μια χαρά!
  Ε δεν θα πάθετε και τίποτα!!!το πολύ πολύ να πεθάνετε!!!Σιγά μωρέ τι έγινε!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 168. Εντάξει αν πεθάνετε η ΗΑ θα σας τιμήσει δεόντως!!(Ρε Γιώργο κόκκινο,λευκό ή ροζέ για το πάρτυ;;;ΧΑΧΑ!!!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 169. κόκκινο!!!Για να θυμούνται τις πλάκες!!:P
  xaxaaxaxa

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 170. Καλή επιλογή!!Υπάρχει ένα ξινόμαυρο νομίζω Ναούσας που έχει στο χαρτί απ' έξω φύλλα χρυσού 24 καρατίων!!Το πρόβλημα είναι ότι το έχουν αποκλειστικότητα κάτι Κινέζοι!!Αλλά θα λυθεί και αυτό!!ΜΠΟΥΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!χαχαχαχα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 171. Θα το πούμε στην κινεζική μαφία!!!Χάρη μας χρωστάνε χαχαχαχαχα!!!:P:P:P

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 172. Να τους τηλεγραφήσουμε!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Σε τόσες "δουλειές" τους έχουμε βοηθήσει!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 173. Έτσι!!!
  Να σου πω πότε θα βρεθούμε για να κανονίσουμε το χτύπημα;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 174. Κάποια στιγμή θα περάσω,αύριο θα προσπαθήσω!!Αλλά ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει μέχρι την Πέμπτη!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 175. Άρα πρέπει να βιαστούμε!Πρέπει να πάρουμε και τα εργαλεία!!!!Έλα όσο πιο γρήγορα μπορείς!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 176. Αύριο θα έλθω για να επιθεωρήσω τα αποτελέσματα της νέας στρατολογίας της ΗΑ και να πιέσω λίγο το Καθεστώς παραπάνω!!Πιστεύω όμως ότι το χτύπημα θα είναι εξοντωτικό!!!

  ΖΗΤΩ Η ΗΑ!!ΧΑΧΑ@!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 177. Το χτύπημα θα είναι αυτό που τους αρμόζει!!!
  Ζήτω η ΗΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 178. Οδοστρωτήρας δηλαδή!!ΧΑΧΑ!!

  Πλησιάζουμε τα 200!!Άλλα 10!!χαχα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 179. Ναι αλλά μόνο εμείς οι δύο γράφουμε...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 180. Για αυτό όλη η επιτυχία και οι δάφνες θα είναι δικές μας!!ΧΑΧΑ!!!

  193!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 181. Και φωτοστέφανα θα σας βάλουμε, εικόνισμα θα σας κάνουμε. Προσωπικά προτείνω να σας κάνουμε αγάλματα στο προαύλιο του σχολείου.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 182. Ανδιάντες με τιμητικές επιγραφές από κάτω,και έφιππους μάλιστα!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 183. Μήπως, μήπως, μήπως λέω εγώ τώρα το παρακάνεις λιγουλάκι. Με τις τιμητικές επιγραφές Ο.Κ. αλλά τα άλογα κοστίζουν, τροφή, λεφτά για παπούτσια-πέταλα και άλλα και άλλα. Φέτος πρέπει να μην ξοδέψουμε πολλά λόγω οικονομικής κρίσης. Κάτι ποιο φθηνό ίσως δύο, τέσσερις αδριάντες σε κάθε γωνία του σχολείου και τελειώσαμε.ΧΑΧΑΧΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 184. ΌΧΙ!!ΕΦΙΠΠΟΥΣ ΑΝΔΡΙΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΩΣ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΓΕΝΝΕΕΣ!!!χαχα!!Νοικιάστε τα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 185. Ξέρεις εσύ κανένα μαγαζί που νοικιάζει τέτοια πράγματα να μου πεις? Άμα έχει και εκπτώσεις ακόμα καλύτερα για να πάρω τίποτα περισσότερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 186. Πήγαινε στον Ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο,όλο και κάτι θα έχει!!Γιώργο συμγωνείς με την ιδέα των Ανδριάντων;;ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 187. Και το 200ο σχόλιο!!Όχι και να το χάσω!!ΧΑΧΑ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 188. Ήτανε σειρά μου! Δεν πειράζει όμως και το 201ο καλό είναι. Θα πάω με τον Κ.Μάνεση να διαλέξουμε μαζί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)