Για την 1η έκθεση παιδικού και εφηβικού βιβλίου


Λίγο καθυστερημένα ενημερώνουμε για την έκθεση, η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή, 1-2-08 και τελειώνει αύριο, Δευτέρα, 4-2-2008.

Ως...συνεπείς βιβλιοθηκάριοι την επισκεφτήκαμε και την κρίναμε καλύτερη από κάθε άλλη παρόμοια προσπάθεια που έχει γίνει στην Ελλάδα. Περίπτερα καλοστημένα, χώρος συναντήσεων για επισκέπτες και ανθρώπους του χώρου του βιβλίου, πολλές και ποικίλες παράλληλες εκδηλώσεις για παιδιά, εφήβους, αλλά και εκπαιδευτικούς και γονείς, συζητήσεις, παρουσίες συγγραφέων και εικονογράφων. Δεσπόζουσα θέση η έκθεση 84 εικαστικών έργων 13 ολλανδών εικονογράφων, έκθεση που έχει ήδη ταξιδέψει σε πολλές χώρες του κόσμου. Τιμώμενη χώρα η Ολλανδία - οι εκδόσεις της οποίας παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Από τις εκδηλώσεις, τις σημερινές και τις αυριανές, για εφήβους ή γονείς και εκπαιδευτικούς, ξεχωρίζουμε τη συναυλία με τα κρουστά της Τάκη ( αφρικανικά κρουστά και μουσικές απ' όλο τον κόσμο - Κυριακή, ώρα 19.00' ) και τις πρωινές της Δευτέρας, για τις οποίες, όμως, θα πρέπει κανείς...να κάνει κοπάνα από το σχολείο για να τις παρακολουθήσει!..

Κι όχι μόνο ενημερώνουμε με καθυστέρηση, αλλά ούτε φωτογραφικό ρεπορτάζ δε σας έχουμε, καθώς η φωτογραφική μηχανή μας ...δεν ήταν σε φόρμα.
Υλικό, πάντως, έχουμε φέρει αρκετό. Αφίσες, μολυβάκια, σελιδοδείκτες, καρτούλες, κατάλογοι εκδοτικών οίκων σάς περιμένουν στη βιβλιοθήκη.

Σχόλια

  1. Ποιος μίλησε για κοπάνα;
    Άμα γίνονται κοπάνες για τέτοιο λόγο, χαλάλι!
    Όσο για την μηχανή, προδίδει μερικές φορές. Δεν πειράζει! Τα λόγια φωτογραφίζουν καλύτερα κάποιες φορές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις