14οι Πανελλήνιοι Καλλιτεχνικοί αγώνες.

Το σχολείο λαμβάνει μέρος στην κατηγορία "θέατρο"
και στην υποκατηγορία "Σύγχρονο θέατρο".

Η θεατρική ομάδα του σχολείου μας συνέγραψε τη
θεατρική παράσταση "Για ένα όνειρο ζούμε".

Σε δύο εβδομάδες θα γίνει παρουσίαση στην κριτική επιτροπή.

Υπεύθυνοι καθηγητές:
Παπασταμόπουλος Γεώργιος
Βαγιατίδου Αργυρώ
Αγγελοπούλου Αικατερίνη

Προγραμματισμός:
Μαρκουλιδάκης Ανδρέας
Μιστρίδης Θεόδωρος
Πετροπούλου Άννα-Μαρία

Σχόλια

  1. Βρε παιδιά, καλή επιτυχία! Αλλά πείτε μας κάτι για το έργο, μη μας αφήνετε στο σκοτάδι. Περί τίνος πρόκειται; Η σεμνότητά σας έχει ως παρενέργεια τη δημιουργία ενός πέπλου άγνοιας (δικής μου, τουλάχιστον!) γύρω από το θέμα.
    Πάντως, κρίνοντας κι απ΄την προηγούμενη δουλειά σας, μπορούμε να έχουμε... βάσιμες υποψίες πως θα πάτε καλά. Σας το ευχόμαστε ολόψυχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην αγχώνεστε απ' όλα τα παραπάνω σας έχουμε εμπιστοσύνη. Ακόμη και αν δεν έρθει το προσδοκόμενο αποτέλεσμα,έχετε γίνει πλουσιότεροι. Συνεργαστήκατε όλοι μαζί για να βγει το αποτέσμα και αυτό σας έκανε καλύτερους αανθρώοπους. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως ότι και να γίνει πάντα υπάρχει η επόμηνη χρονιά. Παρ' όλα αυτά ξέρουμε ότι θα σκήσετε. Καλή επιτυχεία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανυπομονούμε να απολαύσουμε το έργο! Θα ήταν όμως εξαιρετικά ενδιαφέρον να μας περιγράφανε τα παιδιά την εμπειρία που μοιράστηκαν, προετοιμάζοντας την παράσταση...
    Περιμένουμε κείμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις