Η περιβαλλοντική ομάδα για την εκδρομή της Α΄-Β΄ Λυκείου

Σε μπελάδες έχουν μπει κάποια από τα παιδιά της Περιβαλλοντικής ομάδας, απ' ό,τι εύγλωττα δηλώνουν και οι σημερινές φωτογραφίες:

Ο λόγος; Ξεκίνησε η έρευνα και η προετοιμασία της έκθεσης για τα μέρη που θα επισκεφτούμε στην εκδρομή της Α΄και Β΄Λυκείου.

Βοηθήστε τα καημένα τα παιδιά στο έργο τους, παρέχοντάς τους πληροφορίες, ιδέες και υλικό. Ενισχύστε τους με φιλικά χτυπηματάκια στην πλάτη..Φροντίστε για τα παιδιά που φροντίζουν για μας:Νίκη Δαλέζιου, Φρόσω Βασιλειάδη, Ελένη Γαλίτη, Μαίρη Γιαννίρη, Άννα Γιαννούκου, Αναστασία Γρίβα, Χρήστος Γαλανόπουλος, Μαργαρίτα Άνδροβικ: Είναι όλοι υπέροχοι!


Σχόλια

  1. Παιδιά, όπου θέλετε βοήθεια, πείτε το!
    Μαζί σας είμαστε!
    Να σας προτείνω να ρθείτε Πήλιο;
    Να πω ότι είστε πολύ όμορφα παιδιά;
    Να πω ότι έχετε σούπερ καθηγητές;
    Να πω ότι το σχολείο σας θα καταφέρει πολλά;
    θα πω μόνο, να είστε όλοι γεροί και όλα τα όνειρά σας να πραγματοποιηθούν!
    Σας "παρακολουθούμε" με πολύ ενδιαφέρον και αγάπη!
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μας παρακολουθείτε, κυρία μου, και αντιδράτε και ταχύτατα! Έχουμε βρει το φύλακα άγγελό μας, μου φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ για την αναφορά. Καλή συνέχεια σας εύχομαι γιατί σας βλέπω ορεξάτους και πολυγραφότατους. Μια μικρή διορθωσούλα μόνο να κάνω. Το προσωπικό μου μπλογκ μέσα από το οποίο σας παρακολουθώ είναι το Ονειρομαγειρέματα με θέα. Το άλλο είναι ομαδικό που συμμετέχω και μισοδιαχειρίζομαι. Φιλάκια σε όλα τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...Το.."φιλάκια σε όλα τα 'παιδιά'" πώς να το εκλάβουμε;! Ευχαριστούμε και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην ξεχναμε και τα παιδια της Β Λυκειου που και αυτα εκαναν αρκετη δουλεια για αυτη την εργασια... Πιστευω οτι πρεπει να βαλετε και μια φωτογραφια αυτων των παιδιων!!!Ενα μεγαλο μπραβο στους καθηγητες αλλα και στα παιδια που ασχοληθηκαν!!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξεχνάμε κανέναν, oldtimeclassic, μην ανησυχείς. Η δουλειά που κάνουν τα παιδιά είναι ακόμα στην πορεία και υπάρχει καιρός να αναγνωριστεί το έργο όλων! Με τα παιδιά της φωτογραφίας έτυχε να συναντηθούμε και στις επίμονες ερωτήσεις μου αν εγκρίνουν να "βγει" μια φωτογραφία τους στο blog απάντησαν θετικά. Πάντως, πρέπει να το σκεφτούμε όλοι καλά αν θα πρέπει να είμαστε τόσο ανέμελοι παρουσιάζοντας φωτογραφίες μας στο διαδίκτυο. Είναι τεράστιο θέμα και έχει και αρνητικές πλευρές.
    Και κάτι άλλο: Εγώ, τουλάχιστον, πιστεύω πως αναγνώριση του κόπου κάποιας δουλειάς δεν αποτελεί κάποια φωτογραφία αλλά το ίδιο το αποτέλεσμα της δουλειάς. Τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ μαζί σου Διονύση! Δηλαδή στο τελευταίο σχόλιο. Καλά είναι να είμαστε προσεκτικοί με το net και να μη ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με παιδιά!
    Μπράβο σας που σκεφτήκατε και τα μεν και τα κατά.
    Προέχει η ασφάλεια των παιδιών, τόσο όσο προέχει και η επιβράβευση για τις προσπάθειές τους!
    Ακόμα και τα αρχικά των ονομάτων τους, φτάνουν!
    Εσείς θα ξέρετε μεταξύ σας και τα παιδιά θα παίρνουν την ίδια ικανοποίηση. Ότι καλύτερο!
    Αλλά και πάλι, σε σας ο λόγος!
    Να είστε όλοι σας καλά!
    Το στραβό καμιά φορά είναι και θέμα τύχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλάκια σε όλα τα παιδιά, σημαίνει φιλάκια και στα μικρά και στα μεγάλα παιδιά! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ( Αυτό το περί μεγάλων παιδιών σε υποψίες με βάζει...Αν το στραβό μου το κεφάλι θέλει να τα παίρνει όλα στραβά, τότε 1) μεγαλώσαμε, 2) δεν ωριμάσαμε !.. Βρε θλίψη που περιέχουν τα μπλογκ! )Χαιρετισμούς και στα δικά σας, τα μεγάλα -πια-παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ομως με τα σχολια και τα στοιχεια που εχει το BLOG φαινεται οτι μονο τα παιδια της Α εκαναν την εργασια...Και τα παιδια της Β ειναι οι αφανς ηρωες στην εργασια που ετοιμαζετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οldtimeclassic, υ-πο-μο-νή!! Κάτσε να προκύψει η δουλειά από τον καθένα και θα πάρουμε και πολυσέλιδες συνεντεύξεις, φωτογραφίες, αφίσες, φέιγ βολάν, ρεπορτάζ, πυροτεχνήματα και ό,τι αγαπά η ψυχή της καταπληκτικής δευτέρας τάξης!!
    Σοβαρά τώρα: Ας μην μπαίνουμε στη λογική του "έμείς κι αυτοί". Δεν υπάρχουν, για μένα, παιδιά της Α΄ και της Β΄στην περιβαλλοντική ομάδα. Υπάρχει μια ωραία παρέα από ορεξάτα παιδιά κι αυτό ελπίζω να συνεχίσει να υπάρχει.
    Στο Blog υπάρχει όλος ο καιρός να βγουν τα πάντα - τα ξανάπαμε, νομίζω!
    Να πω, επίσης, πως χαίρομαι που, έστω και εδώ, έχουμε το χώρο να τα συζητάμε αυτά και ό,τι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις