Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2008

Πρόσκληση για το 7o ECOCINEMAΑπό τις πολλές εκδηλώσεις που γίνονται, οι καθηγητές της Περιβαλλοντικής Ομάδας του σχολείου μας σάς προτείνουμε να παρακολουθήσετε τις εκδηλώσεις του ECOCINEMA, από τις 21 μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου, στους κινηματογράφους Σινεάκ και Αττικόν, στην πλατεία Δημαρχείου του Πειραιά. Ταινίες, συναυλίες, διαλέξεις, αφιερώματα, όλα οικολογικού ενδιαφέροντος (Π.χ: Τα Λιμάνια του Κόσμου, Βιομηχανικά Ατυχήματα, SOS Live Earth, αφιέρωμα στον Ζαν Παινλεβέ κ.α ), με είσοδο δωρεάν.


Όποιος μαθητής θέλει να το δηλώσει άμεσα στους υπεύθυνους καθηγητές ( όταν επιστρέψουμε από τα αποκλεισμένα από το χιόνι διαμερίσματά μας..), ώστε να κανονίσουμε πότε θα πάμε, σε ποιες ακριβώς προβολές ή εκδηλώσεις.


Για να δείτε με λεπτομέρειες τα πάντα γύρω από το ecocinema και το πρόγραμμά του, μπείτε στις διευθύνσεις:
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-3244170 ή στη βιβλιοθήκη του σχολείου μας, όπου υπάρχει το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.


Εσείς τι λέτε; Αξίζει να παρακολουθούμε τέτοιες εκδηλώσεις ή όχι; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο γι' αυτό τον καιρό;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)