Καλό ταξίδι!! Αύριο τα χαράματα η αναχώρηση της Α΄και Β΄ Λυκείου για Πελοπόννησο.



Η Άννυ μπροστά από ένα από τα ταμπλό που επιμελήθηκε, μαζί μετη Νικολέττα και τη Μαργαρίτα







Το αν είμαστε υπέρ ή κατά των πολυήμερων εκδρομών, κάτι που το συζητήσαμε σήμερα στο Β1 με όση σοβαρότητα μπορούσαμε, είναι ένα θέμα με πολλές πτυχές που επιφυλασσόμαστε να το θέσουμε σύντομα από το blog ( αν θέλετε κι απ' το σημερινό post να αφήσετε κάποιο σχόλιο σχετικό, ευπρόσδεκτο! )



Για την ώρα, μια και τα χαράματα φεύγουν σχεδόν 200 παιδιά και 8-9 συνοδοί εκείνο που προέχει είναι να τους ξεπροβοδίσουμε με τις ευχές μας, τη σκέψη μας και την αγάπη μας. Εννοείται ότι περιμένουμε φωτογραφίες, αφηγήσεις, ε, και κανένα γλυκάκι του κουταλιού δε θα μας έπεφτε κι άσχημο!


κάποια από τα ταμπλό της έκθεσης


Οι φωτογραφίες που συνοδεύουν την παρούσα ανάρτηση είναι από τη μίνι έκθεση που επιμελήθηκαν τα παιδιά της περιβαλλοντικής ομάδας και ειδικότερα η Άννυ, η Νικολέττα και η Μαργαρίτα ( κλαπ! κλαπ! κλαπ! ) και που " στήθηκε" στα ταμπλό της εισόδου του σχολείου. Σ' αυτά, δηλαδή, που θα φιλοξενήσουν και τις φωτογραφίες της εκδρομής, όταν, με το καλό , επιστρέψετε.



Α! Και να σημειώσουμε και τη λεπτομέρεια της επιλογής της Πελοποννήσου ως τόπου προορισμού, ε;



Σχόλια

  1. Καλό ταξίδι παιδιά και συνοδοί καθηγητές! Είμαι σίγουρη πως θα περάσετε υπέροχα!
    Θα περιμένουμε να μάθουμε νέα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρασκευή βράδυ και σας σκεφτόμαστε με αγάπη και ....λίγη ζήλια!Να απολαύσετε όσο μπορείτε την εμπειρία της παρέας, της βόλτας και ό,τι άλλο σας δίνει χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις