Θεατρικό του 6ου Λυκείου

Σήμερα Παρασκευή 8-2-2008 παρακολουθήσαμε τη θεατρική παράσταση από μαθητές του σχολείου μας στο Λεόντειο Λύκειο στη Ν.Σμύρνη.Αφού συγχαρώ τους διοργανωτές της εκδήλωσης με επικεφαλής την κ.Αλεξάκη,και τον Φίλο μου Προιστάμενο του 3ου Γραφείου Ηλία Ζαχαρόπουλο, θέλω ως Διευθυντής του Σχολείου να συγχαρώ και τους Συναδέλφους του σχολείου που δίδαξαν τη θεατρική παράσταση κ.κ Γιώργο Παπασταμόπουλο,Καίτη Αγγελοπούλου,Αργυρώ Βαγιατίδου καθώς και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.Ήταν για μένα μεγάλη τιμή και χαρά η εκδήλωση και η συμμετοχή αυτή.Σας ευχαριστώ όλους από βάθους καρδιάς και υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω με όλες τις ταπεινές μου δυνάμεις να βοηθήσω τέτοιες εκδηλώσεις.
Μπράβο παιδιά και Συνάδελφοι
Με εκτίμηση Δημήτρης .Στεφ.Βάγιας

Σχόλια

  1. Μπράβο, παιδιά, μικρά και μεγάλα! Ήταν πολύ όμορφες οι στιγμές που ζήσαμε. Περιμένουμε το κείμενό σας και τις φωτογραφίες, για να ανεβάσουμε ένα ποστ με ..πλούσιο ρεπορτάζ. Και πάλι συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σε όλους σας! Και σε άλλα, με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις