Περάσαμε τέλεια!


Οι ευρωβουλευτίνες μας επέστρεψαν, μας έφεραν γλυκάκια, αφίσες και υλικό για την Ευρωβουλή, μας μίλησαν για πολύ ουσιαστικές και ευχάριστες εμπειρίες. Θέλησαν να μοιραστούμε στιγμές από το ταξίδι τους μέσα από φωτογραφίες και ένα μικρό σημείωμα. Τα παραθέτουμε και τις ευχαριστούμε πολύ πολύ


Περάσαμε τέλεια! Το Στρασβούργο, μια πανέμορφη πόλη κτισμένη γύρω από τον ποταμό Ιλ, τον παραπόταμο του Ρήνου, με τα πλακόστρωτα δρομάκια και τα γραφικά αλσατικά σπίτια, πραγματικά μας εντυπωσίασε!


Το πρόγραμμα Euroscola στο οποίο συμμετείχαμε μας έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με συνομήλικούς μας από τις άλλες χώρες της Ε.Ε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να παρακολουθήσουμε από κοντά τις διαδικασίες λειτουργίας του θεσμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Παράλληλα, είχαμε τη δυνατότητα να περιηγηθούμε σε πόλεις της Γερμανίας, όπως στη μεσαιωνική Χαϋδελβέργη, στη Φρανκφούρτη, μια κλασική μεγαλούπολη, και στη Στουτγκάρδη, μια πόλη που συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο.

Περισσότερες λεπτομέρειες στις φωτογραφίες που ακολουθούν...!
Βίβιαν κ Πωλίνα

Σχόλια

  1. Παιδιά, μην απογοητεύεστε που δεν αφήνει κανείς σχόλιο στην ανακοίνωσή σας. Είναι επειδή όλοι έχουν μείνει άφωνοι!!
    Εγώ να ευχηθώ πολλά ταξίδια. Ξέρετε, τώρα: και στη ζωή και στη γνώση κλπκλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις