Κάθοδος των 200 του 6ου Λυκείου στον Μωριά










(άσχετο)


















Οι τάξεις Α΄και Β΄του σχολείου μας πραγματοποίησαν την καθιερωμένη πια εκδρομή τους στην Πελοπόννησο, από 29/2 έως 3/3 με μεγάλη επιτυχία. Κατά γενική ομολογία και μάλιστα διά βοής ,τα παιδιά πέρασασν πολύ ωραία και θα τους μείνει αξέχαστη αυτή η εκδρομή.Ξεκινήσαμε από την Ολυμπία κατηφορήσαμε στη Καλαμάτα,επισκεφτήκαμε την Πύλο πήγαμε στον Μυστρά και φεύγοντας περάσαμε από την Τρίπολη όπου γευματίσαμε στο Τουριστικό Κέντρο του Άλσους Αγ. Γεωργίου, που στα παιδιά θα μείνει η ωραία ανάμνηση και το πολύ καλό φαγητό του Σταμάτη , που λειτουργεί το εστιατόριο πολλά χρόνια τώρα και φημίζεται για τη καθαριότητα τα νόστιμα φαγητά και τις καλές τιμές. Έπειτα περάσαμε από μέσα τη πόλη αφού πρώτα μερικά παιδιά είχαν την ευκαιρία να δουν τα κτήρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Ας μου επιτραπεί να ομολογήσω τη συγκίνησή μου που συνόδευσα τόσα παιδιά και συναδέλφους στη γενέτειρά μου την Τρίπολη.Έπειτα ανηφορίσαμε για την Αθήνα προς μεγάλη απογοήτευση των παιδιών που δεν θα είχαν αντίρρηση να διαρκούσε η εκδρομή άλλες 4ή 5ή6...... ημέρες.Υπομονή,παιδιά, τώρα που δείξατε πόσο καλά είσαστε, μέχρι το σημείο που ο ξενοδόχος ο κ. Πατριαρχέας μας είπε να σας ξαναπάμε, εμείς εδώ είμαστε.

Σχόλια

  1. Ωραίοι είστε, ανοιξιάτικοι. Κι οι φωτογραφίες ό,τι πρέπει για να ζηλέψουμε εμείς που μείναμε εδώ, στις Θερμοπύλες. Και του χρόνου!
    ( Κουτσομπολιά, πάντως, ακόμα δε μάθαμε )
    Και, επίσης: Ποιον φυλούσαν οι σεκιουριτάδες το βράδυ, αφού τα παιδιά ήταν άψογα; Δεν πιστεύω να ατακτούσαν οι μεγάλοι, κύριε Βάγια!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πονηρέ Ζακύνθιε ρίχνεις άδεια για να πιάσεις γεμάτα.Οι μεγάλοι έπεφταν για ύπνο ξεθεωμέμνοι.Μάλλον πας να συγκρίνεις το Τζάντε με το Μαίναλον.Είναι δυνατόοοοοον....
    Καλυνύχτα Νιόνιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://youtube.com/watch?v=5wj8hVvUHrM

    όποιος μπει εκεί 8α δει το event της τετραήμερης!
    1 θα πω:
    ΝΠ = ο καλύτερος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η εκδρομη ηταν τελειαααααα!!!αλλα αυτες οι φωτογραφιες....μ μενα μ αφησαν αφωνη!!!θα τ υποστω και αυτο....δωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o NΠ itan mia xara,alla poios afise ayto to link??? as apantisei opoios to ekane.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις