Βιβλίο Αστρονομίας




Είπα σήμερα παραμονή 25ης Μάρτη να ευλογήσω τα γένεια μου,και παρουσιάζω μια αυτοέκδοση ενός βιβλίου μου με τίτλο «Τηλεσκόπιο».Είναι μια φανταστική περιήγηση στο μέχρι σήμερα γνωστό Σύμπαν σηριγμένη όμως σε πραγματικά δεδομένα,σε φόρμα περιγραφική με εκλαικευμένη γραφή.Μια εργασία επίπονη 3 ετών αποτέλεσμα ενός πείσματος εξαιτίας κάποιου αυθαίρετου αποκλεισμού,που περιγράφω μέσα στο βιβλίο.Κάνω σαφές ότι το βιβλίο δεν πωλείται αλλά δωρίζεται σε εξαιρετικές περιπτώσεις.Μια τέτοια περίπτωση είναι και η Βιβλιοθήκη του Σχολείου στην οποία έχει δωρηθεί ένα αντίτυπο και μπορεί όποιος θέλει να το δανεισθεί και να πεί την αποψή του.Άν χρειασθεί θα δωρηθεί και 2ο,όρεξη να υπάρχει.

Σχόλια

  1. "Μια φανταστική περιήγηση στο διάβασμα" ονομάζεται, είμαι σίγουρος όμως πως θα πρόκειται για ένα φανταστικό βιβλίο για μια περιήγηση στο διάστημα. Κι αυτό γιατί προέρχεται από πολλή αγάπη για το αντικείμενο, κάτι που ο συγγραφέας του μας το δείχνει με πολλούς τρόπους τόσα χρόνια στο σχολείο. ( Εδώ που τα λέμε, το σχολείο κινδυνεύει να μετατραπεί σε κρυφό αστεροσκοπείο. Αλλά χαλάλι τους. Είναι πολλοί και πολύ αστερόπληκτοι... Με κάποια έννοια είμαστε όλοι μας... )
    Συγχαρητήρια, Δημήτρη. Όταν το διαβάσω, θα τα πούμε κι επί της ουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις