Στις εξετάσεις απαντάμε με γέλιο: PHILIPPE GELUCK

Ο ΓΑΤΟΣ

Με τον Philippe Geluck, το Βέλγο καρτουνίστα, δημιουργό του γνωστού Γάτου, σκέφτηκε η Βιβλιοθήκη του σχολείου μας να διασκεδάσει το άγχος των μαθητών μας για τις εξετάσεις. Στήθηκε, λοιπόν, μια μικρή έκθεση στην είσοδο του σχολείου (βλ. τις τρεις επόμενες φωτογαφίες), ελάχιστο δειγμα της οποίας μεταφέρουμε και εδώ (βλ. όλες τις επόμενες...), για να γνωρίσετε (ή να γελάσετε με) το ανατρεπτικό, φρέσκο, απρόβλεπτο, αφοπλιστικό χιούμορ του Philippe Geluck. [Με διπλό αριστερό κλικ μπορείτε να μεγεθύνετε τις φωτογραφίες]











Πώς σας φαίνεται;

Σχόλια

  1. Τελικά είσαστε άπαιχτο σχολείο!
    Ο σύλλογος καθηγητών, δηλαδή, γιατί τα παιδιά ακολουθούν πάντα τέτοιους καθηγητές.
    Να είστε πάντα γεροί και δυνατοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ακριβώς θα έγραφα και εγώ Διονύση.. Εισαι φοβερό σχολείο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φωτεινή, roadartist,
    Ευχαριστούμε, αλλά, εντάξει, δυο γελοιογραφίες στον τοίχο βάλαμε, δεν είναι και τίποτα φοβερό. Χρειάζεται να προσμετρηθούν πολλοί άλλοι παράγοντες για να καταλήξουμε στο συμπέρασμά σας - όσο κι αν αυτό μας ευχαριστεί. Προσπαθούμε, πάντως. Κι εσείς, με ένα μικρό σχόλιο, μας δίνετε κουράγιο και συντηρείτε την όρεξή μας.
    Καλή σας βδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχολιάζοντας το 5ο στριπ (γάτος με γαλάζιο παλτό):
    Ο φοβερός γάτος με τις απειροελάχιστες αλλαγές στην έκφρασή του και τα πολύ εκφραστικά χεράκια του (!!!) υπονομεύει καταπληκτικά τα αυθαίρετα κριτήρια που επιστρατεύονται κάποιες φορές για τεχνητούς διαχωρισμούς !

    Πάλι με τις μειοψηφίες είμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις