Τα παιδιά που επιμελήθηκαν τη συζήτηση ( Διαβάστε-σχολιάστε την επόμενη ανάρτηση )

Σχόλια

  1. φανταστικοι ετσι???νομιζω οτι οσοι δεν ηρθαν εχασαν...τι εχετε να πειτε εσεις που βρεθηκατε στην συναντηση μας???
    χριστινα μαντοπουλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χριστίνα,
    Έχω να πω πως είστε πολύ ορεξάτα και δημιουργικά παιδιά, ευφάνταστα, με ενδιαφέρον για το σχολείο σας και για τη γνώση. Δεν τα γράφω, για να κάνουμε τις απαραίτητες φιλοφρονήσεις. Εκμεταλλεύομαι, απλώς, τη δυνατότητα που μας δίνει το ιστολόγιο να ανταλλάξουμε κάποιες εντυπώσεις που είναι καλό να ακούγονται.
    Οι περισσότεροι καθηγητές του σχολείου έχουμε αρκετά έως πολλά χρόνια στην εκπαίδευση κι έτσι μπορούμε να είμαστε "αντικειμενικοί" δηλώνοντας τη χαρά μας που συναντάμε παιδιά σαν κι εσάς που οργανώσατε αυτή τη συζήτηση.
    Μου άρεσε που μας "εκβιάσατε" να μιλήσουμε σχεδόν όλοι, που δημιουργήσατε ένα κλίμα φιλικού κι ευγενικού διαλόγου. Δείξατε, επίσης, πως μπορείτε να διεκπεραιώνετε καταστάσεις και μας κάνατε έμπρακτα να καταλάβουμε πως μπορούμε να σας εμπιστευόμαστε.
    Τελειώνοντας, θα ήθελα να θυμόσαστε την ανοιχτή πρόσκληση που υπάρχει σε όλα τα παιδιά να δίνετε κείμενά σας, φωτογραφίες, ώστε να τα "ανεβάζουμε" στο blog. Κι αν όχι, να μπαίνετε, να σχολιάζετε, να το κάνετε όλο και πιο "δικό σας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις