Ας κρατήσουν οι χοροί!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!
Η χορευτική μας ομάδα έκλεισε απόψε την πρώτη ημέρα του 17ου φεστιβάλ χορευτικών ομάδων Καλλιθέας ξεσηκώνοντας τον κόσμο στους ρυθμούς των κρητικών χορών. Ήταν όλοι υπέροχοι!
Ο Δημήτρης ...σέρνει το χορό ( ή, αλλιώς, τα οικογενειακά βάρη: τις 12 παρτενέρ του! )
Θαυμάστε συγχρονισμό!
Εν πλήρει δράσει...

Ώρα για χειροκρότημα..Στη μέση η ψυχή της ομάδας, Αθηνά Πάνια.

Σε πρώτο πλάνο η Δήμητρα και πίσω από δεξιά προς τα αριστερά, Ελένη, Ιωάννα και Ελένη αγκαλιά με τα διπλώματα και την κ. Πάνια!
Πάντα τέτοια!

Σχόλια

  1. Mε χορούς κυκλωτικούς κι άλλο τόσο ελεύθερους, σαν ποταμούς...!

    Μπράβο, μπράβο, μπράβο !
    Και με τα χαμόγελα και με τα διπλώματα!
    Συγχαρητήρια στα παιδιά και στην κ.Πάνια!
    Φωτογράφε, βάλε κι άλλες φωτογραφίες για μας που η μισή μας καρδιά κ.τ.λ., κ.τ.λ.
    Ε.ΤΖΕΤΖΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε. ΤΖΕΤΖΟΥ,
    Μια και ζητάς κι άλλες φωτογραφίες, να απολογηθώ για μια παράλειψη: Πάλι η γνωστή...φωτογράφος του σχολείου, Ματίνα Σκαμιώτη μερίμνησε για τη φωτογραφική κάλυψη, πάλι άμεσα μας τις έστειλε κι έτσι μπορέσαμε και τις ανεβάσαμε. Ματίνα, gracias a tì!
    A! Και, επίσης: Τι έγινε στο 10ο; Θα μας πει κανένας καλός άνθρωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1. Ματίνα, ευχαριστούμε πολύ!
    2. Ανταπόκριση από το 10ο υπάρχει ως σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση!
    Ε.ΤΖΕΤΖΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια παιδιά!!!!
    Είσαστε πανέμορφα!

    Πάντα να χορεύετε!!!

    Οι Έλληνες μάθαιναν χορό από τα παιδικά τους χρόνια. Ο χορός στη Σπάρτη διδάσκονταν παράλληλα με την αυστηρή στρατιωτική εκπαίδευση. Για τον Πλάτωνα, ο χορός σημαίνει παιδεία, γιατί δεν αποβλέπει μόνο στην ευλυγισία και τη χάρη του σώματος, αλλά και στην καλλιέργεια της ψυχής και στην ισορροπία του πνεύματος.

    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θερμά συγχαρητήρια στη δασκάλα και στις μαθήτριες και μαθητές της! οι προσπάθειες τους άνθισαν και μας χάρισαν υπέροχες στιγμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό σημαίνει πολυδιάστατο σχολείο,ότι δηλαδή είναι το 6ο Λύκειο Καλλιθέας.Και επιδόσεις στα μαθήματα,και θεατρική παρουσία,και αθλητική παρουσία ,και χορευτική παρουσία,και Αστρονομική παρουσία σε διημερίδες,και διακρίσεις σε θέματα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας,και σύμπνια μεταξύ συναδέλφων,και γραφείο ΣΕΠ με τη Ματίνα τη Σκαμιώτη,και γιορτές επετείων που άφησαν εποχή,και εκδρομές με περιεχόμενο και ουσία,και βιβλιοθήκη με Νιόνιο -Νίκο που θα την ζήλευαν πολλοί,και Εργαστήρια Φυσικών Επιστημών με Μανώλη-Δημήτρη Δρυλ-Στέλλα και το σπουδαιότερο η Μεγάλη Αγάπη προς το Παιδί.Είμαι υπερήφανος ως συνάδελφος αλλά και ως Διευθυντής για όλα αυτά,και τη χθεσινή παρουσία του σχολείου.Μπράβο Αθηνά Πάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και κρητικά ακούω! Μπράβο, παιδιά!
    Δεν θέλω να θεωρηθώ τοπικίστρια,(όχι ότι δεν είμαι), αλλά αν μάθεις καλά κρητικά, όλοι οι άλλοι χοροί σού φαίνονται πανεύκολοι.
    Χορεύετε, μάθετε να χορέυετε, εσείς, παιδιά του κόσμου!
    Είναι υπέροχο το συναίσθημα να βρίσκεσαι σ' ένα άλλο σημείο του πλανήτη, ν' ακούσεις την πενιά του μπουζουκιού ή τη δοξαριά της λύρας και να ξέρεις να χορέψεις τους χορούς του τόπου σου. Γεμίζει η ψυχή σου με το μπλε του ελληνικού ουρανού και πλημμυρίζει και χύνεται από μέσα το γαλανό νερό της θάλασσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΕ ΔΗΜΗΤΡΗ Τ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΣΚΙΣΑΤΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις