Πρόσκληση για το Σάββατο, 10-5-2008.

ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ!

Η χορευτική ομάδα που τόσα χρόνια κάθε χρόνο διευθύνει η γυμνάστριά μας κ. Αθηνά Πάνια είναι και πάλι έτοιμη φέτος να διαπρέψει. ( Θυμάστε πρόπερσι τα αγόρια που χόρεψαν κρητικούς χορούς και ξεσήκωσαν τον κόσμο, στην καλλιτεχνική συνάντηση της Δ΄ Αθήνας; Όχι;! Για παρατηρήστε καλύτερα την παραπάνω φωτογραφία..) Σημειώστε:

" Το Σάββατο 10/5/2008 το βράδυ στις 20.30΄ στο φιλόξενο αμφιθέατρο του 1ου Λυκείου Καλλιθέας ( πρώην ΙΖΟΛΑ ) θα παρουσιάσυμε τρεις χορούς από την Κρήτη ( σούστα, πεντοζάλη, μαλεβιζιώτη ), στο πλαίσιο του φεστιβάλ χορού που διοργανώνει ο Δήμος Καλλιθέας.

Ελάτε κοντά μας για συμπαράσταση, υποστήριξη και εμείς θα προσπαθήσουμε να σας ξεσηκώσουμε, να σας διασκεδάσουμε, να σας συγκινήσουμε. "

Αυτή είναι η ανακοίνωση της ομάδας. Εμείς, εννοείται, θα είμαστε όλοι εκεί, οπότε περισσότερα θα γράψουμε και θα πούμε μετά. Για την ώρα σημειώνουμε μόνο την...αυταπαρνητική δουλειά της Αθηνάς της Πάνια αλλά και των παιδιών, που έχουν καταφέρει κι έχουν συνδυάσει διάβασμα και χορό-παιδιά όλα της Γ΄τάξης, που σε λίγες μέρες θα συμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις. Είναι:


Η Αλεξάνδρα Καραμολέγκου, η Θεοδώρα Καράμπα, η Ιωάννα Κροντηρά, η Μαρία Μπένου, η Ελένη Σαλασίδου, η Ιωάννα Τσουκαλίδου, η Κωνσταντίνα Ταπόλα, η Δήμητρα Τζωροπούλου, η Κωνσταντίνα Τσίπρα, η Ελένη Τζανετή, η Ιουλία Μάστορα και ο Δημήτρης Βαρσαμούλης ( ψυχραιμία, Δημήτρη!! ). Στη φωτογραφία κάποια απ' τα παιδιά στη γιορτή της 25ης Μαρτίου. Αντιπροσωπευτικότερες φωτογραφίες θα έχουμε σύντομα.

Με το καλό, παιδιά, Αθηνά!

Σχόλια

  1. Να περνάτε όμορφα!

    Τι καλύτερο από παραδοσιακούς χορούς;
    Σαν παλιά γυμνάστρια λατρεύω σούστα, πεντοζάλη, μαλεβιζιώτη αλλά και μπάλο..

    Χάρηκα τα παιδιά!
    Έχουν λεβεντιά και χάρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλιστα..Χρόνια πήγαινα στο Λύκειο Ελληνίδων..ναιιιι αμε :)
    Καλή επιτυχία στην εκδήλωση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mareld, roadartist,
    Βρε, όλοι χορευτές μας βγήκατε; Κι εγώ τι να πω που βλέπω καθημερινά τα παιδιά στις πρόβες, ενώ ποτέ μου δεν έμαθα να...βάζω σε πειθαρχία τα πόδια μου;! Εμπρός! Ποιος προσφέρεται για δάσκαλος χορού;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Kαι στης νύχτας το λαμπάδιασμα να πυκνώνει ο δεσμός μας
    και να σμίγει παλιές κι αναμμένες τροχιές με το ροκ του μέλλοντός μας".

    Ας κρατήσουν, λοιπόν, οι χοροί!

    Μπράβο παιδιά!
    Μπράβο Αθηνά!

    Ε.ΤΖΕΤΖΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έτσι, έτσι, δυναμικά!!!
    Σάς χαίρομαι!!!
    Καλό σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις