Τα σκίτσα της Ελένης

Σκίτσα της φοβερής Ελένης Γαλίτη σήμερα.

Με χαμηλωμένα τα μάτια, συνήθως, η Ελένη, όχι μόνο από σεμνότητα, αλλά και γιατί μπροστά της πάντα βρίσκεται μια επιφάνεια που πρέπει να πάρει μορφή.
Παιδί μέσα σε όλα και ταυτόχρονα διακριτικό, χαμογελαστό, με αισθήσεις ανοιχτές απέναντι στον κόσμο και τα πράγματα, ζωγραφίζει από μικρή - ας είναι καλά ο θείος που ζωγράφιζαν μαζί καράβια.. Από τότε δεν αποχωρίστηκε ποτέ τα μολύβια της.
Σιγά σιγά η ζωγραφική έγινε παρέα ζωής. " Ο καθένας μπορεί να ζωγραφίσει", λέει η ίδια, "έχει δεν έχει ταλέντο. Φαντασία χρειάζεται". Και προσπαθεί να βελτιώσει τις τεχνικές της από κάποια βιβλία και το πρόγραμμα corel.

Προτιμάει τα κόμικς, μπορεί να εκφραστεί καλύτερα μέσα από αυτά. Και ονειρεύεται ίσως μέσα από τη γραφιστική, να ασχοληθεί για καιρό μ' αυτά.
Της το ευχόμαστε ολόψυχα!






Η Ελένη διάλεξε να μας αφιερώσει ένα αγαπημένο
της κομμάτι που ακούει συχνά σκιτσάροντας:



Σχόλια

  1. Ωραια τα σκιτσα!!
    ΜΟυ θυμιζουν πολυ ενα συμμαθητη μου -πρωην συμμαθητη- που καθε ωρα ζωγραφιζε το μαθημα (δηλαδη πως γινοταν το μαθημα) μιλαμε για μεγαλο ταλεντο!!!
    Εκανε και Ολοκληρα κομικς...

    Συγχαρητηρια και παλι!!
    Ευχομαι τα καλυτερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ δυναμικά. καλή επιτυχία στα "ταξίδια" της και τους στόχους της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελενη τα σκιτσα σου τα λατρευω!
    Edward Cullen φορ δε γουιν! :ρ


    Τελος ποιοτικοτατου σχολιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια και ελπίζω οι ευχές σας να πιάσουν τόπο! (Κοντός ψαλμός...πανελλήνιες και μετά σχολή ^^)

    και μια υπόσχεση στην Λίζα ότι σύντομα θα φτιάξω ένα σκίτσο με τον αγαπημένο της Jacob Black :p

    -Eλένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην ταλαντούχα μας Ελένη,με το πενάκι της να ζωγραφίζει ομορφιές,κι εκεί στο-συνήθως προτελευταίο-προκλητικά "άδειο" της θρανίο,μ'εκείνη την ήμερη γλυκύτητα στον τρόπο- καλό της δρόμο,μακάρι να πετύχει αυτό που της ΑΞΙΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελενάρα κολλητάρι άψογη όπως πάντα!!
    Ότι επιθυμείς και εγώ πάντα εδώ να σε στηρίζω και υποστηρίζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις