Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!

Ο Σύλλογος των Διδασκόντων και η Διεύθυνση του Σχολείου συγχαίρει τους επιτυχόντες απόφοιτους του σχολείου μας,που για μια ακόμη χρονιά ξεπέρασαν το 70% των αποφοίτων του 2009.Όλοι τους ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία και επιτυχίες.Αλλά και όσοι δεν πέτυχαν δεν έχουν να χάσουν τίποτα,οι ευκαιρείες είναι μπροστά τους,και το μέγα πλεονέκτημα τους είναι τα νιάτα τους,που τους δίνουν δύναμη να επιχειρήσουν στη ζωή τους.Καλή σταδιοδρομία σε όλους και όλες.

Σχόλια

  1. μπράβο και καλή συνέχεια και σε αυτούς που πέτυχαν και σε όσους ξαναπροσπαθήσουν αλλά και σε όσους βοήθησαν και "οδήγησαν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά, Δημήτρη και Συγχαρητήρια σε όλους τους καθηγητές του Σχολείου σας!
    Τα παιδιά σίγουρα θα βρουν όλα τον δρόμο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατερίνα,Βαγγέλη,Κική:
    σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και να είσθε σίγουροι ότι θα προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο των παιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια σε όλους!!!
    θέλω όμως να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κύριο που κάθεται αριστερά από τον κ.Ντουάρντιτσ (δυστυχώς δεν ξέρω το όνομά του) για την καλλιτεχνική πινελιά στην ενδυμασία του και αναφέρομαι φυσικά στο ροζ με χάντρες χαβάι-στυλ κολιέ του!

    Καθώς κ ένα μεγάλο μπράβο στην κυρία τέρμα αριστερά, κ. Γεωμέλου, η οποία με την πόζα της (βλέπε λυγισμένο πόδι) δίνει μια ξεχωριστή νότα σε μια τυπική στημένη φωτογραφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις