Η παράσταση για το Γιάννη Ρίτσο παρουσιάζεται ξανά!




Η ομάδα του σχολείου μας και του 10ου Λυκείου Πειραιά, που είχαν παρουσιάσει στο Μουσείο Μπενάκη την παράσταση " Να'σαι ήλιος, να χαρίζεις φως", έλαβε την εξαιρετικά τιμητική πρόσκληση από την ΟΛΜΕ για παρουσίαση της παράστασης στο πλαίσιο της Πανηγυρικής συνεδρίασης του 14ου Συνεδρίου της που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2009 και ώρα 17.30΄, στο ξενοδοχείο Novotel (Mιχαήλ Βόδα 4 - 6, προσπελάσιμο από στάση Μετρό "Μεταξουργείο" και ΗΣΑΠ "Βικτώρια")

Έτσι, είμαστε έτοιμοι αύριο να ξαναταξιδέψουμε με το καραβάκι της ποίησης και του Γιάννη Ρίτσου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και για το κοινό.

Οι συντελεστές της παράστασης αφιέρωσαν το πρώτο, μετά τις εξετάσεις, σαββατοκύριακό τους στις πρόβες. Ε, δεν είναι και λίγο, μετά από ένα μήνα εξετάσεις!
Εν μέσω προβών κατέφτασαν και τα δωράκια από το Μουσείο Μπενάκη. Αναμνηστικά μπλουζάκια για όλους! Μια ευγενική χειρονομία των ανθρώπων του Μουσείου, της Λιάνας Τσομπάνογλου και του Δημήτρη Αρβανιτάκη - που καλύτερους δε θα βρούμε :-)

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως χάρη σ' αυτούς και στην Αγγελική Κώττη ξεκίνησε το ταξίδι μας.

Παιδιά, καλή επιτυχία και αύριο!

Σχόλια

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
    Ξανά με την καρδιά και το νου κοντά στο Ρίτσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχεία σε όλους σας!
    Θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί, αλλά δυστυχώς δεν γίνετε!
    ΝΑ ΣΚΙΣΕΤΕ!
    Και πάλι συγνώμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά από την παράσταση παρακαλώ περάστε από το σπιτικό μου. Έχω ένα βραβείο για σας. Αν θέλετε έλάτε να το παραλάβετε. Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ήμουν μαζί σας, αλλά σας σκεφτόμουν. Ελπίζω να περάσατε όμορφα. Και να σας δω σύντομα. Όλους! Φιλιά
    (ελίνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μείνω με τον καημό που δεν κατάφερα να σας έρθω ούτε μια φορά. Πού θα μου πάει όμως, θα ταξιδέψω κι εγώ, η γυριστρούλα, με το Εντερπράιζ κάποια μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις