Γείτονες και ...μπλογκογείτονες


Κατά τη διάρκεια των πανελλήνιων εξετάσεων μας υποδέχτηκε φιλόξενα το 7ο Λύκειο Καλλιθέας. Δυο συνάδελφοι εκεί, ορεξάτοι και δημιουργικοί, ο Γιώργος Παπαπαναγιώτου κι ο Θανάσης Αλεξίου, της πληροφορικής κι οι δύο, μας ξενάγησαν και στις ηλεκτρονικές τους σελίδες. Τόσο το blog του σχολείου που επιμελείται ο Γιώργος ( http://blogs.sch.gr/7lykkall ), όσο και η ιστοσελίδα του ( http://7lyk-kallith.att.sch.gr/), που δημιούργησαν και συντηρούν και οι δύο, διακρίνονται από τη συνεχή ανανέωση, το θεματικό πλούτο, την αισθητική τους και τα ενδιαφέροντα θέματα.

Έτσι ανακαλύψαμε πως εκτός από γείτονες είμαστε και γείτονες στη μπλογκογειτονιά!
Τους αφιερώνουμε, ,λοιπόν, αυτή την ανάρτηση και τους ευχόμαστε καλά ταξίδια!

( Τι θέλετε να προσθέσετε για το 7ο Λύκειο που δεν το ξέρουμε εμείς;;;)

Σχόλια

  1. Ευχαριστούμε Διονύση για τα καλά σου λόγια, ήσουν υπέροχος συνεργάτης. Συγχαρητήρια για το πολύ όμορφα και προσεγμένα blog που ενημερώνεις, τόσο του σχολείου (είναι καλό να έχεις καλούς γείτονες...), όσο και της λογοτεχνίας κατεύθυνσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διονύση, φέρε μας ΣΧΟΛΕΙΑ, να έχουμε να ξεχειμωνιάσουμε! Μην κοιτάς τώρα που καλοκαίριασε!!!
    Είσαι κι εσύ, ΚΑΛΟΣ ΝΤΕΛΑΛΗΣ!
    ΕΥΓΕ!
    Καλώς το, Καλώς τους!
    Φιλιά και μη μου θυμώνεις που είμαι της φυγής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κε καθηγητα,
    Ευχαριστουμε για την συνεχη ενημερωση.Ειναι πολυ ευχαριστο να ανακαλυπτουμε κι αλλες ενδιαφερουσες προσπαθειες αλλων σχολειων.
    Την καλησπερα μου και τις ευχες μου σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ενδιαφέρουσα - και χρήσιμη- η θεματολογία των αναρτήσεών τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νιόνιο πάλι «χτύπησες»με ανάρτηση,τίποτα δε αφήνεις να σου ξεφύγει,είσαι όχι απλά ντελάλης αλλά και «ανταγωνιστής» του δικού μας μπλογκ,δεν πειράζει στο συγχωρούμε γιατί όλες αυτές οι προσπάθειες που είναι αξιόλογες ,έρχονται στο φως(σε ψάρωσα μήπως; χαχαχα....).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. gp3,

    Τα καλά λόγια, gp3, απλώς αποτυπώνουν την αλήθεια. Αυτό που είδα. Βλέπεις, δεν είχε τύχει να έχω δει τις ηλεκτρονικές σας σελίδες και χάρηκα μ' αυτό που αντίκρυσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατερίνα,

    Εσύ έχεις και το όνομα και τη χάρη...
    Και, βέβαια, όχι και να σου θυμώνω! Ξεχνάμε τους ευεργέτες μας;! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. exoapotonkyklo,

    Καλησπέρες και ευχαριστούμε πολύ. Δε γίνεται και καμιά προσπάθεια να ανακαλύπτουμε και να προβάλλουμε. Έτυχε. Όμως, ναι, όταν τυχαίνει, καλό είναι να γίνεται γνωστό, να αποφεύγουμε όσο γίνεται τις ισοπεδωτικές κρίσεις και αντιλήψεις περί των πραγμάτων.

    Το έχουμε ξανακουβεντιάσει και άλλοτε, με άλλες ευκαιρίες: Πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι (και) στην εκπαίδευση που δουλεύουν πάνω και πέρα από τα στενά όρια του καθήκοντος. Κι επειδή οι απογοητεύσεις που λαμβάνουν δεν είναι και λίγες, καλό είναι να δέχονται κάποτε, κάπως, κάποια ελάχιστη ηθική ανταμοιβή.
    Σ' ευχαριστούμε και πάλι. Χαρά μας που μας επισκέπτεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δημήτρη,

    Μπα, μπα, μπα; Αρχίσαμε τώρα τα ψαρώματα ΚΑΙ δημοσίως; ( Αχ, πού πάει αυτό το σχολείο;! )

    Νομίζω, πάντως, πως μου ξεφεύγουν πολλά. Εγώ αναφέρθηκα μόνο στο ωραίο μπλογκ και στην ιστοσελίδα του 7ου. Θα υπάρχουν πολλά αξιομνημόνευτα τα οποία ο gp3 από σεμνότητα δεν παράθεσε.
    Χαιρετώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πέρασα από το 7ο Λύκειο Καλλιθέας για δυο χρόνια και λίγες ώρες. Διευθυντής ήταν ο εξαιρετικός -κατά τη γνώμη μου- Ηλίας Ζαχαρόπουλος.
    Είχα τη χαρά να γνωρίσω αρκετούς συναδέλφους από εκεί
    και να διδάξω σε ένα σχολικό κλίμα πολύ γόνιμο, που όπως μαθαίνω κάρπισε και στο διαδίκτυο!
    Νάστε καλά συνάδελφοι του 7ου,καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις