Πάντα ν' ανταμώνουμε!

Τι γράφουμε τώρα; Πώς να ξεκινήσεις να περιγράφεις για τη γιορτή των 20 χρόνων του σχολείου μας, πώς να ξεχωρίσεις από το σωρό των εντυπώσεων, των συγκινήσεων, των αναμνήσεων που όσοι οργάνωσαν τη γιορτή ξεδίπλωσαν μπροστά μας μέσα σε δυο ώρες;

Πού να πρωτοσταθείς; Στα πρόσωπα που πέρασαν και άφησαν εποχή, σε παλιούς διευθυντές, προσωπικό, μαθητές; Σε στιγμιότυπα; Στις φωτογραφίες ; Στους απόφοιτους που ήταν κοντά μας; Στους παλιούς συναδέλφους που κι αυτοί ανταποκρίθηκαν και ήρθαν για μια μέρα στο "παλιό τους σπίτι", να θυμηθούμε μαζί; Στα παιδιά που συμμετείχαν; Στα παιδιά που παρακολούθησαν με τόση όρεξη, σεβασμό, αγάπη, τελικά; Στο Γιώργο τον Παπασταμόπουλο που διηύθυνε όλη την ορχήστρα έχοντας κάνει τόση δουλειά μήνες τώρα; Στις εκδηλώσεις που θυμηθήκαμε και στις τόσες επιτυχίες του σχολείου σε ποικίλους τομείς; Στα πολλά υγρά μάτια;

Δεν το επιχειρώ. Αν αναφερθώ ιδιαιτέρως σε κάτι, πιστεύω πως αυτομάτως θα αδικήσω πολλά άλλα. Ελπίζω πως μέσα από τα σχόλια της ανάρτησης θα βρούμε ευκαιρία να φωτίσουμε πολλές πλευρές της σημερινής γιορτής αλλά και πως κι άλλοι συνάδελφοι θα συμπληρώσουν με επόμενες αναρτήσεις.

Ήθελα μόνο να σημειωθεί το "μαζί" που πολλοί αισθάνθηκαν. Η αίσθηση πως αυτός ο χώρος είναι χώρος "μας". Πως είμαστε μαζί, μαθητές, καθηγητές, και πως αυτό το χαιρόμαστε και γίνεται αμαξάκι που μας ταξιδεύει. Με όλα τα λάθη μας, τους καβγάδες μας, τις ασυμφωνίες μας, τις τσαπατσουλιές μας, με τις αδυναμίες μας. Αλλά μαζί. Δημιουργικά και με θέληση.
Λίγες φωτογραφίες ,χωρίς σχόλια:




















Ένα ευχαριστώ είναι λίγο, αλλά και ό,τι πιο πηγαίο για όσους ετοίμασαν και έφεραν εις πέρας τη γιορτή:
Για τον καλό συνάδελφο, το Γιώργο τον Παπασταμόπουλο, τον εφ' όλης της ύλης, διακριτικό, σεμνό, οργανωτικό, θαυματουργό, εν τέλει. Και το βοηθό του, τον Πολ Τουάρντιτς.
Για τη Βασιλική Μαλάμου και την Άννα Τσάκου, που μας ταξίδεψαν στο χρονικό της εικοσαετίας.
Για τον Ανδρέα Μαρκουλιδάκη και το Θοδωρή Μιστρίδη, που εμπνευσμένα, ευγενικά παρουσίασαν το πρόγραμμα, και μας έβαλαν με τον τρόπο τους όλους λίγο πολύ στο παιχνίδι της παρουσίασης προτάσσοντας το μικρόφωνο και…απαιτώντας τις αναμνήσεις μας.
Για το Νίκο Γεροντάρη, τη Λίζα Καραμπασίδη, τη Μαρία Μαστρονικόλα που έντυσαν λυρικά με το τραγούδι τους ( και τις φωνάρες τους!) το ταξίδι, αλλά και το Χρίστο Βαρθαλίτη, τη Λίζα (πάλι..), την Ισμήνη Κατσαρού, τους μουσικούς, που χωρίς αυτούς ούτε τραγούδια ούτε γλέντια…
Για την Κατερίνα Κληροδέτη και την Έλενα Γκώνια που μας μετέφεραν σε άλλη διάσταση με το χορό τους.
Για το Δημήτρη Αναστασίου, την Κωνσταντίνα Βαβυλουσάκη, τη Φρόσω Βασιλειάδη, τη Βασιλική Μαλάμου (πάλι), τη Φωτεινή Βλαχογιάννη, την Αθηνά Ζαχάρου, το Βασίλη Κατσαβό, τη Βίκυ Ματσούδη, τη Βασιλεία Σάκερ, τη Μαρία Χαϊδεμένου, που, πίσω από τα φώτα, φρόντισαν….ακριβώς γι' αυτά, τα σκηνικά, το μακιγιάζ, τις πολλές δουλειές των παρασκηνίων.
Για τον Ορέστη Λόγο-Παπαδάκη και τις εικόνες του στο video wall.
Για την Αλκμήνη Βασιλακάκη, την Κατερίνα Γιαννακοπούλου, την Κατερίνα Θωμαΐδη, τη Σοφία Ιωαννίδου, την Ειρήνη Κατσαδάκη, που κατάφεραν και έδωσαν ήχο, μυρωδιές, γεύσεις στη γιορτή μας, με τη διακόσμησή τους, τα λουλούδια, τη φροντίδα του μπουφέ.
Για παραλείψεις αναφορών τα δίκαια παράπονά σας στα σχόλια,
όπου μπορούμε να προσθέσουμε και να ξαναευχαριστήσουμε.

Πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε!

Σχόλια

  1. Μια ατμοσφαιρική, κεφάτη, συγκινητική γιορτή ,
    μια συνάντηση με παλιούς, αγαπημένους συναδέλφους,
    με πολυαγαπημένα παιδιά,
    αναδρομή σε μια εικοσαετία(!)
    Μπροστά και πίσω από τα φώτα, ήταν όλοι τους υπέροχοι !

    Ευχαριστούμε παιδιά και συναδέλφους
    που με πολύ κέφι, έμπνευση, αγάπη και ευαισθησία
    δούλεψαν γι΄αυτή την εξαιρετική γιορτή και κινητοποίησαν τη μνήμη.


    [Λίγες(!) φωτογραφίες, Διονύση;;;; πάντα κατατοπιστικότατος και … φωτογραφικότατος !]

    Υ.Γ.(τέλος, παραφράζοντας το Σαββόπουλο)…. κι όσοι κρατούν φιλίες από το ’89 … θ΄ανταμωθούν ξανά…. σε μιαν άλλη ηλικία για να το θυμηθούν...
    Κι όσα δηλώσαν και δεν τα δώσαν
    όλα θα εκπληρωθούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπραβο σε ολους σας!!!
    ανταμωθηκατε ξανα ε??
    τελικα οσα χρονια και να περασουν το σχολειο ειναι σχολειο για ολους!!!!
    να τα 100σετε και παντα επιτυχιες!!!
    συγχαρητηρια κ παλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγκινητικό να νιώθω ότι στο οικοδόμημα αυτό έχω βάλει ένα μικρό λιθαράκι. Στην εκδήλωση αυτή είδα και ποιοί βάλανε τα θεμέλια και ποιοί χτίζουν σήμερα τους επάνω ορόφους. Όλοι αγαπημένοι, παιδιά και καθηγητές, όλοι φίλοι!

    Θυμόσαστε (οι μεγαλύτεροι) μια παλιά σειρά βιβλίων [Ήμουν κι εγώ εκεί!] με ήρωα τον Άλκη;
    Λοιπόν, ήμουν κι εγώ εκεί!
    Αλκίνοος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγκινητικότατη η γιορτούλα^^
    Μπράβο στα παιδιά, μπράβο σε όλους!!
    Πάντα τέτοια :)
    Αααα, και επειδή μου το ζήτησε η κυρία Ζωγάκη θα πρέπει να αναφέρω πως σήμερα, αφού πέρασε πολλές συγκινήσεις, χαρές, ευχάριστες στιγμές, ο κύριος Καρατζής αποφάσισε να έρθει μαζί μας στην τριήμερη. Δεν αλλάζετε, αγαπητέ, τώρα γνώμη λοιπόν, που να χτυπιέστε!

    -Στέφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιορτάσαμε!
    Συγκινηθήκαμε,αναπολήσαμε,χαρήκαμε,ξανααγαπηθήκαμε.Η γιορτή του "εμείς"!Των...σχολείων οι κοινότητες που φτιάχνουν γαλαξίες φωτεινής συνύπαρξης, σε πείσμα των καιρών.

    Ήταν όμορφη η γιορτή.Πώς αλλιώς αφού έγινε με το περίσσευμα της ψυχής,με μεράκι κι αγάπη κι ευαισθησία,όπως γράφει κι η Λίλα.
    Κι αφού ξανανταμώσαμε.
    Ευχαριστούμε παιδιά,ευχαριστούμε Γιώργο!

    [Και βέβαια,ευχαριστούμε Διονύση που είσαι πάντα εκεί-στο σχολείο-κι εδώ-στο μπλογκ.]

    χρόνια μας πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπεροχη η χθεσινη μερα!
    Ως νεο "μελος" του σχολειου μας εμαθα πολλα για αυτο μεσα απο τις ομιλιες, τα βιντεο και τις συνεντευξεις.
    Επισης, η γνωριμία μας με αποφοτους του σχολείου μέσω της μουσικής και το τραγουδι ήταν μια από τις αγαπημένες στιγμές χθες.
    Δεν ειμαι καλη στα λογια οποτε σταματω εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υ.Γ.
    Η....υπόθεση Καρατζή ως παράπλευρη ωφέλεια της χτεσινής γιορτής,Στέφη.Όπως τραγούδαγε κι ο Αγγελάκας "δε θέλαμε θλιμμένους στη γιορτή μας" κι ο Καρατζής κάπου εκεί... ξέχασε γιατί θύμωσε.Κιέπεσε σαν ώριμο φρούτο, πόσο μάλλον όταν μετά τις τραγουδιστικές αναμνήσεις τον...εκβίασαν συναισθηματικά τρεις πονηρές φατσούλες με το γνωστό τους τρόπο-εσύ,η Ελένη κι η Αναστασία.Πώς να πει όχι;΄Καρατζής και μίζερη γκρίνια δεν έχουν-άλλωστε-καθόλου καλη σχέση.
    καλά να περάσουμε,λοιπόν,και στην τριήμερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η γιρτή όπως έχω πει σε άλλη ανάρτηση ήταν φοβερή!!!!!!!!!!!
    Το λέω εξάλλου στο ΝΕΟ κείμενο που έγραψα(Κ. Μάνεση τα κεφαλαία ήταν για σας).Κατά τα άλλα θα ήθελα να κρατούσε περισσότερο χώρις εκείνη την αρχικά μεγάλη καθυστέρηση που ομολογώ ότι ήταν εκνευριστική,να φανταστείτε ότι μου ήρθε για μια στιγμή να φύγω,τελικά άρχισε και το αποτέλεσμα με αποζημίωσε τόσο που αισθάνομαι ότι ΧΡΩΣΤΑΩ κιόλας στους δημιουργολυς αυτής της γιορτής.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ 6ο ΛΥΚΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. eimai poli iperifanos pou ipirxa mathitis to 6ou.kai venea goustaroume pou eimaste paidia sou...
    6o kai xero psomi!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σε όλους!
    Ναι είναι γεγονός ότι και εγώ πέρασα πολύ όμορφα εχθές!(Εξάλλου έχει πολύ φάση να σου λένε συγχαρητήρια χώρις ουσιαστικά να έχεις κάνει κάτι!)Η γιορτή πήγε αρκετά καλά, με συμμετοχή (ηθελημένη και μη) του κοινού!Πάντως κατά τη διαρκεια των προβών, αλλά και της γιορτής είχα μια σκέψη η οποία δεν ξέρω αν ταιριάζει με το γενικό κλίμα.Εννοώ ότι παρά τις κατακτήσεις αυτού του σχολείου (που είναι πολλές και θα γίνουν και περισσότερες, όρεξη να'χουμε!:) είχαμε και δυσάρεστες στιγμές τις οποίες δεν ξέρω αν σωστά αποσιωπήσαμε...Όμως πρέπει να ομολογήσω ότι παρ'ότι είμαι μαθήτρια αυτού του σχολείου για μικρό διάστημα (κάπου 6 μήνες) νιώθω ήδη να ανήκω εδώ και αυτό είναι πολύ θετικό πιστεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ήταν μια όμορφή γιορτή '(και χωρίς να αρχίζω να λέω όλα τ ονόματα γιατί είναι αρκετά )ήταν όλοι ΠΟΛΥ καλοί!

    Ευχαριστούμε όλους για τα καλά λόγια! -μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς!!-
    Θέλω να πω ένα ευχαριστήσω σ όλα τα παιδία γιατί είμασταν μια πολύ καλή ομάδα !
    Θέλω επίσης να αναφερθώ στα παιδία:
    Την Φρόσω - Βάσια - Δημήτρη - Φωτεινή - Αθηνά ... και όλα τα παιδία στα σκηνικά π βοήθησαν αρκετά !!
    Να πω ένα μεγάλο ΕυΧαΡιΣτΩ στον κ.Παπασταμόπουλο γία όλα όσα έκανε!

    ΥΓ1/ Αααα επειδή μου χουν πει πολλα παιδία για το αγχος π είχα :p - να πω ένα συγγνώμη - αλλά σκεφτόμουν πολλά πράγματα εκείνη τη στιγμή. -ήθελα να τα πάνε όλοι καλά- Τελίκα δεν έπρεπε να έχω αγχος ήταν όλοι πολύ καλοί.xD

    ΥΓ2/ Ένα συγγνώμη επισης για την καθυστέρηση.΄΄

    ΥΓ3/ Επίσης εχω να πω οτι η τούρτα ήταν φοβερή χp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να πω στον Αλκίνοο πως δε μου ταιριάζει πολύ ο παρατατικός που χρησιμοποιεί. Δεν ΗΤΑΝ κι αυτός εκεί. ΕΙΝΑΙ. Και τώρα τον έχουμε κοντά μας. Και χαιρόμαστε γι' αυτό. Και τον ευχαριστούμε για όλα.

    Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα παιδιών που χτύπησε την αχίλλειο πτέρνα του κυρίου Καρατζή. Γίνατε μια ωραία παρέα για την εκδρομή, Στέφη!

    Να ξαναθυμίσω στην ονειροπαγίδα πως είναι πολύ καλή στα λόγια και να μη φοβάται, δε θα την πάρουμε γι' αυτό στη θεωρητική. Όπου και να είναι θα την καμαρώνουμε.

    Να πω ένα "αχ" στην Ιzzie για την παρένθεση των τριών λέξεων και να συνταχτώ με τον προβληματισμό της επί των δυσάρεστων στιγμών:Ίσως στη γιορτή των 20 χρόνων δε θα ήταν κομψό, όμως μου φαίνεται άκρως απαραίτητο όχι μόνο να ΜΗΝ τις αποσιωπούμε, αλλά να τις βάζουμε κάτω, να τις συζητάμε, να τις αναλύουμε, να προτείνουμε αντιμετώπιση. Με συν-ζήτηση. Νηφάλια, πάντα και χωρίς παρωπίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θοδωρή,
    Ε, όχι και τρακ ,Θοδωρή!
    Χαλαρός και άνετος, πολύ καλό δίδυμο (όπως πάντα) με τον Αντρέα,
    αποτελεσματικότατοι και οι δύο!
    Και πάλι μπράβο , σε όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να προσθέσω και εγώ
    τα συγχαρητήρια μου σε όλους
    δάσκαλους και μαθητές,
    ήταν πραγματικά πολύ όμορφα
    και για εμάς τους πιο καινούργιους στο σχολείο,
    μια χαραμάδα απ΄όπου κρυφοκοιτάξαμε το παρελθόν.
    Εύχομαι αυτή η γιορτή να μας φέρει
    πιο κοντά
    και, izzy, συμφωνώντας ότι πρέπει
    να συζητιώνται όλα, καλά και άσχημα,
    μια ιδέα:
    γιατί να μην εκδοθεί και μια εφημερίδα του σχολείου σε μηνιαία-ίσως- βάση;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ναι, καλά! Με τόση συγκίνηση, που θα το έγραφα;

    Το έφερα κι εδώ! Πήρα και της Κικής μαζί μου! Πειράζει;

    Ο/Η kiki είπε...

    Πάντα τέτοια! Χρόνια πολλά στο σχολιό σας!

    28 Φεβρουαρίου 2010 5:25 μ.μ.
    Blogger Ο/Η κυκλάμινο 2010 είπε...

    Τι ρομαντικά! Τι ωραία ατμόσφαιρα!
    Τα βιντεάκια σας, τα παιδάκια σας, εσείς, με πήγατε πολύ πίσω, όταν πήγαιναν στο σχολείο τα δικά μου παιδιά!
    Παιδιά, ζήλεψα! Είστε πολύ τυχερά που έχετε τέτοια ενθύμια!

    Και όλοι θα λένε, να ένα ΣΧΟΛΕΙΟ!
    Να, τι καναν σ' αυτό κάποια παιδιά, κάποτε!

    Να σας χαίρονται οι οικογένειές σας παιδιά!
    Κι εσάς κύριοι (και κυρίες) καθηγητές, γιατί χωρίς εσάς...

    Φιλιά ιδιαίτερα στην μπαλλαρίνα μας με τα άσπρα, στο άλλο μπαλλέτο, στους τραγουδιστές και στις τραγουδίστριες!

    Έχω κι εγώ τις αδυναμίες μου!

    28 Φεβρουαρίου 2010 6:47 μ.μ.
    Διαγραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κ. Χριστοπούλου ωραία ιδέα η εφημερίδα.Μπορώ να είμαι ο αρχισυντάκτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να αποσιωπώνται οι δυσάρεστες στιγμές;Απέναντι σε ποιον κ΄για ποιο λόγο;Είναι οι δυσάρεστες στιγμές κομμάτι -ιδιαιτέρως αληθινό,το ξέρουμε, το ζούμε - της δυσκολίας της συνύπαρξής μας;Θέλουμε να είμαστε ή να φαινόμαστε;Τι νόημα έχει η γιορτή χωρίς το θρίαμβο,που ξορκίζει το κακό, ακριβώς επειδή το πολέμησε; Τι σημαινει εντέλει η επέτειος ενός σχολείου;[Θέλετε,θέλουμε να περάσουμε πίσω απ΄τον καθρέφτη;] Να μιλήσουμε αληθινά;Πέρα από μικρόψυχους καμουφλαρισμένους ναρκισσισμούς;Αντέχουμε την αλήθεια μας;
    Ερωτηματικά διαρκή,ενδεικτικά της αμηχανίας μου μπροστά στο τόσο-αφόρητα-αληθινό μικρό σχόλιο της Ισμήνης,που συγκλονίζει με την αθώα του απορία.
    "να νομίζουμε,να νομίζουμε
    ούτε στιγμή να ξέρουμε"
    Κ.Δημουλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνώ με την Ισμήνη.
    Σαφέστατα και κάτι τέτοια θα πρέπει να τα συζητάμε.
    Στη ζωή άλλωστε ποτέ δεν είναι όλα ανθιρά και όμορφα.
    Λίγες οι στιγμές χαράς, πολύ περισσότερες οι στιγμές που θα χρειαστεί να παλέψουμε.
    Όμως κάθε εμπόδιο για καλό δεν λέμε?
    Μαθαίνουμε έτσι.
    Μαθαίνουμε να συμβιβαζόμαστε, να κάνουμε αμοιβαίες υποχωρήσεις, να ακούμε τους άλλους, να μας ακούν οι άλλοι..
    Με τη συζήτηση μονάχα μπορούμε να καταφέρουμε κάτι καλύτερο.
    Και φυσικό είναι να υπάρχουν διαφορές και διαφωνίες σε έναν χώρο με τόσο πολλούς ανθρώπους. Κανείς δεν είναι ίδιος με τον άλλο άλλωστε.
    Και όταν μέσα από τις δυσκολίες, τις κόντρες, τις απογοητεύεσεις βγει τελικά κάτι τόσο όμορφο, όσο στην προκειμένη η γιορτή μας, ίσως να πιάσουμε τον εαυτό μας να τραγουδάει σιγανά τους στίχους του Ρίτσου: "καταλαβαινόμαστε τώρα, δεν χρειάζονται περισσότερα..."

    -Στέφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. **Ήθελα να το πιάσω από πιο πάνω το τραγουδάκι, αλλά κόλλαγε και δεν εμφάνιζε το σχόλειο -.-
    "Και να αδελφέ μου που μάθαμε να κουβεντιάζουμε ήσυχα κι απλά. Καταλαβαινόμαστε τώρα, δεν χρειάζονται περισσότερα.."

    Πιστεύω ήμουν πιο κατατοπιστική τώρα ;p
    -Στέφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σίγουρα οι δυσκολίες και οι αντιφωνίες πάντα θα υπάρχουν. Ο άνθρωπος από αυτές ορμώμενος συνεχίζει να πορεύεται στο δρόμο που έχει χαράξει. Δεν επιτρέπει να γίνουν τροχοπέδη στην εξέλιξή του, ούτε ν' αμαυρώνουν τις στιγμές χαράς του....... 'Οπως η γιορτούλα μας..... που όλοι μαζί καταφέραμε να παρουσιάσουμε μία << οικογενειακή >> γιορτή. Μία γιορτή, που διαπνεόνταν από στιγμές συγκίνησης, νοσταλγίας, χαράς, περηφάνειας και δέσμευσης για ακόμα λαμπρότερες μέρες στο 6ο Λύκειο.
    Ε ναι λοιπόν "ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ" (αν και νεοσύλλεκτα)?)

    -Αλκμήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στέφη,
    Πόσο ωραία τα λες..
    Κι ύστερα...είδες, πόσο οι βιωμένοι στίχοι στέκονται πάντα σε ετοιμότητα μέσα μας;



    Και, Αλκμήνη, καλώς ήρθες και στα σχόλια - τι ωραία, επίσης!

    Δυστυχώς, δεν έχω να προσθέσω τίποτα, γιατί συμφωνούμε ( Α, καμιά φορά δεν έχει καθόλου χάρη η συμφωνία!. Άλλωστε, η παράθεση των προβλημάτων του σχολείου από πρόσωπα που, όπως εσείς, νιώθουν αγάπη γι' αυτό, πόσο γόνιμη μπορεί να αποβεί και χρήσιμη.

    Και, για να μη μένουμε στα λόγια, αν θέλετε, τα λέμε από κοντά, για να διαλέξουμε το θέμα της...μη αποσιώπησης που μπορούμε να αναρτήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άντε και του χρόνου!!Τότε θα γιορτάσουμε τα 21 χρόναι του σχολείου και αν κάποιους δεν τους ικανοποιεί το θέμα θα βρούμε κάτι για να γιορτάζουμε,διότι πάντα πρέπει να γιορτάζουμε με Γερμανούς ή όχι(το ίδιο δεν έκανε και ο Ελύτης όταν έγραφε το ποίημα "Στα χτήματα βαδίζαμε όλη μέρα").Εξάλλου ο κόσμος πρέπει να είναι χαρούμενος και αν δεν είναι θα του επιβάλλω ΕΓΩ να είναι χαρούμενος και όποιος έχει σ' αυτό αντίρρηση δεν με νοιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητή μου παρέα του 6ου Λυκείου Καλλιθέας!

    Θά'θελα να εκφέρω και εγώ την γνώμη μου για την σπουδαία αυτην γιορτή!
    Την λέω σπουδαία όχι απλά επειδή βιώσαμε όσα βιώσαμε σε λίγες ώρες μιας αρκετά οργανωμένης και ευχάριστης γιορτης, αλλά επειδή το σχολείο συμπλήρωσε 20 ολόκληρα χρόνια εν λειτουργία, κάτι το οποίο μας ταξιδέυει και λίγο στο παρελθόν να σκεφτούμε ότι και πριν κάμποσα χρόνια παιδιά σαν εμάς συζητάγανε για τα θέματα του σχολείου, για τους δασκάλους και αυτό το σχολείο δίδασκε στα παιδιά τη γνώση η οποία κατα την γνώμη μου δεν είναι τα μαθήματα που έχουμε σε μορφή βιβλίου και πρέπει να μάθουμε μόνο αλλά κυρίως όλα τα βιώματά μας μέσα στην αγκαλιά του, από τους "διαξιφισμούς" μας ως και τις καλύτερες στιγμές διασκέδασης που είχαμε.....!

    Όσον αφορά την γιορτή δεν είναι ανάγκη να πω πολλά επειδή τα λόγια είναι περιττά σε κάτι το οποίο μας ταξίδεψε στα παλιά και κατάφερε να μας κάνει να νιώσουμε οικογένεια! Οπότε αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία!

    Συγχαριτήρια σ'όλους τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές για το υπέροχο μαγευτικό πρωϊνό που μας χάρισαν και να θυμάστε πως πάντα με θέληση και δημιουργικότητα θα καταφέρνετε παρα πολλά σας το λέω μέσα από την καρδιά μου και από την κάμποση εμπειρία μου.....! Και όποτε θελήσετε καποια βοήθεια θα χαρώ πάρα πολύ και το ξέρετε να βοηθήσω ιδιαίτερα άτομα της "οικογενείας" μου που έχουν θέληση και συνεργασία.....!

    Και πάλι.....
    Χρόνια Πολλά 6ο Λύκειο Καλλιθέας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις