Ελλάδα το Σπίτι μας

Ο Κρατικός Οργανισμός για τον Εθελοντισμό, από τις 24 έως τις 27 Ιανουαρίου 2008 διοργανώνει την φωτογραφική έκθεση «Κλίκ στον Εθελοντισμό» στην αίθουσα εκθέσεων του ΜΕΤΡΟ Συντάγματος.
Παράλληλα και συγκεκριμένα στον ανοικτό χώρο της Πλατείας Συντάγματος πραγματοποιεί σε συνεργασία με 50 Εθελοντικές Οργανώσεις και Επιστημονικά Ιδρύματα, έκθεση για το περιβάλλον με τίτλο «Ελλάδα το Σπίτι μας» .
Οι επισκέπτες θα μπορούν να πάρουν χρήσιμες πληροφορίες για την αναγκαία προστασία του φυσικού πλούτου της χώρας μας και να ενημερωθούν για τις δράσεις εθελοντικών οργανώσεων πάνω σε πέντε θεματικές ενότητες: a.. Δάση-Εθνικοί Δρυμοί, Ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων, Ο κύκλος του νερού, Ενέργεια και Βιοκλιματικά - Πράσινα κτίρια.

Σχόλια

  1. Επ! Τι περιβαλλοντική ομάδα είμαστε εμείς, που μας ξέφυγε η είδηση;; Έτσι είναι.. Το έχουμε ρίξει στα θέατρα, τελευταίως, και στους πίνακες ανακοινώσεων για το περιβάλλον [ συγχαρητήρια Αθηνά, Άννυ, Χρήστο! ]και κοντέψαμε να τη χάσουμε την έκθεση. Ας το πούμε, λοιπόν, από εδώ και το ανανεώνουμε και στο σχολείο: Κυριακή πρωί, όποιος θέλει, μπορούμε να πάμε παρέα.
    Να θυμίσω, επίσης, πως στη βιβλιοθήκη υπάρχει αρκετό υλικό για εθελοντικές και περιβαλλοντικές οργανώσεις,καρτούλες και αφίσες, καθώς και, σιγά σιγά, και κάποια βιβλιογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υλικό από την έκθεση υπάρχει στην βιβλιοθήκη του σχολείου μας. Φυλλάδια και εφημερίδες βρίσκονται μέσα σε μια κόκκινη πάνινη (οικολογική) τσάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις