Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ...
                                                                                                                                   ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ






      Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν τη συγγραφέα Agatha Christie ,η οποία έγραψε πολλά και ενδιαφέροντα αστυνομικά μυθιστορήματα, κινητοποιώντας τη φαντασία μας. Το καλοκαίρι λοιπόν,διάβασα το βιβλίο Οι 10 μικροι Νέγροι και είχα σκεφτεί πως θα ήταν υπέροχο όλες αυτές οι εντυπωσιακές σκηνές να παρουσιάζονταν πάνω στο σανίδι. Έτσι, οι σκέψεις μου έγιναν πραγματικότητα αφού,οι 10 Μικροι Νέγροι έγιναν θεατρική παράσταση στο θέατρο Νέος Ακάδημος με :τον Αργύρη Αγγέλου , τον Παύλο Ευαγγελόπουλο , την Γωγώ Μπρέμπου ,τον Άρη Λεμπεσόπουλο και άλλους. 

      Η ρητορική ομάδα του σχολείου μας ,αποφάσισε να πάει να παρακολουθήσει τη συγκεκριμένη παράσταση. Οι σκηνές ήταν γεμάτες ένταση, οι ηθοποιοί έπαιζαν με πάθος και φυσικά τα σκηνικά ήταν καλοφτιαγμένα. Η αγωνία και η απορία για το ποιος είναι ο δολοφόνος ήταν τα κύρια στοιχεία της παράστασης. 
   
     Δεν θα κάνω spoiler. Θεωρώ πως ήταν από τις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις που έχω δει. Η  αγαπημένη μου σκηνή ήταν η τελευταία αφού η αγωνία κορυφώθηκε και οι ηθοποιοί κατάφεραν (με μεγάλη επιτυχία μάλιστα) να μας μεταφέρουν όλα τους τα συναισθήματα.


    
       Μπορεί να ήταν ένα έργο μυστηρίου μιας άλλης εποχής, όμως μας προκάλεσε πολλά ερωτήματα για τη  σύγχρονη κοινωνία και γενικά μας έβαλε να σκεφτούμε τα συναισθήματα των άλλων αλλά και τα δικά μας και να αναλύσουμε διάφορες συμπεριφορές που παρατηρούμε καθημερινά.
         


                                                                                              Μαριαλένα Ιγνατιάδου Β1'

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις