Διάλειμμα από τις εξετάσεις στη γιορτή του βιβλίου με τους Encardia

Τρεις βδομάδες μας έμειναν μέχρι τη φετινή μας εκδήλωση που θα μας ταξιδέψει στα ελληνόφωνα χωριά της κάτω Ιταλίας. Ακόμα και μέσα στις εξετάσεις βρίσκουμε μερικές χαραμάδες χρόνου να χαρούμε τους ήχους της ταραντέλλας, να προετοιμάσουμε κάτι από τη γιορτή μας.


Μια ευκαιρία να...μη χάνουμε τη φόρμα μας και η συναυλία των "δικών μας" πια Encardia, αύριο το απόγεμα στο Ζάππειο, στη γιορτή του βιβλίου.

Τους Encardia τους συστήσαμε σε παλιότερη ανάρτησή μας (http://lykeio6o.blogspot.com/2010/11/blog-post.html), με τους Encardia μια ομάδα μαθητών έκανε τα πρώτα της μαθήματα και βήματα της tarantella, τους ακούσαμε στην τάξη, τους ακούσαμε αλλά και τραγουδήσαμε για λίγο και μαζί στο φιλόξενο 27ο δημοτικό Καλλιθέας, τις Απόκριες.

Κάνετε, λοιπόν, ένα διάλειμμα από το διάβασμα, κι ελάτε μαζί μας στους Encardia αύριο το απόγεμα στο Ζάππειο. Μια καλή...προπόνηση, άλλωστε, για το ελληνόφωνο πανηγύρι μας στις 16 Ιουνίου κρίνεται απαραίτητη!






Σχόλια

  1. Ζάππειο και μετά γραμμή για Σύνταγμα!

    Τι ώρα είναι η συναυλία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ με τον Στέλιο!!!!!!!!Πάρτι και μετά πολύημερη εκδρομή στο Σύνταγμα!!!!!!!
    Ελπίζω πάντως να είναι καλά!!!!!Θα είμα αυστηρός κριτής κ. Μάνεση και ΣΙΑ στην γιορτή σας!!Μπλοκάκι θα έχω για το μπλογκακι!!!!!!!!χα χα χα χα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοφοπλάστες,

    Δεν έχουν ανακοινώσει ώρα. Το υπολογίζουμε γύρω στις 19.30΄.

    Θα σε αποσπάσουμε από τη συγκέντρωση, Στέλιο;! Τι τιμή, τι τιμή! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νίκο,

    Νίκο, καλύτερα να μη φέρεις μπλοκάκι για το μπλογκάκι. Με δεδομένο ότι τραγουδάει και το αδερφάκι σου, σε βλέπω να σε πηγαίνουν σούμπιτο για διαπλοκή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον πρόεδρο της ΤΙΜΙΩΤΑΤΗΣ Η.Α.!!!!!!!Δεν θα το έλεγα!!!!!!Εξάλλου σε άλλον θα έδινα να κάνει την ανάρτηση!!!!!!Για ποιον με περάσατε κ. Ένοχε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν εισαι διεφθαρμενος νικο θα σε απελασω απο το (όχι κομμα, δε μαρει, βρες κατι αλλο. ομάδα?) απο την ομάδα!
    χιιχιχιιχ

    εννοειται οτι προηγουνται τα του σχολειου και μετα τα της κοινωνιας! Μη βιαστειτε να με κρινετε! Το σχολειο ειναι μια μικρη κοινωνια αρα;

    τα φιλια μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΟΜΜΑ είναι!!!!Χα χα χα χα χα!!!!!!Αγαπητέ αντιπρόδρε μην μας πάρει χαμπάρι ο Ένοχος τώρα που συνθηκολόγησε!!!!

    Και ποιος να σε κρίνει μωρέ!!!Θα έχει να κάνει με σύσσωμη την Η.Α. μετά!!!χα χα χα χα χα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις