απολογισμοί......αποχαιρετισμοί..... μέρος δεύτερο


ΤΟ  ΧΗΜΕΙΟ  ΜΑΣ

( Αφιερωμένο εξαιρετικά στην Αγγέλα Δήμου που ήρθε 9η στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χημείας!!! Θερμά συγχαρητήρια, Αγγέλα!)

Τα παιδιά στο εργαστήριο.
Δείτε μόνο τις εκφράσεις! Νομίζω τα λένε όλα!

χαμόγελο, περισυλλογή,πράξη
το αποτέλεσμα, δίνει χρώμα και ...ικανοποίηση

χαρούμενοι ή προβληματισμένοι;;;

Ένας χώρος βιωματικής μάθησης που λειτούργησε υποδειγματικά, χάρη στις προσπάθειες του υπεύθυνου καθηγητή κ. Λάη και με τη συμμετοχή όλων, καθηγητών και μαθητών.


γιατί χαίρονται, άραγε;;;;

κι όμως πρόκειται για το ασπράδι του αυγού και ...τη μαγεία της χημείας

Και να  η θετική κατεύθυνση , τα αγαπημένα μας παιδιά που σε πολύ λίγο θα είναι ακαδημαϊκοί πολίτες, θα έχουν ανοίξει τα φτερά τους!
Ας είναι χαρούμενα και δημιουργικά πάντα, έτσι όπως δείχνουν εδώ!
Μαζί τους η σκέψη μας, η αγάπη μας!







Σχόλια

  1. Συγχαρητήρια στους καθηγητές της χημείας στο σχολείο μας! Αφού, να φανταστείτε, κοντεύουν να φτάσουν τους φιλολόγους, τέτοιο επίπεδο!!! (οκ,οκ,ένα αστειάκι είπαμε!!)

    Η Αγγέλα, επίσης, έχει σαρώσει όλα τα βραβεία. Μάλλον χρειάζεται ειδική ανάρτηση, κ. Χριστοπούλου, έχω βαρεθεί να της δίνω συγχαρητήρια φέτος!

    Το δε χημείο και η λειτουργία του, εξηγεί πολλά από το πάθος των παιδιών για τη Χημεία στο σχολείο μας. Ο δε απολογισμός που γίνεται στην παρούσα ανάρτηση πάσχει από σεμνότητα τόση ώστε να μεταφέρονται πολύ λίγα από τα πολλά που προσφέρει. Πάντα τέτοια, συνάδελφοι, παιδιά.

    ( Τελικά, με συντριβή πρέπει να το παραδεχτούμε: είστε υπέροχοι:-) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις