"Tα μαθητικά"

Ούτε δύο μήνες δεν πέρασαν ακόμα από την έναρξη και αυτής της σχολικής χρονιάς και ήδη το κλίμα βάρυνε αρκετά. Διάβασμα εδώ, διάβασμα εκεί διάβασμα πιο πέρα. Το δωμάτιο μου είναι λες και του πέταξαν πυρηνική βόμβα από τα βιβλία, τα τετραδιάκια και τις "χαρτούρες". Η μαμά (όπως όλες πιστεύω) με κυνηγάει όλη την μέρα με ένα ποτήρι φρεσκοστιμμένο χυμό πορτοκαλιού και ο μπαμπάς με παχαίνει (άλλο που δεν θέλω) με όλων των ειδών γλυκά και φαγητά. Εγώ πασχίζω να ξεφύγω από όλο αυτό γιατί ή από υπερβιταμίνωση θα πάω ή από παχυσαρκία. Φυσικά αστειεύομαι και τους ευχαριστώ που με υποστηρίζουν καθημερινά με το δικό τους μοναδικό και γλυκό τρόπο. Για αυτό αυτή η ανάρτηση είναι αφιερωμένη σε όλες τις μανούλες και μπαμπάδες, που φέτος και αυτοί μαζί με εμάς θα "χάσουν τον ύπνο τους"!
Και θα κλείσω με  κάτι που βρήκα μου άρεσε και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.


J

Σχόλια

  1. Ως μπαμπάς, σε ευχαριστώ για την αφιέρωση της ανάρτησης!

    Τώρα, γιατί, βρε παιδί μου, το κλίμα να βαράινει με το διάβασμα; Γιατί δε βλέπουμε και την άλλη πλευρά του διαβάσματος; Ναι, διαστροφή, δε λέω, αλλά, σκέψου: ανακάλυψη, γνώσεις, σκέψη, πληροφορίες, ώρες με τον εαυτό σου, ερεθίσματα κλπκλπ. Άσε και τις προσφορές των γονέων ( που παιδεύουσι τέκνα..) που μόνη σου τις εκθειάζεις. ξέρεις τι είναι εσύ να είσαι σε ένα πέλαγος χαρτούρας και οι γονείς να μπαινοβγαίνουν με τα καλούδια στο χέρι;

    Σοβαρά, τώρα, J, αυτή τη συζήτηση είχα και με τη φιλενάδα σου το πρωί: Απολαύστε το, απολαύστε αυτή τη μοναδική σας χρονιά που παλεύετε με τους στόχους σας, που είσαστε όλοι μαζί ακόμα, που κάνετε όνειρα και που κάποιοι είναι δίπλα σας να σας κάνουν πορτοκαλάδες. Απολαύστε το, γίνεται:-)

    ΥΓ. Εμένα οι δικοί μου με είχαν ταράξει στο ψάρι - κάνει καλό στην πνευματική διαύγεια έλεγαν ( Τα αποτελέσματα τα βλέπεις κάθε μέρα!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως πάντα, η γνωστή "σφρσγίδα" της J: σύντομες, λιτές, αναρτήσεις, γνήσιες, τρυφερές!
    Επειδή κι εγώ υπήρξα μια μανούλα στη θέση που περιγράφεις, σε ευχαριστώ!
    Είμαι σίγουρη ότι η αγάπη που απολαμβάνεις θα αποθηκευτεί στις "βαλίτσες" που μ΄αυτές θα πορευτείς στη ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις