Ανακαλύπτοντας ταλέντα








Είναι γνωστό και στο πιο άσχετο ότι τα παιδιά που φοιτούν στην Γ' Λυκείου περνάνε από το λούκι των Πανελλαδικών Εξετάσεων,οι οποίες καλώς ή κακώς υπάρχουν. Έχει όμως αναρωτηθεί ποτέ κανένας πώς ζουν οι μαθητές αυτοί την περίοδο?Θα σας αποκαλύψουμε κάτι το συγκλονιστικό.Όχι δεν διαβάζουμε όλη την ώρα. Σαν παράδειγμα πάρτε την Δωροθέα.Αυτή μαζί με ένα συγκρότημα αποτελούμενο από μαθητές μας βοήθησε να ξεχάσουμε την πραγματικότητα μέσα από ωραία τραγούδια μετά το τέλος των επίσημων γιορτών της 28ης Οκτωβρίου και της 17ης Νοεμβρίου. Σας παραθέτω λοιπόν μια σύντομη συνέντευξη που πήρε ο συνεργάτης του μπλοκ μας Νίκος Κατσιαούνης







Δημοσιογράφος:Πώς έτυχε και τραγούδησες στις γιορτές?

Δωροθέα:Τραγουδούσα το καλοκαίρι και έτυχε να με ακούσουν κάποια παιδιά από το συγκρότημα και έτσι μου πρότειναν να ενταχθώ στο συγκρότημα σαν τραγουδίστρια



Δημοσιογράφος:Τα τραγούδια που ακούσαμε στη γιορτή ήταν τραγούδια που ακούς ή ήταν διαφορετικά από αυτά που σου αρέσουν?



Δωροθέα:Τα τραγούδια που είπα είναι τραγούδια που ακούω,μου αρέσουν και με εκφράζουν



Δημοσιογράφος:Να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο. Θα ήθελες να συνεχίσεις το τραγούδι?



Δωροθέα:Ναι σκοπεύω να συνεχίσω και θα είναι το επάγγελμα που θα ακολουθήσω



Αυτή ήταν η μικρή και ενδιαφέρουσα συνέντευξη μας. Έτσι μόλις μάθατε ότι εμείς οι μαθητές της Γ' Λυκείου δεν είμαστε μόνο διάβασμα,αλλά είμαστε και δημιουργικότατοι

Πρέπει να σας ενημερώσω πως ήταν η πρώτη φορά που η Δωροθέα έδωσε συνέντευξη και από την πλευρά μου η πρώτη φορά που πήρα,για αυτό μην μας κρίνετε υπερβολικά αυστηρά.


Ανάρτηση:Νίκος Κατσιαούνης

Σχόλια

  1. σε ικετευω μη γινεις δημοσιογραφος και οχι επειδη ησουν κακος (αντιθετως) αλλα μην μπεις σε αυτον τον κοσμο...
    Και φυσικα και τα παιδια της Γ ειναι δημιουργηκοτατα, το οτι ερχονται πανελλαδικες σε καμια περιπτωση δε σημαινει πως το μυαλο κ η καρδια σταματα...!

    (νικο, εγω θυμαμαι πως στα χαρτιά που κρατουσα τον χρονο και τα κεφαλαια που διαβαζα, εγραφα φευγαλαια κ κανα 2 στιχους..!:) )

    μπραβο στην κοπελια! να ακολουθησει τα ονειρα της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, αλλά μας βάλατε στην περιέργεια να την ακούσουμε την Δωροθέα ! Κανένα βιντεάκι;;;....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θανάσης θα έβαζα βιντεάκι αλλά δεν τα κατάφερα.Τεχνικά προβλήματα.Κάποια στιγμή θα λυθούν και θα βάλω.
    Ειρήνη είμαι δημοσιογράφος,ερασιτέχνης όμως.Δημοσιογράφος εξάλλου είναι αυτός που ψάχνει την αλήθεια και προσπαθεί να φωτίσει και όχι να διαφωτίσει τους συμπολίτες.Ο πραγματικός δημοσιογράφος δεν κρύβει την αλήθεια,αλλά και εδώ κάποιοι την μαγάρισαν και αυτοί.Τι στίχους?Θα τους δούμε ποτέ?Μα και φυσικά θα τους δούμε.Έτσι είναι.Είμαστε πάντα τρελοί και ελεύθεροι,όχι όπως όμως φαντάζονται οι περισσότεροι μεγαλύτεροι αλλά δυστυχώς και πολλοί συνομήλικοι.Και να φανταστείς Ειρήνη δεν ήθελα να μιλήσω για κοινωνικά ζητήματα σε ΑΥΤΗ την ανάρτηση.Όλη η συζήτηση αφορά την Δορωθέα της οποίας παρεπιτόντς θα προσπαθήσω να βάλω κανα βιντεάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νίκο,
    Πολύ ωραία η ανάρτησή σου - και ...της τη χρωστούσαμε της Δωροθέας από πέρυσι! Πολύ καλή φωνή, διακριτική και σεμνή παρουσία.
    ( Μην ξεχνάμε, βέβαια, και τα τρία αγόρια του γκρουπ που μας ξεσηκώνουν, κάθε φορά που παίζουν.)

    Όσο για τα δημοσιογραφικά σου, ε, τα εν..Νίκω μη εν δήμω, τα συγχαρίκια τα δώσαμε κι από κοντά ( μαζί με τις παρατηρήσεις-σιγά μη σου χαριστούμε..) και είναι όλα δικά σου! Εύγε. Περιμένουμε την επόμενη συνέντευξη:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μία απλή παρατήρηση:Νίκο γιατί επιμένεις να γράφεις το Δωροθέα ως Δορωθέα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε αθεόφοβε,από όλα αυτό παρατήρησες εσύ?Μην ανησυχείς θα το διορθώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ωραίες φωτογραφίες,
    πολύ δροσερή η πρώτη συνέντευξη!
    Η ανάρτηση "μυρίζει" νιάτα
    και εμείς ....απολαμβάνουμε!
    Μπράβο σε όλους!

    Υ.Γ. Δωροθέα, είμαι θαυμάστρια σου!
    Ελπίζω να μην θυμάσαι ότι σε ταλαιπωρούσα με χημικούς τύπους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στον επίδοξο δημοσιογράφο που εξασφάλισε την...αποκλειστική συνέντευξη της Δωροθέας,συγχαρητήρια! [κι επειδή διαθέτει μύτη "λαγωνικού",περιμένουμε την ανα-αποκάλυψη κι άλλων ταλέντων,που...κρύβονται κάτω από την παραπλανητική -ή μήπως να πω ισοπεδωτική-μάσκα του "μαθητή".Μας άνοιξες την όρεξη,Νίκο.Ας πρόσεχες!]
    Όσο για τη Δωροθέα ξεμύτισε σεμνά και ταπεινά,και μας ξεσήκωσε με τις ροκιές [να μην ξεχνάμε και τα άλλα παιδιά της μπάντας-περιμένουμε συνεντεύξεις,Νίκο].Δηλώνω κι εγώ θαυμάστρια.
    Μπράβο,κορίτσι μου!Καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εντάξει,θα βρω και άλλους.Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια,αλλά νομίζω ότι πρέπει να πάνε στην Δωροθέα.Αν δεν τραγουδούσε αυτή εγώ δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι, η Δωροθέα ήταν η μεγάλη έκπληξη της περσινής γιορτής αποφοίτησης!
    Από τότε, πολύ όμορφα συνεχίζει και εξελίσσεται!

    Νίκο, πολύ ωραία ιδέα !-όπως και το αποτέλεσμα-
    Τι είπαμε ότι θέλεις να γίνεις;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κ. Τζέτζου ότι και να θέλω να γίνω δεν νομίζω να τα καταφέρω γιατί αυτό δεν εξαρτάται τόσο από εμένα αλλά από αστάθμητους παράγοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις