Στις Ακτες του Αγνώστου

Είναι ένα από τα πιο καλά εκλαϊκευμένα βιβλία στην Αστρονομία που προσπαθεί να δώσει στον αναγνώστη σε αδρές γραμμές την Ιστορία του Σύμπαντος.
Δεν θα μακρυγορήσω στην παρουσίαση ,θεωρώντας καλύτερη την παράθεση κριτικών διακεκριμένων επιστημόνων:
Το βιβλίο αυτό έρχεται να προστεθεί στην βιβλιογραφία της εκλαϊκευμένης επιστήμης ,που προσπαθεί να την κάνει προσιτή και στον μη ειδικό γιατί ο κάθε ένας έχει δικαίωμα στη γνώση.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα,καλή ανάγνωση, επίσης είναι θαυμάσιο και ως δώρο σε αγαπημένα μας πρόσωπα τώρα που υπάρχουν πολλές Γιορτές και με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.











Σχόλια

  1. ειναι ωραιο να στρεφομαστε και προς αυτα τα βιβλια, ακομη και εμεις τα παιδια της θεωρητικης, γιατι αλλαζουμε οπτικη και εξαλλου η μορφωση πρεπει να ειναι πολυπλευρη!!
    Και ευτυχως υπαρχουν τετοια βιβλια σε απλη γλωσσα, για να μπορουν ολοι να τα κατανοουν!!
    Αναζητω κ γω κατι πιο "θετικο" αυτην την εποχη για να διαβασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον!
    Μας ανοίγει την όρεξη να αφήσουμε τα γήινα για χάρη των επουράνιων πραγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αστρονομία,η μεγάλη μου αγάπη.Μετά την Ιστορία,την Λογοτεχνία,τα Αρχαία,την Κοινωνιολογία,το Δίκαιο,τις αρχές Οικονομίας,τα Λατινικά και όλα τα παρόμοια.Γενικά με ενδιαφέρει πολύ η αστρονομία και παρακολουθώ ότι περισσότερο μπορώ σε σχέση με αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν κάνετε ( οι συνήθεις ύποπτοι αστρονόμοι, λέω..) καμιά μέρα, μια βόλτα από την αναγνωστική λέσχη, Δημήτρη, να μας παρουσιάσετε από κοντά 2-3 βιβλία σαν κι αυτό;
    Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα - έχεις παρουσιάσει κι από 'δω κάποια - και θα μας άνοιγε τον ορίζοντα ( και μάλλον και την όρεξη) μια τέτοια παρουσίαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις