"...στο πιο μικρό λουλούδι πες να με θυμάται."





Εξασφαλίσαμε κάποια βιντεάκια από την παράσταση-μικρό αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη 
"Εμπρός, ας ανηφορίσουμε τις ίδιες θάλασσες" ( Λίλα, ευχαριστούμε - πάντα!)
Και, μέρες, που είναι, μέρες εξετάσεων  αλλά και απολογισμών, ας χαιρόμαστε χωρίς πολλά λόγια αυτά που κατάφεραν, δουλεύοντας με πολλή όρεξη, οι:
Πάνος και Παντελής, από την Α΄ λυκείου
Ειρήνη, Βασιλική, Κατερίνα, Αναστασία, Πάνος από τη Β΄ 
και Ελεάννα, από τη Γ΄ ( Ελεάννα, καλές επιτυχίες, δε μασάμε!)
Την παράστασή μας θα την ξαναπαίξουμε στις 28 Ιουνίου, στο αίθριο, 
αποχαιρετώντας τα τριτάκια μας αλλά και τη χρονιά που φεύγει.




Σχόλια

  1. Με το τόσο λίγο που είδα στην Ευαγγελική Σχολή, δηλώνω φανατική θαυμάστρια του σχήματος και εύχομαι κάθε επιτυχία στην εκδήλωση σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμ κι εμείς εκπλαγήκαμε και χαρήκαμε που σας είδαμε στην Ευαγγελική. Βλέπεις, μέσα στον πυρετό της προετοιμασίας μας είχαμε ξεχάσει τη συμμετοχή σας στο διαγωνισμό της φιλαναγνωσίας.
    Σ' ευχαριστούμε, Γιώτα, αίσθηση συμπόρευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέεεεεελωωωω και εγώωωωωωωω. Γιατί να είμαι τόσο μακριάααα. Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο. Θυμήθηκα τα νιάτα μου. Τι ωραία ομάδα που ήμασταν και είσαστε ακόμα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια νιάτα σου, βρε νιάνιαρο;!;! Σιγά μη γεράσεις ποτέ!
      Ε, ναι, θυμόμαστε με την κ. Τζέτζου και τα περσινά και αναγνωρίζαμε πως ήσασταν φοβεροί ( Εκείνες οι δεύτερες φωνές, δε!..) Αχ και πάλι αχ.

      Αν 28 Ιουνίου θα έχεις επιστρέψει - που δε νομίζω - κερνάμε Ελύτη και μπισκοτάκια στο αίθριο.

      Χαιρετισμούς πολλούς.

      Διαγραφή
    2. Εεεε πως φτάνω σιγά σιγά στα γερατειά. Αναμνήσεις.......... Που το ξέρετε εσείς ότι δεν θα έχω επιστρέψει???? Δεν θέλετε γριές στα πάρτι σας? Μπορεί να πεταχτώ από κάπου με το πι που ξέρετε? Κινηματογράφο στο αίθριο θα κάνετε?

      Διαγραφή
    3. Με το πι; Στο πι και φι! Και για να το κάνουμε λίγο πιο βιαστικό, κινηματογράφο στο αίθριο θα έχουμε την Τετάρτη, 25 Ιουνίου. Έχεις απορία για το ποιος θα φουσκώσει τα μπαλόνια; :-)

      Διαγραφή
    4. Ωχ θυμήθηκα ότι έχω μια δουλίτσα εκείνη την μέρα. Τιιιιιι κρίιιιιιμααααααααα. Δεν έχετε καινούργιους σκλάβους για να πραγματοποιούν τις διαβολικές σας επιθυμίες φέτος?

      Διαγραφή
  4. Ετοιμάζεστε, ε; Καλά θα κάνετε Νάσια μου, να είστε όλοι εκεί στις 25 και ...πάντα. Αυτό το σχολείο θέλει να είναι ανοιχτό σε όλους. σήμερα στη συγκέντρωση των καθηγητών της Ενισχυτικής η Αλκμήνη και ο Γιώργος μας έδωσαν μεγάλη χαρά και την αίσθηση της συνέχειας, καθώς θα διδάξουν του χρόνου στο σχολείο τους! Καθηγητές για τα παιδιά της Α και Β Λυκείου. Τους καμαρώνουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μας, Στέλλα, μας έδωσε χαρά το σχόλιό σου με την πληροφορία για την Αλκμήνη και το Γιώργο ( που τους καμαρώνουμε ούτως ή άλλως!)

      ( Επί τη ευκαιρία, μήπως κάποιος καθηγητής της ενισχυτικής ξεχάστηκε σήμερα;..)

      Διαγραφή
    2. Τέλεια νέα. Να έρθω και εγώ να κάνω σεμινάρια Μουσειολογίας........ No comment στο τελευταίο μου comment....Ότι τι.....

      Διαγραφή
    3. Κι όμως, θα κάνω σχόλιο - και μάλιστα που θέλει να είναι σοβαρό: θα ήταν άσχημο, δηλαδή, κάποιος να έδινε σεμινάρια μουσειολογίας; Όχι, πες μου!

      Διαγραφή
  5. Η παράσταση αυτή μου έδωσε πολύ ενέργεια και χαρά! Το ευχαριστήθηκα πραγματικά ολόψυχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις