Στο δρόμο για την πνευματική τροφή ανακαλύψαμε ένα σουβλατζίδικο……..

Μια συνηθισμένη Κυριακή όπως κάθε Κυριακή αποφασίσαμε να παρακολουθήσουμε θέατρο στο Γκάζι. Νομίζω ότι πρέπει να τονίσω ότι η παράσταση ήτανε τζάμπα. Ο Τζάμπας χτύπησε λοιπόν και δεν μας επέτρεψε να τη δούμε τη ρημάδα την παράσταση αφού λόγω κρίσης το θέατρο γέμισε. Και όταν λέμε γέμισε εννοούμε ΤΙΓΚΑ, μέχρι και στο διάδρομο είχε κόσμο. Εμείς όμως ως λάτρεις του θεάτρου αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε την συμβουλή της κοπελίτσας που μας έδιωξε , ευγενικότατα μπορώ να πω, και να ξαναδώσουμε στους Τσιριτσάντζουλες (η θεατρική ομάδα) μια ακόμα ευκαιρία την Κυριακή στις 19/2(ΕΛΑΤΕ!!!). Φύγαμε λοιπόν και νιώθοντας κάπως άσκοπη την τόση διαδρομή και τον χρόνο που κάναμε μέχρι εκεί, είπαμε να καλύψουμε το συναισθηματικό καινό της απώλειας με λίγη ελληνική τροφή, Greek Suvlaki.Και δεν μπορώ να πω ότι βαρεθήκαμε αφού ακόμα και στο δρόμο είχε πράγματα να δούμε όπως για παράδειγμα δυο Αγγλίδες που λόγω διαφόρων ιπτάμενο αντικειμένων που εκσφενδονίστηκαν όλος τυχαίος από τα χέρια τους εκδιώχθηκαν από ένα μπαρ και αποφάσισαν να συνεχίσουν την προηγούμενη τους γυμναστική πετώντας τα ψηλοτάκουνα παπούτσια τους η μια στην άλλη. Θεαματικό. Φτάνοντας στο τέλος του ταξιδιού μας και επιλέγοντας τον τόπο γεύματος που μας ενδιέφερε καθίσαμε, παραγγείλαμε και τα υπόλοιπα τα ξέρετε φαντάζομαι. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι κατά τη διάρκεια του γεύματος μας ξεκινήσαμε ,όπως και οι αρχαίοι Έλληνες κατά τη διάρκεια των συμποσίων τους, συζητήσεις φιλοσοφικού επιπέδου όπως γιατί το μαγαζί έπαιζε ξένη και όχι ελληνική μουσική….. Πέρα όμως από αυτά μιλήσαμε και για το ρατσισμό και για την κίνηση που ετοιμάζουν καθηγητές και μαθητές στην Καλλιθέα κατά του ρατσισμού αλλά και για τη ιδανική κοινωνία και άλλα. Τελειώνοντας λοιπόν με τα θεσπέσια εδέσματα, πληρώσαμε (δυστυχώς αυτό δεν ήταν τζάμπα σαν το θέατρο) , πήραμε το μετρώ και μετά το λεωφορείο και τέλος κάναμε κατ’οίκον διανομή κατοίκων πηγαίνοντας τον καθένας σπίτι του ΠΑΝΤΑ με τη συνοδεία της κυρίας Ζωγάκη (γιατί έχουμε υπεύθυνους καθηγητές ΕΤΣΙ!!!) Και έτσι ροχάλισα εγώ καλά και εσείς καλύτερα.
Ε.Σ


Μια ματιά στην παράσταση. Για να δούμε τι θα δούμε……

Σχόλια

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Ποία είσαι εσύ;;;ΕΥΠ is asking you!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!Ωραία αφήγηση!!!!Ειδική το σημείο με τα σουβλάκια!!ΧΑΧΑΧΑ!!Και την αμπελοφιλοσοφία!!ΧΑΧΑ!!Θα προσπαθήσω να είμαι μαζί σας!!ΧΑΧΑ!!

    Καλώσηρθες στο ιστολόγιο και επισήμως!!Σου εύχομαι να τις εκατοστήσεις!!ΧΑΧΑ!!

    ΥΓ:(Δεν ξέρω αν ο Στέλιος σου έχει κάνει πλύση εγκεφάλου,ΑΛΛΑ υπάρχουν κάποιες ωραίες οργανώσεις στο σχολείο όπως η νικηφορά ΗΑ,η Κίνηση κατά της Εθελοντικής Αυτοοργάνωσης και το Τάγμα του Ντοστογιέφσκι!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Θα σε υποδεχτούν με χαρά!!ΧΑΧΑ!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραίο κειμενάκι, κορίτσι μου!
    Έχεις ταλέντο!!!!!
    Εύγε!!!!

    Ρασκόλνικοφ,
    θα μου έκανες τη χάρη
    να μου εξηγήσεις αυτά τα περί οργανώσεων του σχολείου σας (νικηφόρα ΗΑ, Κίνηση κατά της Εθελοντικής Αυτοοργάνωσης και κυρίως ... το τάγμα του Ντοστογιέφσκυ...!!!!)
    Από το κεφάλι σου τα βγάζεις
    ή παίζει τίποτε τέτοιο;
    Έλα, πες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΗΑ(Ηνωμένη Αντιπολίτευση)είναι ένα κόμμα που υπάρχει εδώ και δύο χρόνια και στόχο έχει την κατάλυση του Μανεσικού Καθεστώτος και την φυλακίση των πρωταιτίων(κ. Ένοχε το 13 θα σας δώσω,χαχαχα!!!!)!!Η Κίνηση κατά της Εθελοντικής Αυτοοργάνωσης είναι ένα νέο(μόλις βγήκε από το φούρνο) κίνημα που μάζεται την εθελοντική αυτοοργανωση και τους εκπροσωπους του και το Τάγμα του Ντοστογίεφσκι είναι σώμα τιμής αναλογο του Ταγματος του Φοίνηκα και της Γαλλικής Λεγεώνας των ξενων!!Άρα δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου,μιας και υπάρχουν!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα

    Να σημείωσουμε πως για να φτάσουμε στο θέατρο περνάμε από τον ΜΠΑΡ-ΜΠΑΔΗΜΟ.Ξέρετε το gnvst;o bar από ένα σίριαλ.Αυτό το αναφέρω ως τουριστικό αξιοθέατο για να κινητοποιήσουμε και άλλους να έρθουν την Κυριακή.
    Επιπλέον,να σημειώσω πως την Κυριακή παίζει να ρίχνει καρεκλοπόδαρα αλλά δεν πτωούμαστε.Θα πάμε θέλει δε θέλει ο καιρός...:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλωστε δε φτιάξαμε ακόμα όλη την ιδανική κοινωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλώς όρισες Ε.Σ!
    Πολύ ζωντανή ανάρτηση, νιώθαμε σαν να βρεθήκαμε για λίγο εκεί, μαζί σας! Το θέατρο είναι μαγεία και οι ιδέες σας είναι μαγεία επίσης. Νάστε καλά και εσείς και η Άννα μας που σας συντροφεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η οποία ΔΕΝ,ξαναλέω,ΔΕΝ θα βασίζεται στο μοντέλο της εθελοντικής αυτοοργάνωσης!!Καπιτο Στελάκι;ΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πώς γίνεται αυτό το θαύμα, βρε Ε.Σ, και "εκεί στου δρόμου τα μισά", που λέει ο Ελύτης, ανακαλύπτουμε ένα σουβλατζίδικο!
    Νομίζω ότι και μόνο ο τίτλος της ανάρτησής σου αποτελεί αντίδοτο στην κρίση...
    ...και προτείνεται, βέβαια, για
    τίτλος της χρονιάς στο ρημαδιό το μπλογκ μας!

    Τώρα πάμε με τα λόγια του Αλκίνοου: Όνειρο ήτανε; Νέος συνεργάτης στο μπλογκ; Αναβαθμίστηκε το επίπεδό μας με θεατρικές παραστάσεις, μυρωδιά σουβλακιού και αφήγηση πέντε αστέρων; Όνειρο ζω μη με ξυπνάτε;

    Τότε, να καλωσορίσουμε επισήμως το delivery της παρέας, να ευχηθούμε πάντα τέτοια και ...καλή όρεξη!

    ΥΓ. Παρακαλώ, τρεις γύρους με πίτα, ένα καλαμάκι και δύο πατάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κ. Μάνεση συγκρατηθείτε!!ΧΑΧΑ!!

    ΥΓ:Και επιπλέον δεν θέλω να ξεκινήσω την κλασική κουβέντα,αλλά ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΛΑΜΑΚΙ!!!!Πα πα πα εσείς οι Αθηναίοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ παραστατική η αφήγηση!! Λες και τα κάναμε χθες όλα αυτά!! Μπράβο Ελεάννα!! ;)
    Θέατρο μπορεί να μην είδαμε λοιπόν, αλλά και την βόλτα μας την κάναμε και φάγαμε και γνωριστήκαμε καλύτερα και γενικά περάσαμε μια πολύ ευχάριστη βραδιά με πολύ κουβλεντα για ποικίλα θέματα και πολύ γέλιο. Ξεφύγαμε λίγο..

    Υ.Γ. ελπίζω να δεχτείτε και μια ελίτσα σαν κι έμενα στην τόσο ομόρφη παρέα μσας έτσι για να σας ανοίξει η όρεξη!! :):) (αν και εδώ που τα λέμε τέτοιες εποχές δεν ειναι για να ανοίγει α;λλά να κλείνει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα και φυσικά θα σε δεχθούμε!!ΧΑΧΑ!!Άντε και την επόενη φροά θα ανεχθείτε,θα ευχαριστηθείτε και την αυτού Υψηλότητα μου!!ΧΑΧΑ!!

    ΥΓ:Μία συμβουλή μόνο για να τα πάμε καλά!!ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΤΙ Η ΟΡΕΞΗ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαίρομαι!!
    Οχ... Γιατί? εχούμε πρόβλημα με τέτοιες λέξεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εντάξει,ρε παιδιά, μη μου το χτυπάτε που δεν ήρθα:Ρ

    Χμ...απ'ό,τι φαίνεται έχουμε δυο καινούριους,ορεξάτους(κυριολεκτικά και μεταφορικά) ναυαγούς στο "ταξίδι χωρίς χάρτη", που θα'λεγε και ο Στέλιος...

    Η Σχεδία σας καλωσορίζει και σας εύχεται ένα ευχάριστο ταξίδι.
    Σημείωση:Απαγορεύεται να πετάξετε στη θάλασσα ενοχλητικούς συνταξιδιώτες, βλέπε Νίκο.
    (Κι εγώ σ'αγαπάω:Ρ).

    Ειδικό καλωσόρισμα στην Ελεάννα που μπήκε γρήγορα στα βαθιά και που μάλλον ήδη διαπίστωσε πως, αν και μεσοπέλαγα, η ανωνυμία δεν κρατάει και πολύ.


    ΥΓ.Αν αύριο βρεθώ νεκρή, θα είναι επειδή ο "Ρασκόλνικοφ" αποφάσισε να μεταφέρει στην πραγματικότητα ένα απ'τα αγαπημένα του βιβλία.

    "Εγλημα και τιμωρία" λέγεται...:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαίρομαι που χαίρεσαι με την χαρά μου!!ΧΑΧΑ!!!

    Βασικά ήθελα να συνεχίσω τη φράση και να πω ότι δεν πρέπει να λες φρασεις όπως να "κλείνει η όρεξη!!"!!ΜΟΝΟ ΑΝΟΙΓΕΙ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

    Θα σας κάνω ια διάλεξη αύριο εις το κέντρο επιχειρήσεων του 6ου ΓΕΛ Καλλιθέας!!ΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ααα εντάξει τότε!! Δεν θα ξαναπώ κάτι τέτοιο!!
    Διάλεξη εε;; χμμ... ενδιαφέρον ακούγεται!! Αναμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ισμήνη,Ισμήνη,Ισμήνη!!!(Ή μήπως είσαι η Λίζα;;;;Αμαν εσείς οι δυο!!ΧΑΧΑ!!)

    Ειμαι ΕΓΩ ενοχλητικός συνταξιδιώτης,που αύριο θα σας κάνει μάθημα;;;Τσ τσ τσ τσ!!!!Θα το θυμάμαι αυτό!!!!Ποιος είναι απουσιολόγος;;;ΧΑΧΑΧΑ!!(Και εγώ σε αγαπάω επίσης!!ΧΑΑΧΑΧΑ!!Ολόκληρο δωράκι θα σου πάρουμε αύριο με το Γιώργο!!!!ΧΑΧΑ!!)

    ΠΦφφφφφφφ!!Νεκρή!!Λίγα κομματάκια θα λείπουν,από τον μπαλτά του παλτού μου!!ΧΑΧΑΧΑ!!

    Μόνο που σε αυτή την περίπτωση μόνο έγκλημα θα υπάρχει!!ΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαίρομαι,χαίρομαι!!Γιατί ξέρω άλλο ένα άτομο που πρόθυμα θα κυνηγούσε τέτοιους αρνησίφαγους!!ΧΑΧΑ!!

    Και είναι!!Και εγώ αναμένω!!ΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εμένα το ταξίδι μου θα έχει αύριο χάρτη που θα παρακάμπτει το 6ο Λύκειο...τουλάχιστον 2 ώρες πριν έρθει ο ξέρετε ποιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ποιος Στέλακι,ποιος;;;Αντε μη σε στείλουμε στη Γυάρο για ψάρεμα και στο Αούσβιτς για σαπουνοποιο!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ελίτσα στο τραπέζι μας;;!;! Μμμ, λουκούλλεια γεύματα θα κάνουμε!

    Καλώς ήρθες, Ελλίτσα, λοιπόν!

    (Τελικά πολύν ωραίο κόσμο έχει αυτό το σουβλατζίδικο! Μ'αρέσει που πηγαίναμε και για πνευματική τροφή:-) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στη φυλακή κ. Μάνεση δεν κάνουν λουκούλεια γεύματα!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα παιδιά(και μεγάλοι XD)και χαίρομε πραγματικά που είμαι μέρος της παρέας σας εδώ στη Σχεδία. Πραγματικά ξαφνιάστηκα όταν είδα όλα αυτά τα σχόλια γιατί είχα συνηθίσει από το blog στο Γυμνάσιο που δεν σχολίαζε κανείς, δεν έγραφε (σχεδόν) κανείς , δεν έμπαινε κανείς γενικά(είχε αραχνιάσει το ρημάδι!!ΧΑΧΑΧΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλώς σας βρήκα κ. Μάνεση :):) τώρα για το αν θα βρεθώ στο τραπέζι σας δεν το γνωρίζω... Θα δείξει...
    Ελεάννα ότι θυμόσουν από το blog του γυμνασίου να το ξεχάσεις γιατί εδλω τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.. (με την καλή έννοια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τίποτα,τίποτα!!ΧΑΧΑ!!(Ποιος εννοείς μεγάλους;;;ΕΛπίζω τον κ. Ένοχο ή όπως είναι πιο γνωστός κ. Μάνεσης!!ΧΑΧΑ!!)!!Εδώ Ελεάννα δεν ισχύουν τίποτα!!Εϊμαστε μια φυσική ασυγχρονία μέσα στη μεγαλειώδη ελληνική πραγματικότητα!!ΧΑΧΑ!!

    Γϊνεσαι καλήηηηηηηηηηη στη διαφήμιση εσύ!!Δεν σας έκανα και την διάλεξη!!ΧΑΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΥΓ:Τι ξεχασιάρης!!Ελεάννα για να το πιστέψεις πήγαινε λίγες αναρτήσεις πιο κάτω και θα δεςι 164 σχόλια!!ΧΑΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΥΓ2:Ναι είμαι αφηρημένος και δεν θέλω σχόλια!!!Ειδικά από την Ισμήνη η οποία ελπίζω να πηρε σήμερα το μάθημα της!!ΧΑΧΑΧΑ!!

    Έλιτσα αν σε απειλήσει ο κ. Μάνεσης μην διστάσεις να φωνάξεις "ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΑ!!ΜΑΚΡΙΑ!!"!!Πίστεψε με δεν θα πάθεις τίποτα!!Η ΗΑ εγγυάται για εσένα!!ΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ε όχι και φλύαρος καημένε!!!Άντε μην πραγματικά Ρασκόλνικοφ και σου κάνω μια επίσκεψη με μια παραγεμισμένη κάπα!!ΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. "ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΑ!!ΜΑΚΡΙΑ!!"
    ΟΚ!! Τ χω!! Εύκολο είναι!! Πιάνει σίγουρα εε; (μην έχουμε τίποτα απρόοπτα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όπως φοβάται ένας βρικόλακας τα σκόρδα!!!!Και νέο μέλος λοιπόν!!Βλέπετε κ. Μάνεση ότι η αγανάκτηση ξεχειλίζει,ότι η οργή των μαθητών είναι πια ανεμπόδιστη γιατί δεν φεύγετε από την κυβέρνηση,γιατί δεν αφήνετε το μισητό Καθεστως σας να πέσει,γιατί καταπιέζεται με τόσους μηχανισμούς τους αθώους μαθητές;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

    (Σε περιπτωση που οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του Καθεστώτος επιμείνουν θα σου πω σε ποια άτομα θα πρέπει να απευθυνθείς όπου μπορείς να βεις άσυλο!!Φυσικά σε περιπτωση που είμαι εγώ κάπου έχεις σίγουρο άσυλο μιας και το Καθεστώς δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα!!

    ΖΗΤΩ Η ΗΑ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. χαχαχαχαχα!!! Βλέπω ότι υπάρχει έντονη αγανάκτηση και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο..
    Τι έχετε κάνει κ. Μάνεση στο παιδί;; εεεε;; ομολογήστε!!
    χαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μα ο λόγος είναι απλώς!!Πρέπει να ριχθεί το Μανεσικό Καθεστώς από την εξουσία!!ΧΑΧΑ!!

    Ναι για ομολογήστε!!!!ΕΛάτε εδώ δεν θα σας κάνει κανένας κακό!!(Εκτός από την ΗΑ που έχει αποστείλει απόσπασμα για να σας "βοηθήσουν" με κάτι μικρά προβληματάκια ακι αποτελείται εκ δύο ατόμων με πλήρη εξοπλισμένο!!ΧΑΧΑ!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αααχ, Ελίτσα,

    Ένας ακόμα λόγος για να λατρεύω το επάγγελμά μου, τι να σου λέω!
    Συμπληρώνοντας, πάντως, το πιο πάνω σχόλιο του Σοφοπλάστη, θα έλεγα να κρατάς και μικρό καλάθι..:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κ. Μάνεση αντί να προσπαθείτε να πέσετε στα πόδια μας για να σας λυπηθούμε εσείς κάθεστε και μας δυσφημίζετε;;Τσ τσ τσ!!!Θα το θυμόμαστε αυτό!!ΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλέ τη είναι το ΗΑ???(έχασα επεισόδια…)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ελεάνα αν διαβάσεις πιο πάνω λέει σε κάποια σχόλια του Ρασκόλνικοφ τι ακριβώς είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. κ. Μάνεση θα έχω το νου μου μην ανησυχείτε!! :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ελίτσα,

    Τι να έχεις το νου σου, καλό μου παιδί...Πρώτα με δίνεις ωμά και στυγνά και μετά θα έχεις και το νου σου;!;! Ε, να τον έχεις! ( Πάει, τελειωμένα πράματα: η μοναξιά του καθηγητή είναι η μεγαλύτερη...)

    Ε.Σ,

    Σ' αφήνω να τα βγάλεις πέρα στη ζούγκλα. Ο θεός βοηθός:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Έχετε και παράπονο;; Αντί να εκτιμάτε την ανεκτικότητα μου που αναβάλλετε την εργασία μας τόσες μέρες;;
    Εντάξει... Εγώ φταίω...
    χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ελέννα,Ελεάννα,Ελεάννα!!Η ΗΑ είναι το όργνανο των μαθητών που σκοπό έχει να ρίξει το Τυρρανικό καθεστώς!!Θες να εισέλθεις στους κόλπους της;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κ. Μάνεση μην προσπαθείτε να αποφύγετε το μοιραίο!!Έ-ε-ερχεται!!ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Και απλά έκανε το καθήκον της!!ΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τον βλέπεις;;;Δεν φτάνει που σας καθυστερεί μετά παραπονιέται ότι τον πουλάτε κιόλας!!Για αυτό και μόνο εγώ θα τον προκαλούσα σε μονομαχία!!Εσύ τι είσαι διατεθημένη να κάνεις;;;Θα ανεχτείς αυτήν την κατάμουτρη προσβολή;;;Με τι κούτελο να βγεις στην κοινωνία μετά;;;Πρέπει να κάνεις το σωστό,το μόνο σωστό και να αποκρουσεις την προσβολη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πωπωπω!! Απ' ότι βλέπω υπάρχει μεγάλη αντιπαράθεση!! Σκούρα τα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ελίτσα εντάχθηκες στο δυναμικό της μεγαλης ΗΑ!!Σε προσέβαλε,κάνε το καθήκον σου,ανακοινωσε του την πρόθεση σου να ρίξεις το καθεστώς με κάθε μέσο!!Ιδού η ευκαρία σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Αποφάσισα να δράσω αύριο από κοντά!! Έχουμε κι πρώτη ώρα οπότε καταλαβαίνεις... Θα έρθει από εκεί που κανείς δεν θα το περιμένει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ωραία,ωραία!!Θα έρθω και εγώ αύριο για να συντονίσω κάποιες άλλες δράσεις με ένα πιστό μέλος της ΗΑ κατά του Καθεστώτος και πλήγματα θα είναι συντριπτικά!!

    ΖΗΤΩ Η ΗΑ!!ΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις