Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Γράφει η Έλενα Σκούρα
που συμμετείχε στο πρόγραμμα  Dancing to Connect:

     " 10 μέρες που θα μείνουν για πάντα μία τόσο γλυκιά και γεμάτη ένταση ανάμνηση 
Όταν ξεκίνησε το προγραμμα #Dancing_to_connectδεν είχε περάσει από το μυαλό μου, ότι εμείς 13 τόσο διαφορετικοί και ουσιαστικά άγνωστοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ θα καταφέρουμε όχι απλά να φτιάξουμε και να παρουσιάσουμε μια χορογραφία αλλά να ενωθούμε και να δημιουργήσουμε αυτή την τοσο ισχυρή σχέση μεταξύ μας!💜
Ήταν ό,τι καλύτερο έχει
 συμβεί στην ζωή μου και σας ευχαριστώ πολύ που μου χαρίσατε κι εσείς με την συμμετοχή σας αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία❣
      Ευχαριστούμε τόσο πολύ την κ.Κάντυ και τον κ.Άρη που με την θέληση τους μας "δίδαξαν" τον χορό που η ψυχή χορεύει όταν απελευθερώνεται! Εκεί που δεν βρίσκεται κανείς για να σε χειροκροτήσει ή να σε επαινέσει ή να σε κρίνει, μονάχα εσύ, ο ίδιος που χορεύεις για να εκφραστείς, να ξεσπάσεις, να νιώσεις! Και από την άλλη εκεί που βρίσκεται η ομάδα σου, που ότι κι αν κάνεις παραμένει δίπλα σου να σε στηρίζει και να σου δίνει δύναμη, ώσπου όλοι μαζί δημιουργείται κάτι το μαγευτικό, το μοναδικό αλλά ταυτόχρονα και μυστήριο!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ❣❣❣
     Επιπροσθέτως, θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω τον κ.Μίχα και την κ.Βαγιατίδου που μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε κάτι το διαφορετικό!
Ελπίζουμε να σας κάναμε περήφανους!"
💙


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)