Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2013

Εντροπία #11


Σε αυτή την εντροπία έχω φτιάξει ,με την βοήθεια μερικών καθηγητών, το βίντεο που θα δείτε παρακάτω με αρκετά ενδιαφέροντα θέματα πάνω στον τρόπο διεξαγωγής του μαθήματος και όχι μόνο...
Ρίξτε μια ματιά (αν θέλετε,ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ!!) και περιμένω και τα δικά σας σχόλια πάνω στο θέμα που θα δείτε...8 σχόλια:

 1. Έλα πες θες να δουλέψεις στο Μέγκα,στην Ανατροπή του Πρετεντέρη!:Ρ:Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θέλω να δουλέψω αυτούς που νομίζουν ότι μας δουλεύουν!!!!
   Και μέσα σε αυτούς είναι και το Μέγκα!!!

   Διαγραφή
  2. Α έχεις δουλειααααααααα δηλαδή!!Κατάλαβα!!Πάλι θα βγαίνω στις τηλεορασεις να λεω τι στη πραγματικότητα έγινε!:Ρ

   Διαγραφή
 2. Δεν είναι μόνο αυτή η πτυχή του Γιώργου-δημοσιογράφου που με συγκινεί, αλλά κυρίως το πάθος του για αλλαγή! Νιάτα! Σου εύχομαι να μείνεις για πάντα νέος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 1)Σας ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια!
   2)Να μείνω για πάντα νέος δεν γίνεται,γίνεται όμως να μπορέσουμε να αλλάξουμε κάτι σε αυτόν τον κόσμο πριν γεράσουμε!

   Διαγραφή
 3. Μετά από μιας ώρας θέαση και ακρόαση, να πω ότι το βίντεό σου, Γιώργο, με έκανε να κάνω την αυτοκριτική μου για τη βοήθεια που...δε σου έδωσα, όταν παιδευόσουν να εξασφαλίσεις τα πρόσωπα για τις συνεντεύξεις. Απολογούμαι γι΄ αυτό.

  Το έχεις, λοιπόν, συνέχισε! Ερωτήσεις καίριες, βασικές και συμπληρωματικές, ειρμός και ροή, ισορροπίες, όλα δίναν ευκαιρία στους συναδέλφους να αναπτύξουν στις απαντήσεις τους θέματα που θα έπρεπε να συζητούσαμε συχνότερα στο σχολείο.

  Αλλά και το όλο στήσιμο του βίντεο .. πειστικότατο ( Λες αυτό να το λέω ιδιοτελώς; Μαθήματα παραδόδετε;:-) )

  Σ'ευχαριστούμε πολύ, πάρα πολύ. Ας είναι η αρχή. ( Έχω και μια ιδέα - πρόταση για τη συνέχεια, αλλά λέω να την πούμε από κοντά)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μην σου περάσει από το νου ότι, επειδή δεν σχολίασα ήδη, δεν την διάβασα ή σωστότερα παρακολούθησα την 11η (όχι εντολή), εντροπία σου. 'Εχω πολλές απορίες πάνω στις απαντήσεις που δόθηκαν, τόσες πολλές που θα ήθελαν νέα συνέντευξη.Για αυτό σε Ευχαριστώ για άλλη μια φορά που μου ξετρυπώνεις απορίες και προβληματισμούς, έστω και ...άλυτους.
   Η γνωστή εντροπόφιλη

   Διαγραφή

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)