"Τα μαθητικά"

Καλό μήνα αγαπημένοι μου readers.
Πουρνό πουρνό έφυγαν τα παιδιά μας σήμερα(παιδιά =τρίτη λυκείου)με προορισμό την όμορφη Θεσσαλονίκη.Αχ πέντε ολόκληρες μέρες θα ξεφύγουν από την ρουτίνα που έχει τυλίξει εμάς τους άμοιρους.Από τα μέσα του νοέμβρη όμως κανονίζουμε και τη δικιά μας τετραήμερη εκδρομούλα και μεταξύ μας τώρα τους έχει ξεσηκώσει όλους στο 6ο!Ο προορισμός αυτής Βόλος.Τι και αν έπονται 4 ολόκληροι μήνες δεν πτοούμαστε εμείς.Λίγο τα πολυαγαπημένα μου ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ(25 μέρες ακόμα μη ξεχνιόμαστε),λίγο οι απεργίες,οι αργίες πάει πέρασαν με βλέπω ήδη μες στο πούλμαν να τραγουδώ στους ρυθμούς των λαϊκών-σκυλάδικων- τραγουδιών.Το θέμα είναι ποιος μας κρατάει τώρα που πήραν τα μυαλά μας αέρα.Βέβαια η σκληρή πραγματικότητα θα επαναφέρει τα πόδια μας στη γη.Ελπίζω να μην είναι άσχημη η προσγείωση!
until then:keep calm and wait for christmas:)

J

Σχόλια

  1. Μου τα χαλααααααας!!!ΣΚΥΛΑΔΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Για όνομα!!!

    Επανέρχομαι και αφήνω την κατσάδα στην άκρη!!Δεν είναι του στυλ εξάλλου!!(όποιος διαφωνήσει ας περάσει από ένα γραφείο τελετών να πάρει μέτρα!!ΧΑΧΑ!!)

    Για κάποιους οι διακοπές και για άλλους οι διακοπές είναι μια "ευκαιρία" για περισσότερη κούραση!!Ανήκω,δυστυχωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωως,στην δεύτερη κατηγορία!!Αυτές οι γιορτές μου φαίνεται θα είναι σαν τις περσινέεεεεεεεεες!!ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!

    Κατά τα άλλα καλά να περάσουν τα παιδιά στην όμορφη Θεσσαλονίκη!!Και το κατάλληλο τραγουδάκι,λίγο παλιό αλλά πάντα επίκαιρο!!

    http://www.youtube.com/watch?v=ctyPlbILyVY

    Χαιρετωωωωωω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νίκο,μου φαίνεται πως και εσύ πρέπει να γίνεις λίγο σκύλος το χρειάζεσαι,τα σκυλάδικα είναι χαρά ξεγνοιασιά!(χαχαχ)
    Anyway κοίτα να περάσεις τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σου όσο πιο χαρούμενα και αγαπημένα μπορείς.
    Όσο για το φόρτο που κατάλαβα ότι έχεις μην σκάς και το δικό μου πρόγραμμα είναι γεμάτο.Θα το περάσω μαζι με τους δικούς ανθρώπους.Εξάλου για να είσαι απασχολημένος στις γιορτές μαζί τους σημαίνει πως είναι πολύ σημαντικά.Ευχήσου για κανά θαύμα αυτές τις μέρες ποτέ δεν ξέρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα.

    J,
    Δεν ξέρω κατά πόσο θα σε αφήσω να βάλεις σκύλάδικα αφού θα κάθομαι να παίζω όλη την ώρα κιθάρα μόνο και μόνο για να μην τα βάλεις.:P
    Πάντως,εμένα δε με ξετρελαίνει η εκδρομή.Δηλαδή δεν την περιμένω πως και πως.Γενικά δε θέλω να περιμένω κάτι πως και πως και να μειώνω την αξία του παρόντος...

    Νικολάκη,
    Περίμενε το θαύμα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλίμονο εσύ "σοφοπλάστη".Εσύ και η κιθάρα σου θα σου πω εγώ όμως,κάτσε και θα δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. J,

    Ωραία, σαν παραμύθι μας τα λες:-)
    Χριστούγεννα, εκδρομούλες...

    Αισθάνομαι λίγο άβολα ως μέρος της σκληρής σου πραγματικότητας, μια και σε βασανίζω στην τάξη..

    Θα έλεγα, πάντως, κάτι κοντινό σ' αυτό που λέει κι ο Σοφοπλάστης: Αντί να αδημονούμε για ένα αύριο που το παρακαλάμε να έρθει γρήγορα, ας εξασκηθούμε στη βίωση του παρόντος - πράγμα που δεν το θεωρώ καθόλου εύκολο - ας, δημιουργήσουμε νησίδες ομορφιάς για την κάθε μέρα μας.

    Χωρίς αυτό να μειώνει, βέβαια, την προσδοκία της εκδρομής..

    ΥΓ. ...σκυλάδικα; Για δώσε ένα παράδειγμα! ( Μάλλον θα χρειαστώ ωτοασπίδες, ε;! :-)

    ΥΓ2. 23!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. J αν με ήξερες θα γνώριζες ότι αυτό ήταν λάθος εκ μέρους μου,γιατί είμαι ήδηηηη!!!Μπουαχααχαχαχαχα!!!!Πώς μπορεί ένας λύκος καταρχας να γίνει σκύλοοοοοος;;;;;ΧΑΧΑΧΑ!!(Τα σκυλάδικα είναι κάτι που μόνο ξεγνοιασιά δεν φέρνουν!!Αν ήξερες ΠΟΟΟΟΟΣΑ τραγούδια σου δίνουν χαρά και ξεγνοιασιά...Ένα παραδειγματάκι

    http://www.youtube.com/watch?v=-Lmtq5vDmw8)

    Θα προσπαθήσω,θα προσπαθήσω!!ΧΑΧΑ!!

    Θαύμα έεε;;;Κάτι θα βρωω!!ΧΑΧΑ!!

    Καταρχας ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΟΕΡΕΙΠΩΜΕΝΟΣΑΡΑΒΑΛΙΑΣΜΕΝΗ ΚΙΑΘΑΡΑ ΤΟΥ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
    Για πες μου και ποιο είναι το θαύμα μου!!Και πρόσεχε ΤΙ θα αναφέρεις!!!!Θα αναγκαστώ να σε ενταξω στους καταλόγους των προγραφών!!ΧΑΧΑ!!

    Κ. Μάνεση τι 23;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχχα.
    Κύριε Μάνεση,μη σας παίρνει από κάτω είμαι σκληρό καρύδι εγώ.
    Εξάλου η ζωή από μόνη της είνα ένα παραμύθι το πιο όμορφο,το πιο ρεαλιστικό και ζωντανό αν λοιπόν οι εκδρομούλες και οι γιορτές είναι μια ξέγνοιαστη πρωινή βόλτα στο μεγάλο δάσος περπατώντας μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας(χωρίς βέβαια να χάνουμε την ομορφιά της διαδρομής)αναρωτιέμαι εγώ ποιος είναι ο κακός λύκος;(muahaha)
    Nίκο,Νίκο,Νίκο.
    το θαύμα σου το ξέρεις εσύ και μόνο εσύ και αν πιστέψεις σε αυτό
    πολύ πιθανό είναι να πραγματοποιηθεί

    Υ.Γ 22!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κακός λύκος είμαι εγώ και αν προσπαθήσεις να μου πάρεις τον τίτλο θα σε βγάλω απλά από τη μέση!!Λίγο μακιαβελικό αλλά αποτελεσματικο!!!(Μην προσπαθεις να γίνεις λύκος στη θέση του λύκου!!Θα αναγκαστώ να σου πάρω σπίτι αλλά λίγο μικρό!!Τα μέτρα σου μόνο δώσε!!Μπουαχαχαχαχαχααχαχαχαχα!!!)

    Όντας γνωστός ρεαλιστής(οι διαφωνούντες εκτελούνται!!) έχω τις ενστάσεις μου!!ΧΑΧΑ!!Και εξάλλου είναι πιθανό αλλά αβέβαιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 20, J, 20,

    αλλά σταματάω εδώ γιατί και jumbo θα το κάνουμε και ο ... Νίκος θα μας καταλάβει! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας κατάλαβα ήδη!!ΧΑΧΑ!!Μετράτε τις μέρες για τα Χριστούγεννα!!Για τι με περάσατε;;;;Για πρωτάρη;;;;;ΧΑΧΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις