Αθληθήκαμε και φέτος!

3 Οκτωβρίου2023:  Σήμερα δεν θα μπορούσε και το σχολείο μας να μην συμμετέχει στην αθλητική ημέρα. Μαθητές αλλά και καθηγητές απόλαυσαν τον ήλιο και τον δροσερό αέρα -πάλι καλά δεν λέτε, τόσες μέρες ζέστη!- παίζοντας βόλεϊ, μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Δεν περιοριστήκαμε βεβαίως μόνο σε αυτά! Το σκάκι και το πινγκ-πονγκ έκαναν εμφανή την παρουσία τους για τους πιο «τεμπέληδες» (ή «εγκεφαλικούς») του σχολείου μας…! Ας μην ξεχνάμε όμως και την ταινία, η οποία κατάφερε να συναρπάσει τα παιδιά και να τα κρατήσει μέσα, προφυλαγμένα από την ζέστη και τον ήλιο!

Επ! Μας ξεχάσατε εμάς; Η ομάδα φωτογραφίας είναι υπεύθυνη για την παρουσίαση τον επόμενων εικόνων! Έτσι, για να πάρετε μια γεύση από την ημέρα μας...



Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από την ομάδα ποδοσφαίρου με υπεύθυνους τους κ. Παπαγεωργίου και Πρώιο, οι οποίοι μετέφεραν την ομάδα με ασφάλεια στο γήπεδο «Τζιτζιφιές» και εξασφάλισαν την άθληση και τη διασκέδαση των παιδιών!






Οι επόμενες εικόνες είναι από το σκάκι με υπεύθυνο τον μαθηματικό κ. Αρμάο, και από την προβολή κινηματογραφικής ταινίας, με υπεύθυνη την «ειδικότερη» στη μεγάλη οθόνη, κ. Τρεμούλη!




Πάμε να δούμε τώρα το μπάσκετ ( Υπεύθυνοι οι φυσικοί μας κ.Φιωτάκης και κ.Βαγενάς -γιατί τους φυσικούς τους βάζουμε στα δύσκολα!-) και πινγκ πονγκ (Υπεύθυνες: μα ποιες άλλες, η κ. Ρουμελιώτη και η κ. Μενύχτα!)





Δεν τελειώσαμε! Πάμε να δούμε τώρα κάποιες στιγμές των παιδιών! 






Προσωπικά ως φωτογράφος της ημέρας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους μαθητές και καθηγητές οι οποίοι βοήθησαν να απαθανατίσω με επιτυχία την χαρά της ημέρας μέσα από τα πρόσωπα τους! Και βέβαια ας δώσουμε τα μεγαλύτερα συγχαρητήρια στα παιδιά τα οποία μετέφεραν αυτή τη χαρά, βοηθώντας με τις πόζες και μεταφέροντας το χιούμορ από την ζωή στον φακό (και για το τρέξιμο μέσα στην ζέστη, εεε!).



Γιατί ένα σχολείο δεν είναι μόνο διάβασμα! Είναι και λίγο τεμπελιά, χαμόγελα, άθληση και πολύ χιούμορ! Ανυπομονούμε για την επόμενη πολυαγαπημένη μας Αθλητική Μέρα!!!   

                                                Σύνταξη- Φωτογραφικό υλικό: Μαργιωρή Ιφιγένεια Β2




Φωτογραφία της ημέρας (για ένα όμορφο κλείσιμο!):





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις