Άντε πάλι από την αρχή !

Στον απόηχο του καλοκαιριού και με το φθινόπωρο να χτυπά την πόρτα ήρθε η ώρα σιγά σιγά να μαζευτούμε πάλι στο σχολείο!!!

Τα συναισθήματα λίγο παράξενα! Από την μία να λες : Όχι πάλι αυτό! και από την άλλη : Άντε πότε θα αρχίσει επιτέλους!

Από την άλλη είμαστε και εμείς!Αυτοί που θα πάνε από την δευτέρα στο σχολείο (και όσοι πάνε),κάποιοι για τελευταία φόρα,κάποιοι για μία ακόμα!Κάποιοι με αγωνία γιατί τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο,κάποιο με ελπίδα(γιατί απλά πεθαίνει τελευταία) και κάποιο απλά για την επιβεβαίωση!

Όπως και να έχει τόσο σε αυτούς που την δευτέρα θα μάθουν και για που θα ανοίξουν καινούργια πανιά όσο και για αυτούς που στις 11/9 θα μπουν για άλλη μια φορά στα θρανία...

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!  


 

Σχόλια

  1. Περιέργα συναισθήματα για άλλη μια φορά!!Ότι και να ναι καλή αρχή σε αυτούς που αρχίζουν!
    Και φίλε αυτό για τα καλά πανιά στις 11/9 ακούστηκε ύποπτο,πολύ ύποπτο!!Θα σε ελέγξω!!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπον, κι εγω ως μαθητρια, καπου στα μεσα των 80ς,ειχα διφορουμενα συναισθηματα,απ τη μια χαιρομουν, απ την αλλη με χαλαγε που εφευγαν οι ξενιαστεσ μερεςτου καλοκαιριου.Αλλα τι τα θελετε, ετσι ειναι ηζωη..Οποτε, αγορια και κοριτσια του ωραιοτατου αυτου ιστολογιου,δειτε το απο τη θετικη του πλευρα.Η ανταμωση με φιλους, οι εκδρομες, οι πλακες,οι εκδηλωσεις,το..πονοκεφαλιασμα των μαθηματων,ε,εχει κι αυτο τη..γλυκατου,αλλωστε μαθητικη ζωη χωρις λιγακι..βασανο δεν εχει νοστιμαδα.Α!οσοι θελετε, ριξτε μια ματια στα σχολια του Μαρτιου του 2010, θα δειτε κατι ενδιαφερουσες, κατα τη γνωμη τη δικη μου και αλλων,πληροφοριες και πειτε τη γνωμησας.ευχαριστω, Αποστολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eίχαμε πάει το καλοκαίρι σε ένα μουσείο με κάτι φίλους που τέλειωσαν και εκείνοι τώρα και μας ρώτησε η υπεύθυνη: Παιδιά, φοιτητές ή μαθητές;Και για κάτι δευτερόλεπτα κοιταζόμασταν λιγάκι μπερδεμένοι.Το φοιτητικό πληρώσαμε τελικά (:Ρ),αλλά το συμπέρασμα είναι ότι αυτό το μπέρδεμα νιώθω και τώρα.

    Πρώτο μου σχόλιο ως "απόφοιτη" και ενώ δε βλέπω πρακτικές διαφορές,σα να νιώθω ένα βηματάκι πιο μακριά.

    Καλή αρχή,πάντως.Και μηνα.Και χρονιά.

    :)

    Ισμήνη.
    (Όχι πια Θεωρητική)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι που χρειάζεσαι λίιιιιιγο καιρό να το συνειδητοποιήσεις!!
      Και επιπλέον ΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ!!:Ρ
      Τα σύκα σύκα και η σκάφη σκάφη!:Ρ

      Καλή χρονιά!!:)

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις