"Τα μαθητικά"

Με αφορμή την ολοκαίνουργια εβδομάδα που ξεκίνησε -καταρχάς να ευχηθώ καλή 'βδομάδα-
είναι ευκαιρία να σας περιγράψω,με δικά μου λογάκια το full πρόγραμμα για τις επόμενες 6 ημέρες.Καθισμένη στο σαλόνι μου,κοντά κοντά στο τζάκι(με μια ζεστή σοκολάτα στο χέρι)
σκέφτομαι για όλα αυτά που έχω να τρέξω να προλάβω.Μέσα σε όλα τα διαγωνίσματα τα διαβάσματα και τα φροντιστήρια, έρχεται η 17 νοέμβρη να ολοκληρώσει το πακετάκι.Πρόβες από δω και από κει,άγχος και πολλή φασαρία για να προλάβουμε την προθεσμία.Έτσι τις επόμενες δύο μέρες (συν αυτή που είναι η γιορτή) αυτό που χρειαζόμαστε είναι γερά νεύρα και πολύ ζεστά ροφήματα!Δεν τελειώνει εδώ όμως,τώρα έρχεται το διασκεδαστικό μέρος.Ναι είναι γεγονός,αυτό το σάββατο 19-11-11 περιμένουμε εσένα και γιατί όχι και τους φίλους σου μαζί,στο σχολείο μας ώρα 21:00-00:30 (5 ευρώ η είσοδος για να μη ξεχνιόμαστε) για ένα αξέχαστο βράδυ.So, κράτα κουράγιο,πολλές δυνάμεις και πάνω από όλα όλη την καλή διάθεση και κέφι που έχεις!
Best advice:keep calm and party on!!yiha




J

Σχόλια

  1. Χαχα.Είσαι κορίτσι από τζάκι; :P

    Νομίζω πως στις πρόβες περνάμε πολύ καλά....δε συμφωνείς;
    Δε σας διασκεδάζω με τα τραγουδάκια; :P


    Άμα μπορείς και θες γράψε πιο καθαρά ότι γίνεται χοροεσπερίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσει πάρα πολύ το στυλ της J!
    Εχει κάτι από χαλαρότητα, βαθύ συναίσθημα και μια τάση για στοχασμό (επιτέλους) που νομίζαμε ότι λείπει από τους νέους ανθρώπους!
    Καλή διασκέδαση, λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χεχε.ναι ναι δεν λέω μόνο και μόνο που έχουμε εσένα και τα τραγουδάκια σου περνάμε τέλεια!
    p.s πιστεύω πως το κατάλαβαν ότι είναι χοροεσπερίδα βρε.
    Κυρία Χριστοπούλου τι γλυκιά που είστε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. J,

    Δε με πείθεις ότι το πακετάκι της 17ης Νοέμβρη πάει πακέτο με το υπόλοιπο άγχος! Τα πρωινά που έχω τρυπώσει στο χώρο της πρόβας βρίσκω την υγειά μου, από την ..αύρα(χμ:-) ) των καλλιτεχνών. Ήρεμα, απλά και καλλίφωνα τα πράγματα εκεί.

    ( Και μην ανησυχείς: αφού το είχα καταλάβει ακόμα κι εγώ ότι πρόκειται για χοροεσπερίδα!)


    J, τα "μαθητικά" αρχίζει και γίνεται η αδυναμία μου! :-) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!Ναι ρε από τζάκι είναι η κοπέλα!!Όχι σαν και εσένα προτελαριε της κακιάς ώρας!!!ΖΗΤΩ Ο ΤΣΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

    J ΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Θέλω και εγώ σοκολάτα δίπλα σε τζάκι κτλ!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!Και μην τον ακούς τον κακό Στέλιο!!Θα τον κάνω εγώ ντα!!ΧΑΧΑΧΑ!!Αν και θα πρέπει να παραδεχθώ ότι πραγματι περνάτε καλά στις πρόβες!!(μην ρωτήσεις πως απλά το ξέρω!!ΧΑΧΑ!!)

    Κ. Χριστοπουλου δεν έχουμε εμείς τάση για στοχασμό;;;;;;Δεν θυμάστε πόσο στοχαζόμασταν στο μάθημα;;;;;;ΧΑΧΑΧΑ!!Μας κάνατε βιολογία βέβαια αλλά δεν υπάρχει τελειότητα!!ΧΑΧΧΑ!!!

    Κ. Μάνεση μην προδίδετε την ηλικόα σας!!Τι μυστικό όπλο θα έχω εγώ μετά;;;;;;;;

    Τα "μαθητικά" δίνει άλλο τόνο πιο ανάλαφρο,μια όαση νεανικής φρεσκάδας μέσα στην τρικυμία της χρεοκοπίας,πολιτικής,πολιτισμικής,ηθικής,οικονομικής,κοινωνικής κτλ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις