Υστερόγραφο

5 Ιουλίου.
Η σχολική μας χρονιά σε διακοπές κιόλας.
Βουτάει την άκρη του ποδιού της στο νερό – κρύο;
Το ιστολόγιό μας φοράει κι αυτό το μαγιό του, ακολουθεί.
Ελπίζει πως οι διακοπές θα το ανανεώσουν,
πως θα επιστρέψει το Σεπτέμβρη με αλλαγμένο κουστουμάκι και πιο ομαδικό,
για την ώρα, όμως, αιώνες μακριά ο Σεπτέμβρης,
τώρα μόνο η ανάγκη δροσιάς - τα όνειρα φέρνουν δροσιά;
Ευχές. Σε όλους.
Για να τις πιστέψουμε.
Πως τούτος ο Σεπτέμβρης
θα είναι ο πρώτος μήνας της άνοιξης.
Καλό καλοκαίρι.

Σχόλια

  1. Εύχομαι και απο μέρους μου καλό καλοκαίρι σε όλους σας, καλή ξεκούραση και νέες εκπλήξεις και χαρούμενες στιγμές και τώρα το καλοκαίρι, αλλά και στην επιστροφή σας για μια νέα χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρατε και με συγκινήσατε! Μάλλον περίμενα αυτή την ανάρτηση για να συνειδητοποιήσω ότι αυτή η χρονιά τελείωσε...και τι χρονια, ε? Απ'όλα είχε! Και παρ'ότι η φράση " Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος " είναι πολύ κλισέ, πιστεύω ότι ταιριάζει σε αυτή την ανάρτηση από όλες τις απόψεις!Καλό καλοκαίρι λοιπόν και ραντεβού το Σεπτέμβρη!

    Υ.Γ.Ξεκίνησα την αναζήτηση και μ'αρέσει πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μαι και γω χάθηκα φέτος
    ελπίζω απ τ Σεπτέμβρη να είμαι πιο δραστήριος :P

    Καλό καλοκαίρι σ όλους
    Να περνάτε πάντα καλά και πάντα με χαμόγελα :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα!

    Η χρονιά τέλειωσε αλλά το σχολείο μένει πάντα ανοιχτό για εμάς.
    Συγχωρέστε με αλλά θα σας επισκέπτομαι όσο πιο συχνά μπορώ γιατί πολύ απλά αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου.
    Και μπορεί το μπλογκ να λέει εδώ "Καλές Διακοπές!", εμείς όμως θα περιμένουμε μέχρι το Σεπτέμβρη για να πέσουμε πάλι στα μαχαίρια και να αρχίσουμε τις διαφωνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανυπομονείς Λίζα να διαφωνείς βλέπω έ?Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο!!
    Ισμήνη δεν νομίζω ότι είναι το τέλος τώρα αλλά μια διακοπή του ωραίου για κανά μήνα.Ένα είναι το οριστικό τέλος και καλό είναι να μην το αναφέρω τέτοια εποχή και επιπλέον δεν μπορώ να σας ακούω να φωνάζεται επίσης τέτοια εποχή που είναι.Αντε γεια και καλό καλοκαίρι.Καλή αντάμωση το Σεπτέμβριο γεροί και δυνατοί και πιο σοφοί.Σας προτρέπω πάντως να διαβάσετε τους Ταπεινούς και Καταφρονεμένους,διότι είναι πάρα πολύ ΚΑΛΟ βιβλίο!!!!!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νικολή μου,
    Δε νομίζω ότι σε αποτρέπει η εποχή απ'το να μιλήσεις. Μάλλον φοβάσαι τη Λίζα!Και επειδή είναι καλοκαίρι και με πιάνει το φιλοσοφικό μου(δε θέλω σχόλια παρακαλώ!) μου φαίνεται ότι είναι καλύτερα να τελειώνει κάτι όσο είναι ωραίο ακόμα και πριν καταλήξει υποχρέωση ή τέλος πάντων σταματήσει να εξυπηρετεί το σκοπό του...αυτά από μένα...hasta la vista!:)

    Υ.Γ Το βιβλίο απ'τον τίτλο δε μου πολυταιριάζει οπότε δε στο υπόσχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό καλοκαίρι σε όλους!
    Με την ελπίδα πως ο Σεπτέμβρης θα την φέρει την άνοιξη...
    Καλές διακοπές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. SoyndMixer_DJose,

    Καλό καλοκαίρι και σε σένα. Και μην ανησυχείς καθόλου. Η...πολιτιστική ομάδα σου έχει έτοιμη την πρόταση για τη μεγάλη εκδήλωση του χρόνου!

    Izzie,
    Η χρονιά "είχε απ' όλα", όλα στα οποία εσύ και κάποια άλλα πασπαρτού παιδάκια ήσασταν μέσα! Η διάθεσή σας, η δημιουργικότητά σας, η προθυμία σας, το φιλέρευνό σας, η ζουζουνοειδής κατάσταση, τέλος πάντων, που παρουσιάζατε αποτελούσε την κινητήρια δύναμη πολλών πραγμάτων που βρήκαν έκφραση μέσα στη χρονιά.
    Ναι, ραντεβού το Σεπτέμβρη.

    ΥΓ. Έτσι όπως γράφεις για την "Αναζήτηση", του Θέμελη - χωρίς κεφαλαίο και εισαγωγικά - και με δεδομένη την ηλικία σου, η φράση σου παίρνει μια άλλη διάσταση που μας κάνει και χαμογελάμε!!
    ΥΓ2. Είπαμε. Για επόμενα βιβλία, ειδοποιήστε. Σήμερα το χάσαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θοδωρή,
    Κανένας καλός δε χάνεται! Το θέμα είναι να μη χαθούμε από Σεπτέμβρη, καθώς θα έχετε ανοίξει φτερά για άλλα. Να μας έρχεστε. Και να δημιουργούμε - μας καλομάθατε, βλέπεις.
    Ένα χαμόγελο για το καλοκαίρι: :-))



    Dreamcatcher,
    Η χρονιά τελείωσε - τίποτ' άλλο. Και με το δεδομένο ότι δύσκολα αλλάζουμε, ελπίζουμε ότι από Σεπτέμβρη θα είναι όλα εκεί. Οι διαφωνίες και οι συζητήσεις μας, οι μουσικές μας, οι καταπληκτικότερεςδεγίνεται εκδηλώσεις μας κοκ.
    Καλές θερινές απογειώσεις.


    Νίκο,
    Καλό καλοκαίρι. Σεμνά, ταπεινά και καταφρονεμένα:-)
    ( Αν θέλεις κάτι για το διάβασμα, στείλε mail)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εύα,
    Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε πολύ.
    Ευχές και σε σας, στα παιδάκια του φοβερού νησιού σας. Από Σεπτέμβρη με πείσμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ισμήνη ΔΕΝ ΒΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΛΙΖΑ!!!!!!!!!!!!!!!Απλώς διαφωνούμε μερικές φορές.Όσο για αυτό που έλεγα δεν το ολοκλήρωσα για άλλο λόγο.Τέλος σε ΠΡΟΤΡΕΠΩ να διαβάσεις το βιβλίο που σας είπα,δεν έχει και μέγαλη σχέση με τον τίτλο,απλώς περιγράφει τις περιπέτειες κάποιων ανθρώπων της Τσαρικής Ρωσίας με όλα τα προβλήματα και τα πάθη τους.Πρόκειται ορίσμένες φορές για ανατομία της ανθρώπινης ψυχής.Είναι πολύ συγκυνητικό.Να φανταστείς ότι μερικές φορές μου ήρθε να δακρύσω για να εξάγω τη μεγάλη συναισθηματική φόρτιση στην οποία είχα περιέλθει.Και για να σε προλάβω όχι δεν δάκρυσα τελικά.Έχω και ένα επίπεδο.
    Αντέ και καλό καλοκαίρι και πάλι.Θα προσπαθήσω να σας φέρω φωτογραφίες της Κέρκυρας και μάλιστα προτείνω να κάνουμε και ένα διαγωνισμό.Ο καθένας να φέρει φωτογραφίες από εκεί που θα πάει και να δούμε ποιο μέρος είναι καλύτερο.Τι λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλο καλοκαιρι σε ολους σας...

    και τωρα που φτασαμε στο τελος της χρονιας, το σχολειο σας δινει για αλλη μια φορα την εντυπωση οτι ειναι απο τα καλυτερα προκαλωντας τον θαυμασμο ολων μας...

    να περνατε καλα!
    καλα άμυαλα μυαλά :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτοί οι διάλογοι Λίζας- Ισμήνης-Νίκου είναι ανεπανάληπτοι!
    Με την ευχή να απολαμβάνουμε και από Σεπτέμβρη την παρέα του blogg μας, διευρυμένη και ανανεωμένη
    στέλνω σε όλους τους φίλους
    τις ευχές μου για ένα
    "καλό καλοκαίρι"

    Στους απόφοιτους του Λυκείου μας ιδιαίτερα, συγχαρητήρια σε αυτούς που πέτυχαν τους στόχους τους και αισιοδοξία και δύναμη για νέο ξεκίνημα σε αυτούς που δεν ήταν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Τους αγαπάμε όλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπημενοι φιλοι ευχομαι καλο καλοκαιρι σε ολους, καλη ξεκουραση, και με υγεια και δυναμη παλι πισω στα θρανια. Καλες διακοπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να τα ξεχάσετε αυτά κ. Μάνεση!!!Ακούς εκεί σοβαρότητα.Μια χαρά δεν είμασταν πέρσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ε όχι και το δέχομαι!!!Δεν είχα πρόσβαση στο ιντερνετ.Ακούς εκεί.Και μην ανυσηχείς θα σε ανακαλύψω.Διαβάζω Σέρλοκ Χόλμς εγώ!!Κ. Μάνεση μην τρομοκρατείστε.Είναι όλα μια μεγάλη αλήθεια.Επιπλέον πρέπει να σας θυμήσω ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διονύση, πού είσαι; Καλή Αρχή! Καλόν μήνα,Καλό μας φθινόπωρο!
    Όλα καλά να μας πάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις