Νυχτοπερπατήματα στο πολυτεχνείο




Μυρίζει επιστήμη! 🔬🧬 

Πρόκειται για ένα event που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες. Σκοπός του, η εξοικείωση του κοινού με τον κόσμο της έρευνας και τα οφέλη της επιστήμης. 
 
Φυσικά, μιλάμε για την Βραδιά του Ερευνητή, η οποία πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία στον χώρο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. 
 
Με πάνω από 100 εργαστήρια επίδειξης, οι επισκέπτες, μέσω διαδραστικών δραστηριοτήτων, γνώρισαν τα θαύματα της επιστήμης και ενημερώθηκαν για τις καινοτομίες της έρευνας. 
 
Και θα έλειπε το σχολείο μας από μια τέτοια γιορτή; Όχι βέβαια! Μια ομάδα μαθητών, με τη συνοδεία της κ. Χριστοπούλου και του κ. Αρμάου, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση ζώντας για ακόμη μια χρονιά τη μαγεία της επιστήμης!

Σχόλια

  1. Τόσα εργαστήρια, τόσα πειράματα;! Και το δικό σας, πάντως, πείραμα, πέτυχε, αν κρίνει κανείς από τα 8 υπέροχα χαμόγελα της φωτογραφίας. Αυτός δεν είναι και ο στόχος του πειράματος; Ένα σχολείο που να παράγει χαμόγελα; Και σ' άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις