Κάτι νέο

                                    


Νέο ξεκίνημα. Κάθε χρόνο ο ίδιος ενθουσιασμός, η ίδια ανυπομονησία πότε θα γίνει η αλλαγή, πότε η κυρία με τα αστραφτερά ρούχα θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα, πότε οι δείκτες του ρολογιού θα ταυτιστούν δείχνοντας τον αριθμό 12. Πυροτεχνήματα, αγκαλιές, ασπασμοί.  “Καλή Χρονιά να έχουμε!”. Καλή χρονιά να δημιουργήσουμε θα πούμε εμείς. Με λιγότερο αρνητισμό, λιγότερη αδικία, με λιγότερους πολέμους και κυρίως με λιγότερη μοναξιά. Στην πραγματικότητα ξεκινάει άλλη μια εβδομάδα. Μια Κυριακή σαν όλες τις άλλες, με τη μόνη διαφορά πως την οριοθετούμε σαν μια αρχή, μιας καινούργιας ιστορίας, ενός νέου κεφαλαίου με τον αριθμό 2023. Ας μετρήσουμε λιγότερα λάθη φέτος και ας χαμογελάμε. Κάθε μέρα και πιο πολύ, κάθε μέρα και πιο ζωντανά! Καλή Χρονιά λοιπόν από εμάς, τους ανθρώπους αυτού του ιστοτόπου που προσπαθούμε κάθε φορά, κάθε χρονιά να γινόμαστε και καλύτεροι. 


Σχόλια

  1. .. Μα ήδη αρχίσατε να τη δημιουργείτε την καλή χρονιά μ' αυτή την ανάρτηση. Συνυπογράφοντας την .. ανάρτηση-διακήρυξη, εύχομαι και σε σας όλους καλή χρονιά, με λογισμό και μ' όνειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιό μας στοχεύει στη συμμετοχή, τη συζήτηση, την ανταλλαγή, την έκφραση απόψεων και ιδεών, γι' αυτό και τα σχόλιά σας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτα:-)

Δημοφιλείς αναρτήσεις